Bana bi el atin hanimlar

Tugbasssd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
229
100
13
Bu da dert mi demeyin elbette Allah baska dert vermesin ama bu siralar bu durum beni cok uzuyor.lutfen hakaret etmeyin.
Ben birinden hoslaniyorum yani bu adam bana asikti aslinda.cok asikti.ben reddettim surekli.hep ulasilmazdim onun icin ama bir takim olaylar yasandi ve ben o degeri kaybettim :KK43: ayaklarimin uzerinde saglam duramadim ve gozunden dustum diyelim ozetle.simdi bu adam baska bir kadina deli gibi asik.kadin evli ustelik.8 aylik da hamile.ama adam surekli onu ne kadar sevdigini belirtiyor ve onu korumak icin kimseye soylemiyor.kadin onu reddediyor.ama konusuyir da yani tam anlamiyla kesip atmiyor sanir8m.eee sana ne dediginizi duyar gibiyim :) beni bu durum niyeyse uzuyor.kiskanclik deyin ne derseniz deyin.bu adam bu kadjni hep erkekler o kadini tercih ettigi ic8n istedi.beni de o sebeple istiyordu ama ben bu pozisyonu kaybettim.o kadin girdigi tum ortamlarda tum erkekleri kendine hayran birakacak zekaya ve guzellige sahip.yani Allah saglikla dogum nasip etsin kotu enerji gondermiyorum ama ben bunu takiyorum kafama.bana beni rahatlatacak bi seyler soyleyin diye actim.cunku sayenizde bir hatadan dondum ben.belki yine sizler sayesinde bu sacma degersizlik sorunumu asarim diye yazmak istedim.
Okuyup yorum yapanlara tesekkur ederim
Edit:okudugunu anlamayan yazmasin rica ediyorum

Son düzenleme:
Ay saçma sapan bir adammış kafaya taktığınıza değmez.
Önce siz reddettiğiniz halde aşık aşık takılmış peşinizden şimdi de evli ve hamile bir kadına aşık.

Bu adam aşk ne bilmiyor. Kurtulduğunuza dua edin. Kendinizi de başkalarıyla kıyaslamayın sonu yok kıyaslamanın.

Aşk adı altında böyle ahlaksızlık yapan bir adamın ilgisini kıskanıyorum demeyin. Yaptığı iğrenç, kişiksiz herif.

Ay saçma sapan bir adammış kafaya taktığınıza değmez.
Önce siz reddettiğiniz halde aşık aşık takılmış peşinizden şimdi de evli ve hamile bir kadına aşık.

Bu adam aşk ne bilmiyor. Kurtulduğunuza dua edin. Kendinizi de başkalarıyla kıyaslamayın sonu yok kıyaslamanın.
Kiyaslamak degil ben cok daha guzel bir kadinim bu guzellik degil isve cilve eda yani ben kadin halimle bile begeniyorum kadini:)hicbir erkek de reddedemiyor.ben de oyle olmak isterdim sanirim ozenmek.bi de ben gercekten hic sevilmedim ama bu kadin hep sevildi ya ben bunu kiskandim sanirim.bu neye benziyor biliyor musun senin ekmek alacak durumun yokken yaninda birinin surekli kebap yemeai gibi bisiy sanirim:KK15:

En son iranlı yok muydu? Hangi ara bu adam oldu? Bu adam hep varsa iranlıyla yaşamak ne alaka? Ben sizi anlamadım.

Evlilik düşünmüyorum, genel kültür, edebiyat, tarih konuşmabilecek donanımda olmalı birlikte olduğum insan edalarındasınız ama dertleriniz lise çağlarından kalma.

Aşk adı altında böyle ahlaksızlık yapan bir adamın ilgisini kıskanıyorum demeyin. Yaptığı iğrenç, kişiksiz herif.
Adam kisiliksiz zaten bu sebeple reddettim hep.ben kadinin surekli sevilmesini de kislaniyor olabilirim.bilmiyorum adam bu kadina gidene kadar hic benim icin onemli degildi su an bildigin yemek yiyemiyorum mide agrisindan

İranlı mi bu da ? Ne çabuk aşık oluveriyorsunuz ya hu.Asik olduğunuz adam da adam olsa hamile kadına bakmaz !
Hayur hic ilgisi yok.ben asigim yazmadim lutfen duzgun okuyun kendimi savunma pozisyonuna sokmayin beni durduk yerde

Elin karısına aşık adama aşıksın öyle mii valla sizin de ondan farkınız Yk bence.
Sizin sorununuz değersizlik değil biz ona halk dilinde karaktersizlik diyoruz kusura bakmayın bu adam için de kendinizi harcamayın
Asigim yazdim da ben mi gormuyorum.asik degilim ilgimi de cekmiyordu ta ki o kadina gidene kadar

Yuh yani. Başka birinin karısına, hem de hamile karısına aşkını dile getirecek kadar ahlaksız bir adamdan bahsediyorsunuz, içinizin soğuması için başka ne lazım? Hani insan herkese aşık olabilir de, bu aşkı yaşayış şekli onun karakterini ortaya çıkarır. Bu adamda ortaya çıkan şey karaktersizlik. Böyle bir adamın gözündeki pozisyonunuz da çok kıymetli gerçekten, aman geri kazanın.

En son iranlı yok muydu? Hangi ara bu adam oldu? Bu adam hep varsa iranlıyla yaşamak ne alaka? Ben sizi anlamadım.

Evlilik düşünmüyorum, genel kültür, edebiyat, tarih konuşmabilecek donanımda olmalı birlikte olduğum insan edalarındasınız ama dertleriniz lise çağlarından kalma.
Gorusmeyi kestim buradaki yorumlari ve adamin tavirlarini gozlemleyince sizleri hakli buldum bu farkli bir konu.sizden yardim istedim hakaret ederek ne kazanuyrsunuz hic anlamiyorum bazilarini

Yuh yani. Başka birinin karısına, hem de hamile karısına aşkını dile getirecek kadar ahlaksız bir adamdan bahsediyorsunuz, içinizin soğuması için başka ne lazım? Hani insan herkese aşık olabilir de, bu aşkı yaşayış şekli onun karakterini ortaya çıkarır. Bu adamda ortaya çıkan şey karaktersizlik. Böyle bir adamın gözündeki pozisyonunuz da çok kıymetli gerçekten, aman geri kazanın.
Ya bunlari duymak icin actim sanirim konuyu adam aslinda umrumda degil ama tercih edilmemek degersizlik mi diyeyim bilmiyorum beni uzdu

Allam ne acayip ilişkiler var. Burda okuduğum konular beni benden alıyor bazen.

Evli ve hamile kadına aşık bir adam zaten dünyanın en mükemmel erkeği ve bulunmaz hint kumaşıdır. Nasıl kaçırdınız elinizden güzelim adamı?

Evli üstelik karnı burnunda kadına aşığım seviyorum diyen ve bunu belli eden bir karaktersizden kurtuldugunuza sevinin.

Ya bunlari duymak icin actim sanirim konuyu adam aslinda umrumda degil ama tercih edilmemek degersizlik mi diyeyim bilmiyorum beni uzdu
Böyle bir adamın sizin hakkınızda ne düşündüğünün bir değeri olmamalı ki. Adam karaktersiz diyorsunuz kendi ağzınızla. Hani bazı insanlar vardır, saygı duyulacak, sevilecek karakterde insanlardır, size duyduğu sevgiyle gurur duyarsınız, böyle bir egonuz okşanır filan. Bu adamda bir halt yok ki. Hangi cehenneme giderse gitsin, kime ne hissediyorsa hissetsin zira duygu dünyasında saygı duyulacak bir taraf yok diyebilmeniz lazım.

Back
X