Bana anama bobama laf dersen seni basarım dedi..

Arkadasım benim eşim öyle sizin dediğiniz gibi degil.ayaklarının üstüne duruyo sa benim sayemde.anası babası hiç bi konularına destek olmadı ne var ne yoksa arkasında oldum.sevgiyse sevgi ilgi destek ama yaramayan A yaramıyor işte.bu borc isteme konusundan önce biz eşimle biriyle ortak ev yapacaktık kendi paramızla.yaptırmadılar ortak olmaz dediler gidin ayrı yapın dediler.eşime dedim kendi paramız ne karışıyorlar.bizim ayrı yapacak para yok.bes kurus vermeden neden karışıyorlar dedim.esimde ailem istemezse ortak yapmam.10 sene olsun diyo al buyur burdan yak
sen cok aradin mi bu adami

arkalarından o.çocugu bile dedim ama yüzlerine yok.drdirtmezmiş

Ben küfür edecem demedim yanliş okuma yada anlama var.sen nasıl babasın demek küfür degil.benim babam bundan 10 yıl önce cok kötü bir insandı ben o zaman bile kendi babam dan nefret ettim ölse veya canı acısa aglarım sadece.şimdi iyi degisti ama benim nefretim bana bize kardeşlerime anneme yaptıkları gecmez hala dün gibi aklımda.benim annem saf kimseye zararı olmaz.anneme haksız yere laf diyemez.babbam haksızsa laf desin ben eşimden önce derim lafı.

çok yanlış düşünüyosunuz ya. bırakın gitsin. borç da almayın borç da vermeyin. kendi yağınızda kavrulun. boşanacaksanız da boşanın.

işte adama isteyeceğinizi düşündürtecek şekilde davranıyorsunuz demek ki genel olarak..
oturduğum evi sahibi kendisi olsa bile habersiz satan adama su bile vermem sanırım..
hem yüzsüz diyorsunuz hem borç istiyorsunuz belki o da sizin için aynı şeyleri düşünüyordur.. tepkileride o yüzden bu şekildedir..
Ben kp yüzsüz dedim bi yüzsüzlük de ben yapar isterim dedim.kendi de cok gururlu degil hani.onca lafa ragmen bişey olmamıs gibi.taa önceden araba almak için isteyecekti borc. Kocam yüzlü mü sizce?

Ben kp yüzsüz dedim bi yüzsüzlük de ben yapar isterim dedim.kendi de cok gururlu degil hani.onca lafa ragmen bişey olmamıs gibi.taa önceden araba almak için isteyecekti borc. Kocam yüzlü mü sizce?

ben eşinizin bir yüzsüzlüğünü görmedim aksine müdana etmek istemiyor..

sen cok aradin mi bu adami
Cok aramadım sözde severek evlendim seviyordum da.bu adam ailesinden sevgi ilgi görmemiş hişt host hırr böyle gecmiş ömrü ve ben ne kadar sevgi ilgi destek göstersemde anlamıyor anlamadı.çünkü hiç yasamamamıs ömründe anlatsan da anlamıyor.diyorum ben sana destek oldum söyle yaptım böyle oldum yok.tamam yaptın ama ben böyleyim dalga geçer gibi

konu sahibi siz bu adam evi satma olayına kadar evliliğinizde sıkıntı yok gibi anlatmışsınız eski konularınızı bilmiyorum tabi.ama ev satılığa çıkmış k p çadırda kalsınlar demiş ondan sonra film kopmuş ki siz bu saatten sonra eşinizle sırt sırta verip hayatınızı devam edeceğinize boşanmayı düşünüyorsunuz.sakın bana eşim şöyle böyle demeyin kendi yorumlarınıza göre eşiniz bu ev meselesinden sonra bu hale gelmiş bence adamı da bu hale siz getirmişsiniz.dırdırdır.halada borç alalım diyorsunuz ,benim babam bana böyle yapacak ben eşime git babandan borç iste diyecem oda gidip istiycek öylemi?sonrada hamileyim boşanıcam

Ya illa laf söylemek zorunda değilsiniz ki , kesin bağlantıyı, koparın baglarinizi olsun bitsin.

Yazık değil mi evliliginize. Başkaları yüzünden ne kadar harap ediyorsunuz.

Üstelik cocugunuzdan vazgeçmeyi düşünecek kadar buyutmussunuz olayları kafanızda.

Şimdiye kadar kırasım evde oturduğunuzda düşünün, şükür edin. Yapılan kötülük zaten yanında kalmaz.

Siz çıkın kiraya , güzelce çalışıp ödeyin beraberce işte. Aile olun.

konu sahibi siz bu adam evi satma olayına kadar evliliğinizde sıkıntı yok gibi anlatmışsınız eski konularınızı bilmiyorum tabi.ama ev satılığa çıkmış k p çadırda kalsınlar demiş ondan sonra film kopmuş ki siz bu saatten sonra eşinizle sırt sırta verip hayatınızı devam edeceğinize boşanmayı düşünüyorsunuz.sakın bana eşim şöyle böyle demeyin kendi yorumlarınıza göre eşiniz bu ev meselesinden sonra bu hale gelmiş bence adamı da bu hale siz getirmişsiniz.dırdırdır.halada borç alalım diyorsunuz ,benim babam bana böyle yapacak ben eşime git babandan borç iste diyecem oda gidip istiycek öylemi?sonrada hamileyim boşanıcam
Ben dört yıllık evliyim. O dört yıl hiç de güzel gecmedi evi satıncaya kadar da eşimle aramda esimin karakteri yüzünden kavgalar vardı.ama birbirimizi seviyo ve katlanıyordık.ama her yıl gectikce bu hakarete saygısızlığa dönüştü.ev satıldı ben eşimin neyine destek olayım adam ev yapmak istemiyor ki tek derdi kafasına göre yemek içmek gezmek ben napim evi diyo.para biriksin yarın cocuk olur lazım olur ona destek oluruz diyom.oda hayatını kendi kursun ben kendim kurdum diyo.ne ev yapılacak ne para bitirecek ben kocamın gezmesi hayat yaşaması için esek gibi calısacam.ve karsılık yok ilgi yok sevgi yok.basına gelmediği için anlaman mümkün değil.

Ya illa laf söylemek zorunda değilsiniz ki , kesin bağlantıyı, koparın baglarinizi olsun bitsin.

Yazık değil mi evliliginize. Başkaları yüzünden ne kadar harap ediyorsunuz.

Üstelik cocugunuzdan vazgeçmeyi düşünecek kadar buyutmussunuz olayları kafanızda.

Şimdiye kadar kırasım evde oturduğunuzda düşünün, şükür edin. Yapılan kötülük zaten yanında kalmaz.

Siz çıkın kiraya , güzelce çalışıp ödeyin beraberce işte. Aile olun.
Eşim bağlantıyı koparmıyo ki agzına düşecek babam babam diye.insan bi üzüldüğünü kırıldığını belli eder oda yok.bi kp yüzünden degil evlilik bitmesi önceki konularda var zaten huzur mutluluk yok.cocugu aldırmayacam ama söylemeyecem de. Babasına sen nasıl babasın diyecem lafımı diyecem benimki de beni kovacak bosacam diyecek bende bosanacam.

Back
X