- 26 Haziran 2018
- 21
- 10
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yorgun1989
-
Abime gicik kendisi bi takim seylerden dolayi. Esim abime kizmakla hakli ama abimde ona gicik oluyor esimin bana yaptiklarindan sonra. Bana gercekten bi abinin kaldiramiycagi seyler yapti. Babamlar ve abim hic bi zaman yuz goz olmadi esimle. Hep duzgun davrandilar. Esim kendi yaptiklarini unutur kendi hakli olunca bi konuda hep ustune gider.Kardeşlerine de güvenmeyecekse kime güvenecek? Eşiniz remen güç gösterisi yapıyor size, evlilik mobbingi bu sanırım...
Bende tam oyle dusundum, yani bu ne sacmalik degilmi? Bide kendini hakli gostermeye calisiyor annesini aradi resmen. Birine anlatmassa cildirirmis bey efendiGit alıştırmaaa!!!
Tabi aile içinizi biz bilemeyiz ama ne olursa olsun eşiniz fazla tepki veriyor bence.Abime gicik kendisi bi takim seylerden dolayi. Esim abime kizmakla hakli ama abimde ona gicik oluyor esimin bana yaptiklarindan sonra. Bana gercekten bi abinin kaldiramiycagi seyler yapti. Babamlar ve abim hic bi zaman yuz goz olmadi esimle. Hep duzgun davrandilar. Esim kendi yaptiklarini unutur kendi hakli olunca bi konuda hep ustune gider.
Esim kac kere ayrilmaya kalkti benden. Annemlere gidip ayriliyoz demeler. Sonrada hic bisey olmamis gibi karsilarina cikiyor bizim aramiz duzelince. Hepte benim sayemde duzelir kendi suclu oldugu halde. Neredeyse 14 senedir birlikteyiz. 10 yil sevgililik ama ayni eve girince baska oluyomus. Evlenmeden oncede cok agresifti aslinda ama salak kafam hic dusunmedim boyle seyleri, tek dusunduk onsuz yasiyamamdi..Tabi aile içinizi biz bilemeyiz ama ne olursa olsun eşiniz fazla tepki veriyor bence.
Onsuz gitmemi istemiyomus yuzmeye. Beni gotur dersem goturur ona sorun yok ama yarin kendisi calisiyor. Ve kardeslerimle gitsem yuzmeye ne varki ama bunda benmi yanlis dusunuyorum? Sacmalik degilmi bu? Bide ne dedi biliyormusun, abimgil bizim aramizi bozmak icin cagirmislar beni yuzmeye. Niye kocasiz yuzmeye goturuyomus abim beni. Beyni nasil calisiyor anlamiyorumYüzme konusu dışında daha önemli problemler var aslında anlattığınıza göre
Mantıklı bir sebep sunarsa anlarım
Evet biraz saçma neden böyle bir düşünceye kapıldı acabaOnsuz gitmemi istemiyomus yuzmeye. Beni gotur dersem goturur ona sorun yok ama yarin kendisi calisiyor. Ve kardeslerimle gitsem yuzmeye ne varki ama bunda benmi yanlis dusunuyorum? Sacmalik degilmi bu? Bide ne dedi biliyormusun, abimgil bizim aramizi bozmak icin cagirmislar beni yuzmeye. Niye kocasiz yuzmeye goturuyomus abim beni. Beyni nasil calisiyor anlamiyorum
Kavga çikar demiyorum ama erkekler böyle şeylere alıştımı sonu gelmiuor guzellikle gitmek istedigini soyle gidecegin kişiler zaten yabancı değil abartmasın bi de annesini aramasi çok saçma olmuşBende tam oyle dusundum, yani bu ne sacmalik degilmi? Bide kendini hakli gostermeye calisiyor annesini aradi resmen. Birine anlatmassa cildirirmis bey efendi
Anlamazki esim oyle seyden. Onceden gitmistim ozaman hic bisey dememisti. Ozamanda baska biseyden dolayi kavgaliydik son anda gelmemisti. Beni cok rezil etti yanlislz birakti ya inanamiyorum bunlari yasadigimaKavga çikar demiyorum ama erkekler böyle şeylere alıştımı sonu gelmiuor guzellikle gitmek istedigini soyle gidecegin kişiler zaten yabancı değil abartmasın bi de annesini aramasi çok saçma olmuş
Abimle gitmesem kiz kiza gitsek yine anliycam ama bu ne alakaysaYüzmene de karışmasın bi zahmet
Mesele yüzme değil güç gösterisi yapıyor eşiniz.Onsuz gitmemi istemiyomus yuzmeye. Beni gotur dersem goturur ona sorun yok ama yarin kendisi calisiyor. Ve kardeslerimle gitsem yuzmeye ne varki ama bunda benmi yanlis dusunuyorum? Sacmalik degilmi bu? Bide ne dedi biliyormusun, abimgil bizim aramizi bozmak icin cagirmislar beni yuzmeye. Niye kocasiz yuzmeye goturuyomus abim beni. Beyni nasil calisiyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?