beni görüş diye zorlamıyor zira biliyor ki görüşmemenin sebebi ben değilim.
Iste sihirli cümle:)))
ama şu anlamda o cümle "benimle olayların ilgisi yok "
yani görüşülürse görüşürüm bayramda seyranda, hastalıkta cenazede çok da önemli değil benim için
kv evinde karşılaşsam da görüşmüş olurum, evime geldiğinde de görüştüm, ona gittiğimde de görüştüm
bu kişinin kim olduğunun önemi yok ki, takar maskemi görüşürüm, koynuma alıp yatacak değilim ki
iş hayatı gibi kayın aile ilişkilerinde de politik olmak lazım
evet kendi hayatıma müdahale ettirmem ama bayramda iki saat kv evinde birlikte oturunca incilerim dökülmez
bu arada takmak istersek takacak şey bulunur
geçen yıllarda pandemi öncesi bir bayramda gittik kv ye oğluma bayram harçlığı verdi, abi bir önceki gün gitmiş, onunkilere de vermiş, biz şehir dışındaydık, döndük geldik kurban kestik ve ertesi gün etlerini ayarlayıp gittik
bir sonraki bayram biz gittik ve oğluma bayram harçlığı vermedi, abiler şehir dışındaymış gelmeyecekmiş
yani onlar gelmeyecek diye gelen çocuğa bayram harçlığı vermedi, biz gitmediğimiz zaman abininkine vermişti
onlar gelemediği için eşitsizlik olurmuş buna da vermemiş
bu arada kimsenin çocuğu babaannenin vereceği 100 liraya muhtaç değil ama konu sembolik
bakın hala konuda elti ile sorunum yok, bana ne eltiden, onu idare etmesi gereken kv
özetle kv yi elti ile ilişkinize müdahale etmeye çalışırsa durdurun ama onu anlatma vs demeyin o ters teper