bana bi yol gösterin kıskançlık hastalığım olabilir:(

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
merhabalar hanımlar. ben koç burcuyum ve kıskanç bi insanım. sevgilimin gün boyu nerde naptığını bilmek isterim. kız arkadaşlarını sevmiyorum. gördükleri yerde benimkine sarılıyorlar, bu da bi durun diyemiyo. kızlar biliyo rahatsız olduüğumu ama bilerek yapıyolar ve benimki de safım sesini çıkaramaz. sıkıldım bunaldım artık düşünmekten. cool olmam lazım, ilk başlarda öyleydim ne güzel. unuttum artık o rahat davranıyo. ne yapayım nasıl rahat olurum, bi süre en azndan sallamamam lazım. o kadar emin ki benden sevgimden, o hiç sormaz ben kimle nerdeyim. nasıl başarabilirim bunu.........?

bence kıskansan bile hiç belli etme, rahatmış gibi davran. hiç sorma, sorsanda kısaknasanda bişey değişmiycek sonuçta. hemde hiç bişey değişmiycek. yapıcaksa bişeyler yine yapar. içinden birilerini beğenecekse yine beğenecek.

saol canımm ama kendimi o an 1 sn bile tutamıyorum ki, resmen kan beynime sıçrıyo. sabırsızım hemen söylemem gerekiyo. nasıl tutacam kendimi, nette bile araştırdım gece gece
bişi bulamadım

bende cok kıskanctım.. ve bu huyum basıma fena bır ıs actı.. :s:S:S ınsallah benım dustugum hataya dusmezsınn..

bende koç burcuyum ve cok kıskancım allahtan eşimin hosuna gıdeyo bu huyumda rahatım ama zor bı durum cool hıc yapamıyorum ama senı kısmanmayan nerdesın dıye merak etmeyen bı erkek karsısında sende ole olmak zorundasın sana tavsıyem kıskandığın sınırlendığın zamanlarda hemen baska seye kendını mesgul et kafanı dağıt tabı solemek kolay yapmak zor

ben de de var kıskançlık. bende senin gibiydim. bişey değişmediğini yeni yeni anlıyorum. sadce onu sıkarsın daraltırsın, hatta bir süre sonra sana sert tepkiler vermeye başlar.. normal şeyleri gözünde büyültmesine neden olursun.. arkadaşları ile görüşmezse yada çok sınırlarsa karşı cinsle ilk samimi konuşmasında belkide etkilenme bile yaşayabilir. çok rahatsız edecek şeyler dışında ses çıkarma bence. zor biliyorum

saolun, gerçekten söylediklerinizi denemeye çalışcam, karşı tarafı sıkmayı, kendimin de başımı ağrıtacak kadar sinirli olmayı bırakmam lazım amaaaaaaaaan banane yaaa diyebildiğim gün benim günümdür.

Merhaba öncelikle bir kişinin üzerine ne kadar gidersen o kadar senden kaçar.Sen o nasıl davranıyorsa öyle davran daha evlenmeden böyle üzerine düüp kıskandığını belli edersen zaten o kişi senin olmaz.Baktın kız arkadaşları yanaşıyor sen davet et olduğunuz yere o kişiyi ne kadar kötülersen erkeğin o kadar aklına girer o kişi melek olur :) yani şöyle kötülediğin iyi olur iyi davrandığın kötü :)

evet zaten hep onlar melek gibi oluyolar, bana fesat diyo. bi de ben üni de 3 yıllık sevgilimden aldattığı için ayrılmıştım onun kalıntıları sanırım. çok güvenirdim ona, çok kötü yaraladı gitti. güvensizlik ondan da kaynaklı, sanki yine aldatılcakmışım gibi... o yüzden sürekli arama, sorma, nerde kimle sormadan edemiyorum.

sorma canım sorma, kendini çokda fasulyeden zannetmesin. sen rahat görün. bu arada ciddi anlamda küçük detaylar yakalarsan yolver gitsin. unutma şeytan küçük detaylarda saklıdır. ağzını hissettirmden ararsın. zaten bişey yapsa yine söylemez yine söylemez. vücuduna salgıladığın o kötü hormon seni bitirir.

Bu herkesin başına gelir:)Şöyle söyliyeyim erkek yanında kıskanclıgı sadece sakayla karısık yapan kzı sever.Hayatını zindan edeni değil diyorsun ya kızlar boynuna atlıyor.Onlar rahat kızlar işte erkekler hemen o tıp kızlarla düzgün kızları aldatıyor.Ona umursamaz oldugunu kanıtla.Mutlaka senın de erkek kankaların vardır.Sen de öp tokalaş ondan sonra o kıskanırsa bak ne diyorum biliyor musun madem hoş olmuyor gel ikimiz de bundan sonra sarılmayalım kimseye de :) ama gülerek dalga geçermiş gibi bak o zaman herşey yoluna girer:)

Canım, aynı bana benziyorsun. Senden büyük olduğuma eminim o yüzden bana dedim yanlış anlama.

Esimi 5 senedir tanıyorum. 1 senelik evliyiz. Asırı kıskanıyorum. Herkesten ama. Disi olması yeter.

Evlenince hep yanımda nasılsa diye ilk 2 ay kıskançlığım gecti. Oh be kurtuldum dedim ama yok güzelim geri geldi.

Açıkcası esimin de hosuna gidiyor. Sadece cok uzatinca kızıyor ama yapıştı kaldı üstüme. Kurtulamıyorum.

Hatta bir kez esime artık kıskançlık yapmayacağımı söyledim ( yalan) o da eğer öyle yaparsan artık beni sevmediğini düşünürüm ve cok üzülürüm dedi. Ayrıca esim de bana cok bağlıdır bensiz bir yere gitmez, misafirlikte bile yanımdan kalkma der vs. Kiskanmama sebep olacak bir şey de yapmıyor yani onu demek istiyorum.

Benim burcum ikizler bu arada. Yok yani olmuyor, olamıyor.

bi

aynen cnm, bi iki küçük yalanını da yakaladım. artık o kişilerle görüşünce bana söylemiyodu, ben de yakaladım. böyle giderse yol verebilirim, olan bana oluyo

bi de bana diyo erkeklerle samimi bişiyini görsem, çok kötü olur diye. ben de kimseyle görüşmüyorum, erkek arkadaşlarımla arama mesafe koydum ama o koyamadı çünkü onunkiler iş arkadaşı.

FRANCESCA, inan başım ağrıyarak uyandım. kendimden bu huyumdan bile nefret ediyorum şuan. o bayanların istediği oldu, ben sinir oldum. sevgilm de dikkatli ama karşı tarafı engelleyemiyoruz kızlar gelip atlıyo sarılıyo, bu da durun diyemiyo. ben napayım yaa dio sonrada. off ne olurdu cool olsaydımm. bböyle kimse umrumda olmasaydı başım ağrımasaydı

ben de senin gibiydim. sonra düşündüm ki kıskandığın an sadece karşındaki seni cepte zannediyor. artık o kadar cool davranıyorum ki şaşırıyor.tabi bunun için başka ilişkilerinden ders çıkarman lazım.
mesela anında içimdekileri söylemeliydim bişey anında çözümlenmeliydi. ama sonra anlıyosun ki anında yapılan herşey anı kurtarmak için.
kıskansan da belli etme ve şöyle birşey var ki sana gerçekten değer verse erkek arkadasın emin ol yanında bu kadar rahat davranmaz. yaşınız kaç merak ettim ona göre daha detaylı anlatıcam

zesa.cım ben de cool olmak istiyorum ama kendime hakim olamıyorum. gerçekten baş ağrısı oluyo, dayanamıyorum açıp kızıyorum karşı tarafa. o da biliyo dır dır edeceğimi, konuşmayıp kapatıyo. sinirim geçsin diye bekliyo sanırım yada duymak istemio benim dırdırımı. ama aynı şeyler yine oluyo. 26 yaşındayım cnm.

canım ben benden küçük olabileceğini düşündüm:/ ben de 23 yaşındayım. ama dediğim gibi böyle cepteymiş gibi davranır herşeyi kıskanırsan bundan yararlanmak ister ve heran kıskandırır. ve diyosun ki ben yapsam kızar yok öyle bir dünya. sen ben yok biz varsa ilişkiye saygı duymalı ve ona göre davranmalı, böyle bir insan ancak senin psikolojini bozar. ve şunu düşün senin hareketlerin bence çok da abarı değil. adam yanında kızlarla samimi olacak ve sesini çıkarmayacaksın 1 2 3.de herkes epki verir. sen kalkıp burda çare arıyosun çabalıyosun. al karşına adam gibi konuş. baktın olmuyor ......

haklısın canım, konuşmam lazım. bi bulsam zateenn. evinde deil şuan ama gelir bugün yarın.

bence öncelikle kıskançlıklarının mantıklı olup olmadığına karar ver. daha sonra karakter olarak net tavır çiz. "ben kızların sana sarılmalarından hoşlanmıyorum" de bitti gitti. bunun tekrar konusu açılmasın ve bunlarda hassas olduğunu bilsin. ama mesela herhangi bir kız arkadaşıyla normal konuşmasını da kıskanıyorsan o zaman kendine biraz dur demelisin. her şeyi kıskanan bir sevgili yerine neyi kıskanacağı neyden rahatsız olacağı net bir insan olman gerekir ki karşındaki de buna göre davransın.

canım net söyledim sarılmalarını istemiyorum die. ama kızlar çat diye sarılıyo bu da dur diyemiyo. bu olaylar bikaç kez tekrarladı. her seferinde kızdım o da ben bişi yapmadım napayım diyo.

bu konuda geniş olmak şu an sana zor birşey gibi görünüyor ama ben de koç burcuyum ve ben de ayynenn senin gibiydim..azmettim ve bu diken huyumdan kurtuldum..inan bana hayatını kolaylaştıracaksın..biraz geniş çerçeveden bakmaya çalış.. senin hoşlanmadığın hareketleri yapan biriyle en fazla kaç sene daha mutlu olabilirsin ki..gerçekçi düşünmeye çalış..
bizler sevdiğimiz insanların hoşumuza gitmeyen huylarını hep sineye çekiyoruz görmezden geliyoruz ama maalesef onlar küçücük detayları bile kafalarında biriktirip kendilerine soğumak için nedenler oluşturabiliyorlar..
seviyorsan ve onun da sevdiğinden eminsen bunu geleceğin için daha çok huzur getirecek birşey olarak gör ve başar canım..bunu kendine zarar verdiğin için yapmamaya çalış..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…