- Konu Sahibi CICIBICIMELEK
-
BENCE HAFTASONU DIŞARDA EŞİMLE PLAN YAPIN VE GÖRÜMCENE BAŞBAŞA EŞİNLE DIŞARDA VAKİT GEÇİRECEĞİNİ MUSAİT OLMADIĞINI SÖYLE. BİRKAÇ KERE BÖYLE YAPARSAN BELKİ ANLAR.
açık açık deseniz genç kızmış madem evlendiğinde evinden çıkmayacağız diye...şimdi düşündümde beyin özürlü mü acaba...abisi bile ne işi varmış diye rahatsızlık bildiren bir cümle kurabiliyorsa tepkinizi verin.
kimseyi kırmak istemeyince eninde sonunda sen kırılıyosun. bu konuyu eşinle konuş. o da kardeşiyle konuşup halletsin. en nefret ettiğim şey bu ya. ben de bi kaç gün önce aynı olay yüzünden büyük sıkıntı yaşadım. açık açık söyle eşine. görümcen de baktın abisinin lafını dinlemiyo mu o zaman sen konuş. en azından bunu ayda bir yap ben kocamla vakit geçirmek istiyorum de. yemin ederim şu an senin yerine de sinirlendim elim ayağım titredi..
bu hafta okadar zor kaçtımki anlatamammm kaçamasaydm patlardm herhalde kocama neysekı yırttım kulagmla duydum yan odadaydm annesine diorki sen git ben abimlerde kalıcam hep birlıkte ablamlardaydk neyse kocam aradı bende iş geceler deyıp fıydım gözümün içine baktı ama daha çok bakar yüzsüz bide diorki yarın sinemaya gidelimmi bizimle planlar yapıo hiç ses çıkarmadmaçık açık söylemeden anlamaz
annesine söylesin eşin göndermesin kızını
B
bu hafta okadar zor kaçtımki anlatamammm kaçamasaydm patlardm herhalde kocama neysekı yırttım kulagmla duydum yan odadaydm annesine diorki sen git ben abimlerde kalıcam hep birlıkte ablamlardaydk neyse kocam aradı bende iş geceler deyıp fıydım gözümün içine baktı ama daha çok bakar yüzsüz bide diorki yarın sinemaya gidelimmi bizimle planlar yapıo hiç ses çıkarmadm
Bence Eşinizin konuşması daha dogru olur aradaki dengeyi eşiniz kursun siz bişi derseniz kötü olan siz olursunuzama ediniz tatlı dille anlatabilir sonuçta kardeşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?