bana bilgi verebilirmisiniz?

ayse07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
182
16
98
slm arkadaşlar ben çarşamba günü kan testi yaptırdım 685.2 çıktı beta hgc değerim doktorla görüşemedim sekreter hamilesiniz dedi. testin altın değerler yazıyo ona göre 2-3 haftalık hamileyim ama netten araştırdım son adet tarihine göre 5+2 günlük hamileyim anlamadım bana yardımcı olumusunuz hangisi doğrudur?

ikiside doğru..
netteki değerler yumurtlamadan itibaren, yani döllenmeden itibaren hesap yapıyor.. biz ve doktorlar ise son adet tarihini baz alıyoruz.

yani sata göre 5+2 iseniz doğrudur.. ilk muayanenizde de sat ile uyumlu çıkarsa hiç bi sorun olmaz.

hayırlı uğurlu olsun :nazar::nazar::nazar:

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim salı günü doktora gidicem kese gözükürmü peki bide doktor 24den sonra gelsin demişti acaba o yüzden mi demiş ? bide 685.2 değermi iyimi sizce ?

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim salı günü doktora gidicem kese gözükürmü peki bide doktor 24den sonra gelsin demişti acaba o yüzden mi demiş ? bide 685.2 değermi iyimi sizce ?

2 günde bu değerler en az 2ye katlıyor.. salı gününe kadarda 2000e yakın olur ve kesede muhtemelen görünür.en az 1000-1500 olunca kese görünür diyorlar ama her zaman görünmeyebiliyor. vajinal usg ile salı günü kesenin görünme olasılığı yüksek gibi.

Back
X