- 25 Haziran 2016
- 242
- 170
- 53
- 32
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
Ne için söylerse söylesin beni kıskanma ne demek doğru mu sizceherseyin fazlasi zarar. Acaba kizacagini bildiginden mi yalan söyledi. Eger kendini ceker umursamiyor gibi yaparsan anina degisir gibime geliyor :)
Ne için söylerse söylesin beni kıskanma ne demek doğru mu sizce
Ne için söylerse söylesin beni kıskanma ne demek doğru mu sizce
Biraz bunalmis gibi.Erkekler pek misillemeye gelemiyorlar,biraz da iliskinizden emin oldugu icin rahatlamis gibi.Kendinizi biraz geri cekmeyi deneseniz?
Ben ona benim icin bana beni kıskanma demen bana beni sevme demenle aynı şey bak dedikten sonra bile bana beni kıskanma dedi amacok bunalmissa söyler. Kiskanma beni demek sevme beni demek degil. Her insanin bir siniri vardir biryerde patlar. Biraz kendinizi cekin. Asiri kiskanclik iyi birsey degildir. Iliskinizi yipratir. Böyle sürekli atisirsiniz. Hayati kendinize ve erkek arkadasiniza bu kadar zorlastirmayin birde öyle deneyin bakalim.
bence doğru.okurken ben bile bunaldım.
Okumasaydınız? Bunaldığınız anda konudan çıkabilirdiniz.
Yalan söylemesi tabi ki hoş değil ama erkekler arkadaş ortamıyla vakit geçirmeyi sever,kısıtlarsanız kendinizden soğutursunuz her şeye evet diyin demiyorum ama biraz daha anlayışlı olun .Sizde çıkın gezin bir şey derse'törpüle kendini' dersin
İşte bir önceki açtığım konuda onu nasıl kıskandırabilirim diye sormuştum bende bunu düşündüm ama ne yapabilirim bilmiyorumböyle adamları kıskandırın ya
vallahi kıskandırın
avuçlarının içinde bilmesin öküzler sizi
bunalmış mış mış
baban bunalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?