bana bi yol gösterirmisiniz

Nrmnbu

Hayat
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
6
1
36
işin açıkçası ne yazacagımı bilmiyorum belki bana yardım edebilirsiniz dışardan bakan bi göz olarak evliyim 2 tane oglum var ve eşimle anlaşamıyoruz 7 aydır dahada sorunluyuz ve en kötüsü eşime karşı içimde bi özlem sevgi kalmadı evden ayrılmayı sürekli çocuklar için erteledim ama artık olmuyor düşünün aynı evin içinde ama birbiriyle hiç konuşmayan kaçan iki kişi evden ayrılmak için çocukların yarı yıl tatilini bekledim ve o gün geldi çattı şimdiden nasıl ne söyleyip çıkmam gerekiyor bilimiyorum

ya bir evlilik danışmanı terapist denemeden kendinizi (2 tarad için de) düzletmeye çalışmadan yapmayın o işi... birileri aranızı bulsun oturun konuşun çocuklarınız da var yazık...

Bence de bir evlilik danışmanı aracılığı ile yardım alın derim. 2 çocuk ne annesiz ne babasız yapabilir. Ebeveynlerine ihtyaçları var onların.
Bende dönem dönem aynı şeyleri yaşamıyor değilim. 1 tane oğlum var ve eşim ile günlerce evin içinde konuşmadan dolaştığımız gergin günler geçirdiğimiz oluyor. Benim de aklıma geliyor boşanmak beni de şeytan dürtüyor arada.
Probleminizi tam net olarak bilemeyiz, ne yaşadığınızı tabii ki iki cümle ile anlayamayız. Ama herşeyden önce çocuklar çok önemli... Onların iyi bir gelecek içerisinde yetişmeleri için anne-baba olarak elimizden geleni yapmak zorundayız.
Dolayısı ile ya bir aile büyüklerine veya danışman vasıtası ile yardım alın. Kestirip atmayın hemen...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

işin açıkçası ne yazacagımı bilmiyorum belki bana yardım edebilirsiniz dışardan bakan bi göz olarak evliyim 2 tane oglum var ve eşimle anlaşamıyoruz 7 aydır dahada sorunluyuz ve en kötüsü eşime karşı içimde bi özlem sevgi kalmadı evden ayrılmayı sürekli çocuklar için erteledim ama artık olmuyor düşünün aynı evin içinde ama birbiriyle hiç konuşmayan kaçan iki kişi evden ayrılmak için çocukların yarı yıl tatilini bekledim ve o gün geldi çattı şimdiden nasıl ne söyleyip çıkmam gerekiyor bilimiyorum
Eşinize karşı hissettikleriniz geçici bir durum olabilir,yani yaşadığınız olumusuz 7 ayın sonucu olabilir,öncelikle duygularınızdan emin olmalısınız,eşinizle aranızdaki sorunlar için yardım alabilirsiniz.Eğer boşanmaya karar verdiyseniz de bence bunu yaz mevsimine erteleyin,okulun 2.yarısı çocuklarınız bocalayabilir,çocuklarınızın bunun üstesinden gelmesi için yaz tatili daha uzun bir süre.Hakkınızda hayırlısı olsun,sevgiler.

Merhaba Biz de bir dönem yaşadıklarınıza benzer bir süreç yaşadık.Biz de yardım aldık ve şimdi allaha şükür çok iyiyiz. Kozyatağında Yeşim Hanım'a gittik. Bir kaç seansta sanki sihirli değnek dokundu diyebilirim. Umudunuzu hemen kesmeyin bence. Çocuklarınıza yazık

Back
X