Bana bi akil verin lütfen

Sizin anlattığına göre siz eltinizi çok kıskanıyorsunuz ve hakkında konuşulmasına bile tahammül edemiyorsunuz. Yani kvnin öbür oğlu hakkında gittiler ettiler konuşmsı normal. Kimden bahs edecek ki? Evlatlarından. Ya gerçekten böyle ya da durumu anlatamamışsınız
Normal olasak yada limoni bi durum normal bahsetmeai ama konusmalari biz alttan alalimda barisalim diye hep bana ve eşime baskı kv ılgili olsun icli dişli olsunlar biricik gelini olsun bunları takmıyorum . eşit davranmıyor bi husumet varsa iki taraftada hata olabilir ben buna kızıyorum

Merhabalar ,
Arkadaşlar ben 2.5 senelik evliyim tanışma düğün nisan aklınıza ne gelirse problemli oldu. Sorunların çıkış sebebi çoğunlukla eltim ile anlasamamdan kaynaklı iletişimimiz yok konuşmuyoruz. Kv ile görüşüp konuşuyoruz ne kadar kırılmış olsamda eşimin annesi diyerek ve eşimi üzmemek adına ilişkimi saygı çerçevesinde yürütüyorum.
Size danışmamin sebebi ise kv ikili davraniyor . (Ben kucuk gelinim bu arada) dışlandığımı sevilmediğimi hissediyorum eltime tavirlarina bakinca ...bir başkası olsa anında keserim ilişkiyi ama eşimin annesi sonuçta. Evlerine gittiğimiz de de onlara ayak uydurup samimiymisiz gibi davranıyorum bize sürekli onlardan bahsediolar iste şuraya gittiler soyle yaptılar vs nefret ediyorum ama susuyorum rol yapıyorum sonuçta ve kendimi ezik gibi hissettiriyor bana bu durum. Kotu olmadan nasil davranmam gerektiğini bilemiyorum ya beyaz ya siyah oluyor kafamda durumlar.

Daha fazla uzatmadan yasananlara haklı olsanız ve bu durumda olsanız tavrınız ne olurdu ?? Fikirlerinizi bekliyorum
Xöz nişan tanışma nasıl olaylı oldu acar mısınız.
Bası ortası devamı berbatsa o iş dikiş tutmuyor haberiniz olsun

Ya aslında kv nizin size diğer gelinden ve oğlundan bahsetmesi normal.ne yapsın kadın kim varsa hayatında gündeminde kim varsa onu konuşuyor.şuna eminimki eltinizede sizden bahsediyor ve sizi onlara övüyor.annemde öyleydi hep diğer gelinden bahsediyordu ikisindende şikayet geldi :) abimler hanım rahatsiz oluyor dediler annem kızdı etti ama şimdi dikkat ediyor sizdemi öyle yapsanız ki.bu arada siz zaten değerlisiniz kv niz değer versin vermesin bu sizin ozguveninizi zedelemesin.
Teşekkür ederim 💐

Normal olasak yada limoni bi durum normal bahsetmeai ama konusmalari biz alttan alalimda barisalim diye hep bana ve eşime baskı kv ılgili olsun icli dişli olsunlar biricik gelini olsun bunları takmıyorum . eşit davranmıyor bi husumet varsa iki taraftada hata olabilir ben buna kızıyorum
Sizin duruşunuz sert değil herhalde. Kesin deyin ki biz barışmayacağız onlar hakkında konuşmayın. Devam ederse daha geç geç gidin anlasın

Sizin duruşunuz sert değil herhalde. Kesin deyin ki biz barışmayacağız onlar hakkında konuşmayın. Devam ederse daha geç geç gidin anlasın
Ay benim eşim Kardesi ile yıllarca konuşmadık. Kv oraya gidince tek mevzusu buydu
O oğlu nasıl araba almış nasıl iş kurmuş nasıl hediye almış nere gitmiş kimle ne yapmış. İnsan Bi düşünür de mi bunlar konuşmuyor alakaları yok diye. Ben kv ye gidince abim bunu yaptı yengem şunu yaptı diyormuyum demiyorum o niye anlatıyor sacma bence hatta inadına yapıyor bile olabilir.
Eşim konuşmuyorken daha cok az nlatıyordu Suan konuşuyorlar daha az anlatıyor🤔

Xöz nişan tanışma nasıl olaylı oldu acar mısınız.
Bası ortası devamı berbatsa o iş dikiş tutmuyor haberiniz olsun
Olaylar aile tanışmasinda patlak verdi .eltimledaha öncesinde bi problem yoktu birarada geziyorduk gidip geliyorduk . Tanışma günü kalabalık gelmişlerdi herkese servis yapıyorum tabak cok doluydu 1 tabak olsin ortamıza dediler bende tmm dedim. Kahve veriodum o sırada hamileydi su alim ben dedi son bardağı yanındaki akrabaya verdim. Ben herşey çok güzel gidio sanıyordum eşim aradı öğün akşam iste sen pasta çörek vermemişsin kahve vermemişsin yüzüne gülmemişsin sinirden ağladım baya kv aradim bu ne demek diye öGunden sonra normal ilerlemedi nikâhımızın olduğu gün sıra beklerken kv ailemin yanina hic gelmedi hep eltimlerle uzak oturdu vs kp durdu benm ailemle

eltimmmm

kimdi diye düşündüm buldum

yani kv eltimi anlatsa ne olacak ki

he der geçerim

komşuyu da anlatır kv köydeki yeğenini de yurt dışındaki dıdının dıdısını da anlatır

bunu neden takayım ki

bu arada eltimi en son 10 yıl önce gördüm

evlerimizin arası araba ile 10 dakika kv de aynı şehirde

kv büyük oğlunu daha çok sever, gelinlerin ikisini de sevmez

sözde beni daha çok seviyormuş ben görümcelerin yalancısıyım da kv kimseyi sevmez

hatta oğlumun bakıcısı kv den büyük oğlunu ne çok seviyor öve öve bitiremiyor demişti

sevsin bana ne

onlar şunu yaptı bunu yaptı diye anlatır ben rahatsız olmuyorum

beni görüş diye zorlamıyor zira biliyor ki görüşmemenin sebebi ben değilim

hatta cici oğlu da değil

kv eltiyi överse dinler geçersin bize onu anlatma vs denmez ki

bir de cidden sizin düğününüz vs neden elti yüzünden istediğiniz gibi olmadı

kv beni istemeye geldi

anneme dedi ki diğer geline 4 bilezik taktım nişanda ama sonra düğünde tekrar takmam için vermedi ben de buna takmıyorum dedi,

bakın annemi hayatında ilk gördüğü günde dedi bunu, çünkü elti ile düğünde tartışma çıkmış, kp in kalbi rahatsızlanmış vs

sonra benim düğünüme elti ve kayın geldi ama annesi gelmedi

düğüne davet etmediler diye kv ye küsmüş, bize de küsmüşler 5-6 ay sonra duyduk

oysa düğünden önce bebeklerini görmeye gittik, düğüne davet etmeye evlerine gittik, bir tomar davetiye bıraktık, hem onları davet ettik, hem evdeki eltinin annesini davet ettik, hem başka şehirdeki kız kardeşine de haber verin o da buyursun gelsin dedik

en sonunda da düğün sizin zaten davetiyeleri misafirlerinize dağıtın diye getirdik dedik

ama düğüne davet edilmediler diye küstüler

aradan 3 yıl geçti görümcem evlenirken barışıldı galiba

bir kere kv evinde bir araya gelindi

sonra oğlum doğdu bebek görmeye geldi evime tek girişidir, yazın 15 yıllık evli olacağım

oğlum 6 aylıkken kızı ameliyat oldu gittim bir daha da görmedim

ha bu arada bebeği oldu gelelim diye 2-3 kez haber gönderildi, gelmeyin demişler gitmedik

şimdi tekrar dönün düşünün, eltiniz ne kadar hayatınızı mahvedebilir ki

kim ki o, eşimin kardeşinin eşi, benden de eşimden de çok uzak bir kişi

beni görüş diye zorlamıyor zira biliyor ki görüşmemenin sebebi ben değilim.

Iste sihirli cümle:)))

beni görüş diye zorlamıyor zira biliyor ki görüşmemenin sebebi ben değilim.

Iste sihirli cümle:)))

ama şu anlamda o cümle "benimle olayların ilgisi yok "

yani görüşülürse görüşürüm bayramda seyranda, hastalıkta cenazede çok da önemli değil benim için

kv evinde karşılaşsam da görüşmüş olurum, evime geldiğinde de görüştüm, ona gittiğimde de görüştüm

bu kişinin kim olduğunun önemi yok ki, takar maskemi görüşürüm, koynuma alıp yatacak değilim ki

iş hayatı gibi kayın aile ilişkilerinde de politik olmak lazım

evet kendi hayatıma müdahale ettirmem ama bayramda iki saat kv evinde birlikte oturunca incilerim dökülmez

bu arada takmak istersek takacak şey bulunur

geçen yıllarda pandemi öncesi bir bayramda gittik kv ye oğluma bayram harçlığı verdi, abi bir önceki gün gitmiş, onunkilere de vermiş, biz şehir dışındaydık, döndük geldik kurban kestik ve ertesi gün etlerini ayarlayıp gittik

bir sonraki bayram biz gittik ve oğluma bayram harçlığı vermedi, abiler şehir dışındaymış gelmeyecekmiş

yani onlar gelmeyecek diye gelen çocuğa bayram harçlığı vermedi, biz gitmediğimiz zaman abininkine vermişti

onlar gelemediği için eşitsizlik olurmuş buna da vermemiş

bu arada kimsenin çocuğu babaannenin vereceği 100 liraya muhtaç değil ama konu sembolik

bakın hala konuda elti ile sorunum yok, bana ne eltiden, onu idare etmesi gereken kv

özetle kv yi elti ile ilişkinize müdahale etmeye çalışırsa durdurun ama onu anlatma vs demeyin o ters teper

sinirden ağladım baya kv aradim bu ne demek diye

bu olayda sinirden ağlanacak ne var

bana böyle dedi size böyle demiş çakal der, gardını alır oturursun

hadi siz hassassınız üzüldünüz ağladınız

kv yi neden aradınız, kv eltinin ebeveyni mi

diyelim ki elti hatalı, kv eltinin kulağını mı çekecek

eğer sizi çok rahatsız etti ise o bir arada gezdiğiniz, yediğiniz içtiğiniz, kısaca daha önce de tanışıklığınız olan eltiyi neden aramadınız

kv bu olayda elti bin hatalı olsa da sizin şikayetlenen tavrınızı doğru bulmamıştır

bunu büyüten olay haline getiren, kv ye telefon açıp eltime had bildir diyen siz gibisiniz

yani kv arayıp size laf etseydi, eltin böyle dedi diye tabii ki cevap verirdiniz de o olayda kv yi ne sıfatla aradınız

nikahta yanınıza gelmemesi vs tabii ki hoş değil ama buna engel olacak olan da eşinizdi gel deyip getirecekti7

bunlar doğru yanlış, yaşanmış bitmiş

boş verin geçmişi, geleceğe odaklanın

kv yi dinlemeyin he he deyin geçin

Back
X