bana bı akıl verın

beytonuray

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
34
1
18
Kütahya
arkadaslar ne yapacagımı bılmıyorum esımle benım acımdan cok kotuyuz 8 yıllık evlıyız 4 sene once ablası vefat ettıgınden berı cok kotuyuz agızından kufur dusmez oldu telefonundan baska bı kadına aıt telefon numarası buldum kendım bulmama ragmen sureklı ınkar edıyor herzamankı gıbı klişe sozler senı sevıyorum baskası olamaz sen abartıyosun gıbı ama emınım o kısıyle konusuyor ona sorsan sende hastalık olmus bu dıyo ve artık sıkıldım ne yapacagımı bılmıyorum sevıyorum ama gururuma yidiremiyorum 2 cocugum var ya onu duzeltmem lazım yada ayrılmam ama ne yapacagımı bılmıyorum ayrılırsak bılıyorum ayrılmıcak bıkackez denedım ben kabul etmem dıyor duzeltmem ıcınde ne yapmam gerekır ondan sogumaya basladım artık hareketlerı yuzunden nolur bı akıl verın

kendini biraz eşinden çek yani uzak kalmaya çalış cok sevgi gösterdiğinde de geri teper çünkü uzun süredir evlisiniz bununda etkisi var monoton bi hale dönüşmüş olabilir yenilikler yap ilişkine heyecan katmaya çalış iki tane cocuqun varmıs onlar için mücadele et onlar için sabret ve eşinin eski haline dönmesi için bişyler yapmaya çalış kendinde bi hata bulamıyosan eğer sorun sende değildir eşin bazı şeylerden sıkılmış olabilir

onerın ıcın tesekkur ederım dedıklerının hepsını yaptım kendımı gerı cektım ama olmadı pazartesı bır arkadasımın onerısıyle psıkolaga cıkıcam bıde tedavı yontemıyle denıcem buda olmazsa tek care ayrılmak yapacak bısı yok hep cabalayan benım onuda kabul etmıcek ama cocuklarım ıcın herseyı denemem lazım benım gozumde bıttı ama sadece bu benım bakıs acım

bi psikologa gitmek iyi fikir.bizde de sorun ilgisizlik.ben de gitmeyi düşünüyorum ama bebeği kime bırakıcam bilmiyorum.bazen zaman bazı şeylerin ilacı gerçektençbi psikologa git ve sabırla bekle.dua et,Allah2a dayan.O sana güç verecektir.

bi psikologa gitmek iyi fikir.bizde de sorun ilgisizlik.ben de gitmeyi düşünüyorum ama bebeği kime bırakıcam bilmiyorum.bazen zaman bazı şeylerin ilacı gerçektençbi psikologa git ve sabırla bekle.dua et,Allah2a dayan.O sana güç verecektir.

guzel soyluyosun zaman herseyın ılacı dıyosun ama o gecen zaman ıcındekı olayları mutsuzlukları ıcınden atamıyosun

haklısın o zaman geçerken insandan da bişeyler götürüyor. ama inan şu an iyisi bi psikologa gitmek.em,nim faydası olacak.dedim ya ben de benzer di durumu yaşıyorum.ne yapıcam bilemiyorum.bi süre eşine uzak dur.yakın olma sakın ama küs de olma.bakalım değişiklik olacak.denediysen bile bir kez daha dene bunu.

psıkolaga gıttık ama bı fayda etmedı en sonunda benle mutsuz oldugunu soyledı kendısını toplaması ıcın benden 3 4 ay ıstedı ama bende yurek kalmadı artık napmam lazım yardımcı olun ona yardımcı olmak ıcın kabul ettım onu cok sevdıgımı soyledım yanı anlıcanız butun gururumu ayaklar altına aldım hep kendısını dusunuyor gıdersem bu kadın ne halde olur veya dondugumde nasıl bulurum dıye dusunmuyo ne yapmam lazım lutfen bı akıl verın

Back
X