• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bi tavsiye

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.511
598
Ben direksiyon dersleri alıyorum arkadaşlar

Daha önce araba kullanmışlığım yok acemiyim yani baya

Sorunum hocam ,

hocam çok tripli şöyle ki sürekli kötü telkinler veriyor yok yapamıyosun yok anlamıyosun :D

güzel anlatıyor hakkını yiyemem ancak ; o kadar da kötü olduğumu düşünmüyorum kaldı ki yani ilk derste bile böyleydi hatta daha göstermediği şeylerde bile yapmadığım için bozuluyor ve ofluyor .

Mesela ilk rampa duruşunda ayağımın frende kalması gerektiğini bilmiyordum ve kaldırdım dolayısıyla daha söylememişti çünkü o zaman bile ''oo sen böyle yaparsan daha bu pistten hiç çıkamayız '' dedi

Böyle olunca ben panik yapıyorum artık çünkü çok kötü bir negatiflik yayılıyor takdir edersiniz ki ayrıca bazen kendi de şaşırtıyor beni . Tepki verince de baya soğuk rüzgarlar esiyor haliyle ortam geriliyor

En son bugün baya bozuldum yaşlılar bile senden iyi kullanıyor falan dedi durdu :D

Normal mi sizce bu durum

hocayı değiştir işin başında soyleyım çünkü bu işin sonu ben sana demiştim geçemezsine bağlanır...

Sorunum hocam ,

hocam çok tripli şöyle ki sürekli kötü telkinler veriyor yok yapamıyosun yok anlamıyosun :KK70:

güzel anlatıyor hakkını yiyemem ancak ; o kadar da kötü olduğumu düşünmüyorum kaldı ki yani ilk derste bile böyleydi hatta daha göstermediği şeylerde bile yapmadığım için bozuluyor ve ofluyor .

Mesela ilk rampa duruşunda ayağımın frende kalması gerektiğini bilmiyordum ve kaldırdım dolayısıyla daha söylememişti çünkü o zaman bile ''oo sen böyle yaparsan daha bu pistten hiç çıkamayız '' dedi

Böyle olunca ben panik yapıyorum artık çünkü çok kötü bir negatiflik yayılıyor takdir edersiniz ki ayrıca bazen kendi de şaşırtıyor beni . Tepki verince de baya soğuk rüzgarlar esiyor haliyle ortam geriliyor

En son bugün baya bozuldum yaşlılar bile senden iyi kullanıyor falan dedi durdu :KK70:

Normal mi sizce bu durum
Asla böyle düşünmeyin ,kesinlikle normal değil. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Ne var yani kalp kırmaya değer mi zaten yeni öğrenen bir insan. Kaldı ki bu senin görevin. Bence öğretmeninizi değiştirin ayrılmadan önce de ona : Hocam kusura bakmayın da insanlarla sağlıklı iletişim kurmak benim için araba kullanmayı öğrenmekten daha önemli,deyin.

Sorunum hocam ,

hocam çok tripli şöyle ki sürekli kötü telkinler veriyor yok yapamıyosun yok anlamıyosun :KK70:

En son bugün baya bozuldum yaşlılar bile senden iyi kullanıyor falan dedi durdu :KK70:

Normal mi sizce bu durum
Bazıları öğretmenlik yapmak için doğmamış malesef.. Özel derse hocayı değiştirin, kimisi azardan, uyarıdan gaza gelir ,hırs yapar daha iyi öğrenir, kiminin de böyle şeylerden motivasyonu düşer hiç öğrenemez.. Bence ikinci guruptasınız o yüzden kendinize göre bi hoca bulmalısınız yoksa o iş zor :(

ay delı mı ne ? bence de hocanı degıstır yonetıme sıkayet et. araba ogretenlerın de bu trıbı neymıs arkadas esımde bana ogretıyor arada nrmalde kuzu olan adam essek gıbı bagırıyor valla bende bagıryrum snra kavga cıkıyo en son yazıkcam kursa senden olmuyo elalem daha ıyı ogretır dedım, cevaba bak bagrmadan araba ogretıkmezmıs :D kurstakı hocalarda oyleymıs sımdı bu yazıyı grunce adam haklı galıba ama saka bır yana bagıramaz falan oyle bur hakkı yok onların

Bazıları öğretmenlik yapmak için doğmamış malesef.. Özel derse hocayı değiştirin, kimisi azardan, uyarıdan gaza gelir ,hırs yapar daha iyi öğrenir, kiminin de böyle şeylerden motivasyonu düşer hiç öğrenemez.. Bence ikinci guruptasınız o yüzden kendinize göre bi hoca bulmalısınız yoksa o iş zor :KK43:

Surucu Kursundan aliyorum dersi

Profil fotosu degisince taniyamadim bi an. Bazen saglam yorumlar yapiyosun kizdiklarina kk da :) hocaya hic mi bisi diyemiyosun? Orayi annamadim

Bende daha yeni ehliyet aldım, hocam çok iyiydi, ondan Allah razı olsun. Beni hep cesaretlendirdi, seninki de aksine cesaretini kırıyor. Değiştirmelisin hocanı.

Bu hiç normal değil hatta anormal.
Aynısı kuzenimin başına geldi
Hocasını değiştirdi,sonra yapamıyorum diyen kız bir anda kavradı her şeyi,ehliyetini de aldı.
Biraz kaba bir tabirle diğer hocasına da kapak oldu bu durum:)

Acik acik diyeceksin ama o kadar negatifsiniz ki konsantre olamiyorum diye.Paranizla rezil olmussunuz gercekten hemen degistirin bu hocayi.

Canm ben de daha yeni aldim ilk hocamla guzel anlastik beni cesaretlendiriyordu sonra baska sebeplerden dolayi hoca degisti 2. Hoca erkekti daha derse baslamadan kavga ettik :halay: o bagirdi ben bagirdim kalan derler boyunca tartismali gecti tabi ister istemez geriliyor insan ama ben inat biriyimdr ve hic altta kalmam ben o kadar cemkirince o da artik pes etti hatta bana dedi ki boyle gidersen sinavdan kalirsin ben de hayir tabi ki gececegim o sinavi gorursun dedim ve gectim...hatta bana bunlari anlamiyorsun falan dediginde hep dedim ki ben gayet zeki ve yetenekli bir insanim kendinde ara bence problemi falan dedim ama dedigim gibi bizm de hep tartismali gecti hic allta kalma bence o dilden anliyor onlar

Sorunum hocam ,

Normal mi sizce bu durum
Özgüveninizi zedelesin diye mi veriyorsunuz parayı. Neden insanlar işini doğru Düzgün yapmıyor anlamıyorum

Canm ben de daha yeni aldim ilk hocamla guzel anlastik beni cesaretlendiriyordu sonra baska sebeplerden dolayi hoca degisti 2. Hoca erkekti daha derse baslamadan kavga ettik :halay: o bagirdi ben bagirdim kalan derler boyunca tartismali gecti tabi ister istemez geriliyor insan ama ben inat biriyimdr ve hic altta kalmam ben o kadar cemkirince o da artik pes etti hatta bana dedi ki boyle gidersen sinavdan kalirsin ben de hayir tabi ki gececegim o sinavi gorursun dedim ve gectim...hatta bana bunlari anlamiyorsun falan dediginde hep dedim ki ben gayet zeki ve yetenekli bir insanim kendinde ara bence problemi falan dedim ama dedigim gibi bizm de hep tartismali gecti hic allta kalma bence o dilden anliyor onlar

bizim duruma benziyor sizinki de :D

ya zaten yapamadığımdan değil tamam çok başarılı olamayabilirim ama ilk derste bile böyleydi yani o sanırım o şekilde deşarj oluyolar

Arabayı durdurmayı öğrenmişsindir. Sana ilk laf söylediğinde arabayı durdur ve siz benim motivasyonumu bozarak daha çok hata yapmama sebep oluyorsunuz de paranla rezil olma, buraya konu açacak kadar şikayetçiysen.

Back
X