Bana bi akil verin lutfen

Yorgun1989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
21
10
1
36
esim is dolasiyla gelemiyor ama biz kardeslerimle abimle felan yuzmeye gidicez yarin. Esim gitmemi istemiyor o yanimda olmadigi icin. Bu arada oncesindede gitmistim ve hic bir sorun yoktu. Guya simdi degismis ve artik istemiyomus. Daha evleneli 4 sene bile olmadi. Kendisi bana baya yalanlar soylemis kumar oynamis bir insan. Kac kere yakaladim kumarini ve yalanlarini. Neredeyse hic konusmadik bu konularda. Surekli konusmak istemedigini soyluyo kavga ediyoruz zaten. Iyiyken cok iyiyiz ama okadar cok kavgalar yasandiki ben konusalim dedigimde hep kaciyor. Simdide bu yuzme meselesi. Bana cok sacma geliyor bu yani kiz arkadaslarinla gitmiyorumki. Kayinvelidemde gitmesen olmazmi diyor ama kendime bunu yapmak istemiyorum resmen inada bindi. Arkasinda durmadigim biseyi yapmak istemiyorum ve yuzmeye gitmeyi dusunuyorum. Siz olsaniz napardiniz?

Kardeşlerine de güvenmeyecekse kime güvenecek? Eşiniz remen güç gösterisi yapıyor size, evlilik mobbingi bu sanırım...
Abime gicik kendisi bi takim seylerden dolayi. Esim abime kizmakla hakli ama abimde ona gicik oluyor esimin bana yaptiklarindan sonra. Bana gercekten bi abinin kaldiramiycagi seyler yapti. Babamlar ve abim hic bi zaman yuz goz olmadi esimle. Hep duzgun davrandilar. Esim kendi yaptiklarini unutur kendi hakli olunca bi konuda hep ustune gider.

Abime gicik kendisi bi takim seylerden dolayi. Esim abime kizmakla hakli ama abimde ona gicik oluyor esimin bana yaptiklarindan sonra. Bana gercekten bi abinin kaldiramiycagi seyler yapti. Babamlar ve abim hic bi zaman yuz goz olmadi esimle. Hep duzgun davrandilar. Esim kendi yaptiklarini unutur kendi hakli olunca bi konuda hep ustune gider.
Tabi aile içinizi biz bilemeyiz ama ne olursa olsun eşiniz fazla tepki veriyor bence.

Tabi aile içinizi biz bilemeyiz ama ne olursa olsun eşiniz fazla tepki veriyor bence.
Esim kac kere ayrilmaya kalkti benden. Annemlere gidip ayriliyoz demeler. Sonrada hic bisey olmamis gibi karsilarina cikiyor bizim aramiz duzelince. Hepte benim sayemde duzelir kendi suclu oldugu halde. Neredeyse 14 senedir birlikteyiz. 10 yil sevgililik ama ayni eve girince baska oluyomus. Evlenmeden oncede cok agresifti aslinda ama salak kafam hic dusunmedim boyle seyleri, tek dusunduk onsuz yasiyamamdi..

Yüzme konusu dışında daha önemli problemler var aslında anlattığınıza göre
Mantıklı bir sebep sunarsa anlarım
Onsuz gitmemi istemiyomus yuzmeye. Beni gotur dersem goturur ona sorun yok ama yarin kendisi calisiyor. Ve kardeslerimle gitsem yuzmeye ne varki ama bunda benmi yanlis dusunuyorum? Sacmalik degilmi bu? Bide ne dedi biliyormusun, abimgil bizim aramizi bozmak icin cagirmislar beni yuzmeye. Niye kocasiz yuzmeye goturuyomus abim beni. Beyni nasil calisiyor anlamiyorum

Onsuz gitmemi istemiyomus yuzmeye. Beni gotur dersem goturur ona sorun yok ama yarin kendisi calisiyor. Ve kardeslerimle gitsem yuzmeye ne varki ama bunda benmi yanlis dusunuyorum? Sacmalik degilmi bu? Bide ne dedi biliyormusun, abimgil bizim aramizi bozmak icin cagirmislar beni yuzmeye. Niye kocasiz yuzmeye goturuyomus abim beni. Beyni nasil calisiyor anlamiyorum
Evet biraz saçma neden böyle bir düşünceye kapıldı acaba
Neden ayırmak istesin ailen seni
Bnuu bu düşünceye iten nedir acaba
Sanırım ailen ile bir anlaşmazlığı oldu geçmişte ??

Bende tam oyle dusundum, yani bu ne sacmalik degilmi? Bide kendini hakli gostermeye calisiyor annesini aradi resmen. Birine anlatmassa cildirirmis bey efendi
Kavga çikar demiyorum ama erkekler böyle şeylere alıştımı sonu gelmiuor guzellikle gitmek istedigini soyle gidecegin kişiler zaten yabancı değil abartmasın bi de annesini aramasi çok saçma olmuş

Kavga çikar demiyorum ama erkekler böyle şeylere alıştımı sonu gelmiuor guzellikle gitmek istedigini soyle gidecegin kişiler zaten yabancı değil abartmasın bi de annesini aramasi çok saçma olmuş
Anlamazki esim oyle seyden. Onceden gitmistim ozaman hic bisey dememisti. Ozamanda baska biseyden dolayi kavgaliydik son anda gelmemisti. Beni cok rezil etti yanlislz birakti ya inanamiyorum bunlari yasadigima:(

Kizlar evde kiyametler koptu. Agzina geleni saydi. Abime surekli suc buldu beni sanki abim zorla goturmus gibi konusuyor. Halbuki abimin biseyden haberi yok. Yok abin karisini kendisi yaninda olmadan gondermiycegi halde seni goturdu felan diyor. Abim gonderir halbuki yani oyle bi insan degil abim. Kizlar biktim artik. Pazar gunu dugun var orayada tek gidecekmisim nasil onu erkek yerine koymadan bugun gittiysem pazar gunude tek basima dugune gidecekmisim. Aileme esimin neden gelmedigini acikliyamam cunku cok oldu boyle olaylar esimin gelmemesi felan. Dogruyu soylemeyi dusunuyorum. Esim bana bi yuzme icin son noktayi koydurtacaksin evliligimize diyor. Bu cok sacma ve hasta ruhlu bir davranis degilmi? Ben artik yoruldum resmen panik atak oldum esim yuzunden. Yoruldum

Mesele yüzme değil güç gösterisi yapıyor eşiniz.
Ayrıca abinize olan kızgınlığını ve hırsını size yansıtıyor.
Bu duygularını sizin üzerinizden tatmin etmeye çalışıyor,muhtemelen de bunu farkında olmadan yapıyor.
Bende eşinizin kendi duygularını fark etme ve yönetebilme becerisinin zayıf olduğu yönünde bir izlenim oluştu.Bu becerisi zayıf olduğu için sizin duygularınızı da fark edip empati yapamıyor.

Oturup konuşun,ne yapmaya çalıştığının farkında olduğunuzu söyleyin.
'Sen eşimsin o abim, ne senin için onu kırarım ne onun için seni,ikinizin de yeri ayrı,sana olan sevgimi kullanarak abimle olan ilişkime karışırsan mutsuz olurum ve sana olan duygularım değişir' deyin ve planınızı değiştirmeyeceğinizi vurgulayın,umarım sizi anlar.
Aksi takdirde dozu arttırarak benzer davranışlarını sürdürür.
Adeta koca bir bebek gibi, eşiniz olgunlaşamamış ve birey olamamış bir yetişkin ne yazık ki...

Back
X