Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ne olur bu ne olur diye düşünme bence.sen adamın sonunu düşünüp üzülürken emin ol sonunda kaybeden sen olcaksın adama bişey olmayacak.seni düşünmeyeni sen neden düşünüyorsun anlamıyorum.bu adam şimdi böyle ya sen bikaç sene sonrayı düşün bence neler olur.sonun hiç hayırlı değil.biz kadınların bu cesaret eksikliği erkeklere eğemen olma gücünü veriyor ne yazıkki.cesaretli ol iyi düşün kararını ver.ve bu tür konularda sadece kendini düşün geleceğini düşün.çünkü erkek aynı durumda olsa asla kadını düşünmez herşeyi kendi menfaati doğrultusunda değerlendirirşimdilik çocuk düşünmüyoruz önlemimi alıyorum.soruyorum hep herkesin evliliginin ilk ayları böyle sıkıntılı mı oluyor.çok aglıyorum allah ım bu evlilik hayırsızsa kazasız belasız ayrılalım diyorum.o kadar sevgiye ilgiye hasretim ki.üniv. okudum ama yemek falan iyi yaparım yani bi kere bile bile eline saglık güzel olmuş demedi ya.şöyle güzel bir söz iltifat nerdee..sevdigi insanın herşeyi güzel gelir demi en azından bana öyle geliyor.saçımdan rahatsız oluyor bu çok zoruma gitti en başta.artık saçım dökülmesin diye yemeni ile geziyorum yada hergün süpürüyorum ev,.böylemi olmalı ya.ona karşı çirkefleşmek istemiyorum.ha bide bana dediki bizim oralarda kız tarafına deger verilmez dedi.çok sessiz kalıyorum ama korkuyorum açıkçası hayatından bende gidersem kendine birşey yapar ve ben vicdan azabıyla yapamam ailesi iale degil baba desen öyle bilmiyorum offfffffffff. eşim halaları tarafından hep şımartılmış.o yüzden olgunlaşamamış öz güveni oturmamış..kaderim mi bu benim...........