Bana bi akıl verin :(

Biraz daha detay verseniz keşke.. Yaşlar,iş durumu vs.

Bana nedense senden sıkılmış gibi geldi veya başkası var. Veya da dengesizin biri :olamaz:

o benden 1yas kücük ve suanda is ariyor
baskasi oldugunu sanmiyorum suanki ortami buna pek müsait degil ,
sıkılma konusunda birsey diyemiyorum ama dengesiz tavirlari cok fazla..

Abovvv
İlgisizlik✓
Yaralı erkek modu✓
Henüz ciddi ilişkiye hazır değilim✓
Bana çok güvenme✓
İlerisi için
Sana gül bahçesi vaat etmedim bunları biliyordun:kusmuk:
Bir ilişkiye baslamamak için gerekli bütün koşullar oluşmuş şener şen gibi topukları totoya vura vura koşarak kaçın olmamış bu.

Slm arkadaslar farkli görüslere ihtiyacim var sanirim benim aklim artik durdu.
kisa bir süre önce biriyle görüsmeye basladim birbirimizi tanima asamasindayiz tam anlamiyla sevgilim diyemem..
güzel sözler, kiskanmalar
hersey yolunda giderken birden ilgisizlesmeye basladi budurumdan sikayetci oldugumdaysa onun icin herseyin yolunda gittigini fazla beklentiye girmemem gerektigini söyledi bana..
Basta cok yakin olan bu adam simdi benden hizla uzaklasiyor ama ben uzaklasincada kendisi arayip soruyor neyapsam olmadi yani ne gidebildim ne kalabildim..
birde henüz ciddi bir iliskiye hazir degilmis.
karsimdaki yasanmisliklari,hatalari ve yaralari fazla bir adam ve ben neyapacagimi sasirmis durumdayim..
kalip savassammi arkama bakmadan kacsammi?
Ha birde farkli sehirlerdeyiz:110:
Özellikle internet ortaminda tanidiysaniz kosarak uzaklasin. Mutlaka ilgisini ceken baska seyler vardir ki size olan ilgisi azalmistir.

Özellikle internet ortaminda tanidiysaniz kosarak uzaklasin. Mutlaka ilgisini ceken baska seyler vardir ki size olan ilgisi azalmistir.

hayir internet degil arkadas ortami gibi diyebiliriz tanismamiza..
bilemiyorum o kimseyi düsünmezken cikmisim karsisina güzel bir sürpriz öyle söyledi ama ozaman niye kiymet bilmiyor !
2ayda bukadar yorulurmu insan:KK43:

hayir internet degil arkadas ortami gibi diyebiliriz tanismamiza..
bilemiyorum o kimseyi düsünmezken cikmisim karsisina güzel bir sürpriz öyle söyledi ama ozaman niye kiymet bilmiyor !
2ayda bukadar yorulurmu insan:KK43:
Bazilarina gercekten akil sir ermiyor.. Ama dedigim gibi hic güvenilir bir tablo cizmiyor..

Bazilarina gercekten akil sir ermiyor.. Ama dedigim gibi hic güvenilir bir tablo cizmiyor..
haklisiniz..
aslinda herseyin farkındayım ama sürekli bahane uydurmaya calisiyorum
Kabullenenedim birtürlü nedenini bende bilemiyorum.
belkide cok kisiden duyarsam kabullenmek daha kolay olur diye düsündüm oyüzden bukonuyu actim aslinda
sadece mutlu olmak istemistim sanırım hic olmayacak :KK42:

benzer bi hikaye benim başıma da gelmişti. sürekli kadınlara güvenemiyorum, çok tekme yedim, ciddi ilişkiye hazır değilim acıtasyonu yapıp duruyordu. ben uzaklaşırsam arayıp soruyor, ben üstüne düşersem de aramızda ciddi birşey yok muhabbetlerine giriyordu. bu yazdıklarımın üzerinden 5 yıl geçti instagram da hala kadınlara göndermeli paylaşımlar yapıyor. aynı ortamdayız bunca süre hiç ciddi ilişkisi olmadı. ben evlendim bana hala mesaj atmaya kalkıyor neredeyse her yerden engelli bende yıllardır:) kısacası karaktersızın teki oluyor bu tipler. hiç tereddüt etmeden kaçın.

haklisiniz..
aslinda herseyin farkındayım ama sürekli bahane uydurmaya calisiyorum
Kabullenenedim birtürlü nedenini bende bilemiyorum.
belkide cok kisiden duyarsam kabullenmek daha kolay olur diye düsündüm oyüzden bukonuyu actim aslinda
sadece mutlu olmak istemistim sanırım hic olmayacak :KK42:
Bilir misiniz yaralı insanlar sizi yara bandı olarak kullanır ve sonra ardına bakmadan kacar. Bu hep böyledir hic sekmez. Söyledigi gibi bir ruh hali varsa zaten saglikli karar verecek durumda degildir ki davranislarinin dengesizliginden belli. O yüzden 3 5 ay sonra ya da 1 yil sonra hic fark etmez, siz onu iyilestirdiginizde o gidecek. Cünkü en basta sizi yara bandi olarak gördü ve bu algi onda asla degismeyecek. Beklenti icine girme ya da ciddi iliskiye hazir degilim deme nedeni de bir gün cekip gidicem zaten benden yana umudun olmasin demek.

Bilir misiniz yaralı insanlar sizi yara bandı olarak kullanır ve sonra ardına bakmadan kacar. Bu hep böyledir hic sekmez. Söyledigi gibi bir ruh hali varsa zaten saglikli karar verecek durumda degildir ki davranislarinin dengesizliginden belli. O yüzden 3 5 ay sonra ya da 1 yil sonra hic fark etmez, siz onu iyilestirdiginizde o gidecek. Cünkü en basta sizi yara bandi olarak gördü ve bu algi onda asla degismeyecek. Beklenti icine girme ya da ciddi iliskiye hazir degilim deme nedeni de bir gün cekip gidicem zaten benden yana umudun olmasin demek.
Anliyorum cok haklisiniz gercekleri tanimadigimiz kisilerden duymak daha etkili sanirim..
vakit ayirip yazan herkese cok tesekkür ederim :KK200:
Son sorumu soruyorum böyle canimin yanmasi normalmi yoksa gercekten bukadar aptalmiyim?:kızgın:
yada şöyle sorayim o olmadı diyemi üzülüyorum yoksa gercekten düzgün birini istedigim halde birtürlü olmuyor diyemi ?
Gercekten suaralar kendimi cözemiyorumo_O

Anliyorum cok haklisiniz gercekleri tanimadigimiz kisilerden duymak daha etkili sanirim..
vakit ayirip yazan herkese cok tesekkür ederim :KK200:
Son sorumu soruyorum böyle canimin yanmasi normalmi yoksa gercekten bukadar aptalmiyim?:kızgın:
yada şöyle sorayim o olmadı diyemi üzülüyorum yoksa gercekten düzgün birini istedigim halde birtürlü olmuyor diyemi ?
Gercekten suaralar kendimi cözemiyorumo_O
Hayal kırıklığı yasadiginiz icin canınız acıyor.. İnsan cok kolay alışan bir varlık.. Alışkanlıklardan kopma düsüncesi acıtıyor.. Hayat cok güzel.. Milyarlarca insan var.. Böyle sorunlu insanlara takılı kalıp hayatınızı mahvetmeyin. Neden sizi gercekten sevecek, sacinizin teline kıyamayacak bir adam olmasin ki hayatinizda?

Slm arkadaslar farkli görüslere ihtiyacim var sanirim benim aklim artik durdu.
kisa bir süre önce biriyle görüsmeye basladim birbirimizi tanima asamasindayiz tam anlamiyla sevgilim diyemem..
güzel sözler, kiskanmalar
hersey yolunda giderken birden ilgisizlesmeye basladi budurumdan sikayetci oldugumdaysa onun icin herseyin yolunda gittigini fazla beklentiye girmemem gerektigini söyledi bana..
Basta cok yakin olan bu adam simdi benden hizla uzaklasiyor ama ben uzaklasincada kendisi arayip soruyor neyapsam olmadi yani ne gidebildim ne kalabildim..
birde henüz ciddi bir iliskiye hazir degilmis.
karsimdaki yasanmisliklari,hatalari ve yaralari fazla bir adam ve ben neyapacagimi sasirmis durumdayim..
kalip savassammi arkama bakmadan kacsammi?
Ha birde farkli sehirlerdeyiz:110:
Merhabalar. Yaşlarınız kaç?

Back
X