Bana bi akıl verin kızlar!

mrv_090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
123
40
43
Merhaba kızlar.bundan önce açtıgım konuya bakarsanız eger eşimden ayrıldım ve aklıma gelip üzüldügümu soylemistim.bi gün kendime bunu atlatmam lazım diyip kendime uğraşlar buldum her gün daha iyi oldum.taki o güne kadar..
Bundan 10 gün önce falan işe gitmek için tam kalkmakta olan otobüse yetisip bindim arkaya ilerledigimde x kisiyi gordum.bu kisi ben daha cocukken ortaokula giderken sevgilimdi.simdi sevgilim derken yanlis anlamayin.hani cocukken birini seversiniz yada hayranlik duyarsiniz.benimkide oyleydi.ne bulustuk ne bisey yasadik.bizim mahalleden komsuydu.o zamanlar sokaklarda konusurduk sevgiliyiz derdik cocukca seyler :) neyse tabi zaman gecti büyümeye basladık artık sadece birbirimizi gorunce selam verirdik falan.iste o gun otobuse bindigimde onu gordum aramızdaki konusma;
O: günaydın nasılsın
Ben:günaydın iyiyim sen
O: bende iyiyim sagol.bu arada senin adına uzuldum ama hayirlisi olsun dedi.
Ben: sagol kismet boyleymis.
Sonra ben otobusten indim o devam etti yoluna.bu arada uzun bi sure once nisanlanip ayrildigini falanda duymustum ama hic bisey sormamistim.neyse sizi sıkmadan konunun sonuna geliyim.cuma günü ise gitmek icin otobus duragına gittim baktım o kisi orda.günaydın falan dedi bende dedim.sonra baska tarafa döndüm.otobuse bindim oda bindi ama hic konusmuyoruz uzaktayız.indim otobusten bi baktım buda indi.bana konusmak istedigini soyledi.hayırdır dedim 5 dk lutfen dedi.bi yere oturduk.soylediklerini simdi aynen yazıyorum;
Ben cok degistim.ki sende degismissindir.sevgiliyiz dedigimiz o zamanlar sen ortaokula gidiyodun ben liseye.cocukca ama bende iz bırakan bi sevgiydi.aradan 10 sene gecti.ikimizde farklı hayatlara yöneldik.ama su an karsı karsıyayız.sonra poset vardı.bi defter cikardi.ve ben şok gecirdim.o zamanlar ona cocukca seyler yazdigim defter atmamisti.ve 10 tane minik kutu hepsini tek tek onume dizdi.ve tek tek actikca benim dogum tarihlerim ama yillarina gore ayrilmis hepsinin icinde farkli hediyeler ve notlar.bunlar ne dedigimde ben her yıl sana veremicek olsamda hediye almıstım dedi.
Bende neden simdi bunu yaptigini sordum.ve aldigim cevap su;
10 yıldır seni her gordugumde icimden biseyler koptu neden birlikte olamadık diye ama vardır bi hayır dedim mutlu olsun diye dusundum.ama simdi burdasin karsimda bu mucize mi desem sana.ikimizde buyuduk olgunlastik.evet farkli hayatlar yasadik ama simdi burdayiz.zamaninda ayırdıgımiz yollari gel tekrar birlestirelim yolumuz bir olsun dedi.mutlu olalım ben 10 yıldır senden hic gitmedim dedi.
Ama ben hic bisey diyemedim.tek kelime bile.dondum kaldım.sadece gitmem gerek dedim ve kalktım.simdi 2 gundur allak bullak oldum.
Uzun bi yazı oldu kusura bakmayın arkadaslar.
Ben napıyım simdi?
Yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederim.

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

söyledikleri ve yaptıkları çok hoş
senin ne düşündüğün önemli
şuan bir boşlukta değilsen değerlendir derim
her işte bir hayır vardır
ama iyi düşün sen evlenip boşandın o nişanlısından ayrıldı
hani beni yanlış anlama ama
burada çok okuduk boşandıktan sonra eski sevgilisiyle mutlu olmaya çalışırken
sürekli onun fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kalanları
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin
eğer o kişi hayırlıysa yakınlaştırsın sana
yok değilse biran önce uzaklaştırsın

Cok sagol canım iyi dileklerin icin.kafam cok karisti hic biseyi bilmiyorum malesef

Tabi cok hos ince davranislar ama sizce normal mi? Yani 10 yil boyunca hefiye almis, saklamis ve simdi veriyor. Bana pek saglikli gelmedi, iyi bir arastirma yapin derim birseye baslamadan once. Sorun sorusturun, taniyorum diyeceksiniz ama 10 yildir sizin onun hakkinda herseyi takip ettiginizi sanmiyrm. ( mesela nisanlisindan niye ayrilmis)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Oncelikle merhaba konu açtım mı yoksa konunun altına cevap mı veriyorum bilemedim sırf bu sorunum için üye oldum yeri belki burası degil ama bana bi akıl verin 3 yıllık evliyim Esim benimle 5 aydır birlikte olmuyor sebebi kilolarımmıs Ben 1.65 boyunda 78 kiloyum ve fazlalıklarım kalçada basende armut tipliyim. Evlendiğmde sadece 12 kilo eksikti ama yine balık etliydim Gecen yıl dukan diyetiyle o aldıklarımı verdim ama maalesef geri aldım Cok mutsuzum Hal boyle olunca kocamdan soguyorum. Baska biri mi var dediğimde de sen kendine bak zayıflamadıgın sürece boyle olacak vs deyip duruyor. Hanımlar gonul kimi severse guzel o degil midir. Kendini tatmin ediyor biliyorum. Aynı yatakta yatan kardes gibiyiz bana bi akıl verin tessekkür ederim

eşine şuan çok kızdım
ne demek sen kendine bak yaa
senin yerinde kendisi de olabilirdi.
ben olsam senin yerinde hemen sıkı bir diyete başlardım
ve evlendiğim kilomun bile altına düşerdim
tabi spord yapardımki sarkma yada sonradan tekrar kilo almayayım diye
sonrada onun bana 5 aydır yaptığı psikolojik işkenceyi ben ona yapardım
daha bakımlı olurdum hayata daha pozitif olurdum ve onunla kardeş kardeş yatardım

canım en kısa sürede diyete başla ve kilo ver
sana yaşattıklarını sende ona yaşat

baska bırının konusuna yazmışsınız konu açmanız gerekır fakat ben cevap vermek ıstedım.bence zayıflamaktan once o koca musveddesını hayatınızdan cıkarın once.ne munasebet donecek k....yatacak 5 aydır kılolusunuz dıye.......terbıyesız herıf....kılonuzlamı evlenmış.bende evlendığımde normaldım doğum derken çok kılo aldım.bana esım boyle bırşey dese aha kapı derım.gururuma yedıremem bı kere.
hakketen cok cıddı yazıyorum bu adam sızın psıklojınızı bozar hayatınızdan cıkarın boşayın destursuz herıfı..ondan sonra saglık ıçın kılo verın.

şimdi açık konuşacak olursak kım olsa etkılenır boyle bır gırışımden.kadınız grurumuz okşanır bıkere.ama...amaları var...bı kere o donem kuçukmuşsunuz çok...cahıllık..ergenlık yasları....iz bırakabılır çok normal....ama hçbırmızı o donemdekı bız degılız...sakın yanlış anlama ama ailesı evlenıp ayrıldıgın ıcın sorun edebılır....guzel baslar sonu kotu olabılır....olumsuz yanlarıda duşunmek lazım
ama dığer yandanda hep ıçınde bır şans versemıydım dıyecek bır yanın...eğer ilgin varsa bıraz tanıyın bırbırınızı....zamana bırak.ama kapılmadan.....bakarsın hersey tahmınınden cok daha guzel olur

Ben nedense hediyelere inanmadım. Sizi etkilemek için bulunmuş bir yalan sadece. Ortaokul yıllarından beri böyle bir aşkla devam edecek saplantıya inanmıyorum. Belli ki sizi gördüğünde ne yapsam diye düşünmüş, 2. karşılaşmanızda bu şekilde çıkmış karşınıza. Samimi olduğunu düşünemedim.

Haklısın benimde samimiyeti kafami karistirdi zaten.10 yıl boyunca beklemesi falan ? Bilmiyorum canım ya

Çok romantik film gibi.
Şans vermene bi engel var mı? Sıcak değil misin ona karşı?

Arkadas nette arastirma yapmis burada bile hediye onerilerinde var yok birinci yasi icin emzik yok 18.yasi icin istedigi arabanin oyuncagi falan romantik olmaya kasmis bu da bi'sey

Ama yok cidden her yil aldiysa ben tirsarim boyle adamdan takintili sapik gibi:/

Bence de sadece kalbini çalmak için düzenlenmiş bir oyun hediye işi ama her şeye rağmen güzel mi güzel. Niye olmasın ?

Kotu biri olmadigindan eminim.taniyorum onu ve simdiye kadar tek bir kisiden kotu tek bir kelime duymadim.evet romantik biseydi ama kabül :)

Bence dene, ne kaybedersinki. Bakarsin yillar sonra
Cok güzel bir askla devam edersin. Kader bu bilinmez.

Kotu biri olmadigindan eminim.taniyorum onu ve simdiye kadar tek bir kisiden kotu tek bir kelime duymadim.evet romantik biseydi ama kabül :)

hediye olayına ben de taktım, hiç samimi gelmedi. sonuçta hayatına biri de girmiş, nişanlanmış vs. size dair şeyler saklaması ne kadar doğru?
ama her şeye rağmen kestirip atma yine de, bir müddet onunla görüş, ne hissettiğini anlamaya çalış. birbirinize bir şans verin. umarım her şey güzel olur

Yasadıklarınız kulaga hos gelıyor.... Cocukluk askı unutulmaz da o hedıye ısı bı dızıden uyarlanmıs gıbı geldı.... Kulagımı tırmaladı....
AYRICA BASKASIYLADA NISANLI OLDUGU ZAMAN ICERISINDE SENI DUSUNUP SANA HEDIYE ALAN, SENINLEYKENDE BASKASINI DUSUNUR...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…