Oncelikle merhaba konu açtım mı yoksa konunun altına cevap mı veriyorum bilemedim sırf bu sorunum için üye oldum yeri belki burası degil ama bana bi akıl verin 3 yıllık evliyim Esim benimle 5 aydır birlikte olmuyor sebebi kilolarımmıs Ben 1.65 boyunda 78 kiloyum ve fazlalıklarım kalçada basende armut tipliyim. Evlendiğmde sadece 12 kilo eksikti ama yine balık etliydim Gecen yıl dukan diyetiyle o aldıklarımı verdim ama maalesef geri aldım Cok mutsuzum Hal boyle olunca kocamdan soguyorum. Baska biri mi var dediğimde de sen kendine bak zayıflamadıgın sürece boyle olacak vs deyip duruyor. Hanımlar gonul kimi severse guzel o degil midir. Kendini tatmin ediyor biliyorum. Aynı yatakta yatan kardes gibiyiz bana bi akıl verin tessekkür ederim
Oncelikle merhaba konu açtım mı yoksa konunun altına cevap mı veriyorum bilemedim sırf bu sorunum için üye oldum yeri belki burası degil ama bana bi akıl verin 3 yıllık evliyim Esim benimle 5 aydır birlikte olmuyor sebebi kilolarımmıs Ben 1.65 boyunda 78 kiloyum ve fazlalıklarım kalçada basende armut tipliyim. Evlendiğmde sadece 12 kilo eksikti ama yine balık etliydim Gecen yıl dukan diyetiyle o aldıklarımı verdim ama maalesef geri aldım Cok mutsuzum Hal boyle olunca kocamdan soguyorum. Baska biri mi var dediğimde de sen kendine bak zayıflamadıgın sürece boyle olacak vs deyip duruyor. Hanımlar gonul kimi severse guzel o degil midir. Kendini tatmin ediyor biliyorum. Aynı yatakta yatan kardes gibiyiz bana bi akıl verin tessekkür ederim
Merhaba kızlar.bundan önce açtıgım konuya bakarsanız eger eşimden ayrıldım ve aklıma gelip üzüldügümu soylemistim.bi gün kendime bunu atlatmam lazım diyip kendime uğraşlar buldum her gün daha iyi oldum.taki o güne kadar..
Bundan 10 gün önce falan işe gitmek için tam kalkmakta olan otobüse yetisip bindim arkaya ilerledigimde x kisiyi gordum.bu kisi ben daha cocukken ortaokula giderken sevgilimdi.simdi sevgilim derken yanlis anlamayin.hani cocukken birini seversiniz yada hayranlik duyarsiniz.benimkide oyleydi.ne bulustuk ne bisey yasadik.bizim mahalleden komsuydu.o zamanlar sokaklarda konusurduk sevgiliyiz derdik cocukca seyler :) neyse tabi zaman gecti büyümeye basladık artık sadece birbirimizi gorunce selam verirdik falan.iste o gun otobuse bindigimde onu gordum aramızdaki konusma;
O: günaydın nasılsın
Ben:günaydın iyiyim sen
O: bende iyiyim sagol.bu arada senin adına uzuldum ama hayirlisi olsun dedi.
Ben: sagol kismet boyleymis.
Sonra ben otobusten indim o devam etti yoluna.bu arada uzun bi sure once nisanlanip ayrildigini falanda duymustum ama hic bisey sormamistim.neyse sizi sıkmadan konunun sonuna geliyim.cuma günü ise gitmek icin otobus duragına gittim baktım o kisi orda.günaydın falan dedi bende dedim.sonra baska tarafa döndüm.otobuse bindim oda bindi ama hic konusmuyoruz uzaktayız.indim otobusten bi baktım buda indi.bana konusmak istedigini soyledi.hayırdır dedim 5 dk lutfen dedi.bi yere oturduk.soylediklerini simdi aynen yazıyorum;
Ben cok degistim.ki sende degismissindir.sevgiliyiz dedigimiz o zamanlar sen ortaokula gidiyodun ben liseye.cocukca ama bende iz bırakan bi sevgiydi.aradan 10 sene gecti.ikimizde farklı hayatlara yöneldik.ama su an karsı karsıyayız.sonra poset vardı.bi defter cikardi.ve ben şok gecirdim.o zamanlar ona cocukca seyler yazdigim defter atmamisti.ve 10 tane minik kutu hepsini tek tek onume dizdi.ve tek tek actikca benim dogum tarihlerim ama yillarina gore ayrilmis hepsinin icinde farkli hediyeler ve notlar.bunlar ne dedigimde ben her yıl sana veremicek olsamda hediye almıstım dedi.
Bende neden simdi bunu yaptigini sordum.ve aldigim cevap su;
10 yıldır seni her gordugumde icimden biseyler koptu neden birlikte olamadık diye ama vardır bi hayır dedim mutlu olsun diye dusundum.ama simdi burdasin karsimda bu mucize mi desem sana.ikimizde buyuduk olgunlastik.evet farkli hayatlar yasadik ama simdi burdayiz.zamaninda ayırdıgımiz yollari gel tekrar birlestirelim yolumuz bir olsun dedi.mutlu olalım ben 10 yıldır senden hic gitmedim dedi.
Ama ben hic bisey diyemedim.tek kelime bile.dondum kaldım.sadece gitmem gerek dedim ve kalktım.simdi 2 gundur allak bullak oldum.
Uzun bi yazı oldu kusura bakmayın arkadaslar.
Ben napıyım simdi?
Yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederim.
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
Ben nedense hediyelere inanmadım. Sizi etkilemek için bulunmuş bir yalan sadece. Ortaokul yıllarından beri böyle bir aşkla devam edecek saplantıya inanmıyorum. Belli ki sizi gördüğünde ne yapsam diye düşünmüş, 2. karşılaşmanızda bu şekilde çıkmış karşınıza. Samimi olduğunu düşünemedim.
Kotu biri olmadigindan eminim.taniyorum onu ve simdiye kadar tek bir kisiden kotu tek bir kelime duymadim.evet romantik biseydi ama kabül :)
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?