bana bi akil verin kizlar :((

elifsevde

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
1.419
198
688
42
Almanya
belki bilirsiniz oglum 10 gün öncesine kadar hastaydi ishal ates öksürük hepsi vardi zatüre baslangici demisdi doktor sonra antibiyotik surup derken gecti sevinmisdim dünden berli yine öksürük basladi tabi simdilik az ama giderek cogalacak kafayi yiyecem valla bi cocuk hicmi iyi oolmaz dogdu dogali hasta oluyo sü öksürük bas belasi oldu ayni durumda olan varmi durmadan öksürük tekrarladimi bu ücüncü gelisi olcak öksürükün cok huysuz aglayip duruyo yazarsaniz sevinirim kizlar ya

canım ya çok geçmiş olsun ..bizde geçen ay yaşadık öksürük ..çok şiddetliydi gece uykudan uyanıyodu keyfi filan kalmamıştı düzeni bozuldu,ama dr umuz ciğerler temiz antibiyotiklik bi durum yok şimdilik balgam sökücü kullanın dedi,bir hafta kullandık o bir hafta hep balgamlı öksürdü ,öksürürken kustu hep.ama allaha şükür 1 hafta içinde geçti..sizede çok geçmiş olsun canım,bu durumda ne yapılır bilmiyorum.dr ile bağlantı halinde ol..

çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir oğluşun benimde kızım çok nazlı hemen hasta oluyo parfüm kokuları polenler tüy toz bunlarda alerji yapıp sonra grip tarzı hastalığa çevirebiliyor o yüzden anneme bile gidemiyorum evi bahçeli ağaçlıktan geçicez aman yine öksürürmü diye
zaten bikere hasta oldumu arkası geliyo erken dönemde bağışıklık kazanıyolar heralde inşallah ilerlemeden geçer Allah'tan acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun canım ya bende bebekken zatüre olmuşum 12 yaşıma kadar çok kötüydüm herşeyden hastalanıyordum şimdi bile öyleyim bebekken yakalanılan hastalık kalıcı oluyo inş sizinki geçer siz pnömokok yaptırmışsınızdır heralde ona rağmen hastamı ooldu bebekler çok hassas herşeyden kapıyorlar allah acil şifalar versin ilaç tedavisiyle iyi olur inş bide terlemesine dikkat etmek gerek

caınm benim yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben ona allaha şükür benim oğlumun başına gelmedi öle bişey ama bilirim öksürük çok illet bişey terlememk gerekiyor sanırım öksürükte özellikle çok sıcak ortamlarda iyi olmuyor sanırım

canım çokk geçmiş olsun, inşallah gerek kalmamıştır ama dr gittinizmi ne dedi,

canım geçmiş olsun inşallah düzelmiştir daha çok küçük oldukları için diyebileceğim tek şey bol bol ılık su içir boğazı kuru kalmasın az ve sık besleki balgamla kusmasın ıhlamur içir
inşallah en kısa zamanda düzelir

kizlar yorumlariniz icin tesekkür ediyorum valla simdilik iyi gibi ama bilmiyorum sonra ne olur valla doktorumdan pek memnun degilim herseye normal diyor on gün ishal ates öksürük hepsine normal dedi ilac bile vermedi sonra cocuk hastanesine gittim ora anladi burda doktorlarin cogu ayni ya valla türk doktoru gibi yok valla ben bile daha iyi anliyom ama recete yazamiyom özelde alamiyoz
su bebekler hasta olmasa ne var ya rabbim korusun ins tüm bebeleri

Back
X