Bana beni sevme dedi

ozledigimkendim

vücudumun dörtte üçü dert
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
242
170
53
32
resmen sürekli ilişkimle ilgili fikir almak için yazıyorum buraya kusura bakmayın ama sosyal çevresi olan biri değilim malesef. Akıl alabileceğim insan sayısı üçü geçmiyor.

Sevgilim bana haftasonu kampa gideceklerini söyledi ormanlık alana. Gökçetepe diye bi yermiş. Bende araştırdım baktm ne ormanı bildiğin plaj. Üstelik karma bi plaj ben bunlara karşı bir insanı önceden oda öyleydi ben plaja gitmem falan diyor ama inanmıyorum haliyle. Ben bana yalan söylemesine kızıyorken bana beni boğuyosun demeye başladı. Bunaltıyormuşum kıskançlığımla. Törpüle kendini deyip duruyor halbuki eskiden o kadar kıskançtı ki beni çıldırtıyordu şimdi takmıyor bile. Ve sanırım onun kıskançlık krizleri beni böyle bir insan yaptı çünkü hiçbir ilişkimde böyle kıskançlık kavgaları etmedim ömrüm boyunca. Herneyse sürekli sevdiğim için takılıyorum bunlara dedikçe bana diyorki istesem sana rest çeker giderim insan gibi anlatıyorum diyor halbuki bn gitme bile demedim. Rest çekip gitmeye gerek yok yani ztn git diyorım bana yalan söylememeliydin diyorum.
En son ben köpeğimi bile o kadar seviyorumki sahipleniyorum başkasından kıskanıyorum seni hayli hayli kıskanırım dedim
Kıskanma beni dedi.
Bana şuan beni sevme diyorsun bu bununla eş değer benim için? Dedim
Kıskanma beni dedi
Resmen bana beni sevme dedi. İçimden herşeyi sildi sanki ne kıskanma kaldı icimde ne heves. Napmalıyım bu noktada sizce

herseyin fazlasi zarar. Acaba kizacagini bildiginden mi yalan söyledi. Eger kendini ceker umursamiyor gibi yaparsan anina degisir gibime geliyor :)

Ne için söylerse söylesin beni kıskanma ne demek doğru mu sizce

cok bunalmissa söyler. Kiskanma beni demek sevme beni demek degil. Her insanin bir siniri vardir biryerde patlar. Biraz kendinizi cekin. Asiri kiskanclik iyi birsey degildir. Iliskinizi yipratir. Böyle sürekli atisirsiniz. Hayati kendinize ve erkek arkadasiniza bu kadar zorlastirmayin birde öyle deneyin bakalim.

Biraz bunalmis gibi.Erkekler pek misillemeye gelemiyorlar,biraz da iliskinizden emin oldugu icin rahatlamis gibi.Kendinizi biraz geri cekmeyi deneseniz?

Artık içimde bişey kalmadı dedm ne heves ne kıskanma. İyi o zaman kıskan beni dedi içimden gelmiyor şuan konuşmak dedim ve yaklasık olarak 10saattir bende yazmadm oda konuşasım da yok

cok bunalmissa söyler. Kiskanma beni demek sevme beni demek degil. Her insanin bir siniri vardir biryerde patlar. Biraz kendinizi cekin. Asiri kiskanclik iyi birsey degildir. Iliskinizi yipratir. Böyle sürekli atisirsiniz. Hayati kendinize ve erkek arkadasiniza bu kadar zorlastirmayin birde öyle deneyin bakalim.
Ben ona benim icin bana beni kıskanma demen bana beni sevme demenle aynı şey bak dedikten sonra bile bana beni kıskanma dedi ama

Yalan söylemesi tabi ki hoş değil ama erkekler arkadaş ortamıyla vakit geçirmeyi sever,kısıtlarsanız kendinizden soğutursunuz her şeye evet diyin demiyorum ama biraz daha anlayışlı olun .Sizde çıkın gezin bir şey derse'törpüle kendini' dersin :KK53:

Yalan söylemesi tabi ki hoş değil ama erkekler arkadaş ortamıyla vakit geçirmeyi sever,kısıtlarsanız kendinizden soğutursunuz her şeye evet diyin demiyorum ama biraz daha anlayışlı olun .Sizde çıkın gezin bir şey derse'törpüle kendini' dersin :KK53:

Ben arkadaşlarıyla gitmesine hiçbişey demedim vallahi hatta ilk söylediginde git tabi degisiklik olur dedim kalktı bana dediki merak etme sakın plaj filan yok ben sormamştm bile sonra böyle görünce heyheylendim.

böyle adamları kıskandırın ya
vallahi kıskandırın
avuçlarının içinde bilmesin öküzler sizi
bunalmış mış mış
baban bunalsın

böyle adamları kıskandırın ya
vallahi kıskandırın
avuçlarının içinde bilmesin öküzler sizi
bunalmış mış mış
baban bunalsın
İşte bir önceki açtığım konuda onu nasıl kıskandırabilirim diye sormuştum bende bunu düşündüm ama ne yapabilirim bilmiyorum
Şimdi ayrılsam herkes plaja gitti diye ayrıldım sanacak yani bana hissettirdiği şeyler görünürde bunlar olabilr ama çok daha derin çok daha kırıcı.

Back
X