merhabalar hanımlar. ben koç burcuyum ve kıskanç bi insanım. sevgilimin gün boyu nerde naptığını bilmek isterim. kız arkadaşlarını sevmiyorum. gördükleri yerde benimkine sarılıyorlar, bu da bi durun diyemiyo. kızlar biliyo rahatsız olduüğumu ama bilerek yapıyolar ve benimki de safım sesini çıkaramaz. sıkıldım bunaldım artık düşünmekten. cool olmam lazım, ilk başlarda öyleydim ne güzel. unuttum artık o rahat davranıyo. ne yapayım nasıl rahat olurum, bi süre en azndan sallamamam lazım. o kadar emin ki benden sevgimden, o hiç sormaz ben kimle nerdeyim. nasıl başarabilirim bunu.........?
Merhaba öncelikle bir kişinin üzerine ne kadar gidersen o kadar senden kaçar.Sen o nasıl davranıyorsa öyle davran daha evlenmeden böyle üzerine düüp kıskandığını belli edersen zaten o kişi senin olmaz.Baktın kız arkadaşları yanaşıyor sen davet et olduğunuz yere o kişiyi ne kadar kötülersen erkeğin o kadar aklına girer o kişi melek olur :) yani şöyle kötülediğin iyi olur iyi davrandığın kötü :)
evet zaten hep onlar melek gibi oluyolar, bana fesat diyo. bi de ben üni de 3 yıllık sevgilimden aldattığı için ayrılmıştımonun kalıntıları sanırım. çok güvenirdim ona, çok kötü yaraladı gitti. güvensizlik ondan da kaynaklı, sanki yine aldatılcakmışım gibi... o yüzden sürekli arama, sorma, nerde kimle sormadan edemiyorum.
bisorma canım sorma, kendini çokda fasulyeden zannetmesin. sen rahat görün. bu arada ciddi anlamda küçük detaylar yakalarsan yolver gitsin. unutma şeytan küçük detaylarda saklıdır. ağzını hissettirmden ararsın. zaten bişey yapsa yine söylemez yine söylemez. vücuduna salgıladığın o kötü hormon seni bitirir.
Bu herkesin başına gelir:)Şöyle söyliyeyim erkek yanında kıskanclıgı sadece sakayla karısık yapan kzı sever.Hayatını zindan edeni değil diyorsun ya kızlar boynuna atlıyor.Onlar rahat kızlar işte erkekler hemen o tıp kızlarla düzgün kızları aldatıyor.Ona umursamaz oldugunu kanıtla.Mutlaka senın de erkek kankaların vardır.Sen de öp tokalaş ondan sonra o kıskanırsa bak ne diyorum biliyor musun madem hoş olmuyor gel ikimiz de bundan sonra sarılmayalım kimseye de :) ama gülerek dalga geçermiş gibi bak o zaman herşey yoluna girer:)
zesa.cım ben de cool olmak istiyorum ama kendime hakim olamıyorum. gerçekten baş ağrısı oluyo, dayanamıyorum açıp kızıyorum karşı tarafa. o da biliyo dır dır edeceğimi, konuşmayıp kapatıyo. sinirim geçsin diye bekliyo sanırım yada duymak istemio benim dırdırımı. ama aynı şeyler yine oluyo. 26 yaşındayım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?