- Konu Sahibi yaren___38
akıl vermek çok zorda.. ben sana dua edeceğim.. Rabbim tüm sıkıntılarınız gidersin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar inanın yazıp yazıp geri siliyorum ne düşünecemi şaşırdım.2 tane dünya tatlısı cocuklarım var.görenler ikiz sanıyo.rabbim herşeyin hayırlısnı versin hakkımızda.bi yandan annesizligi tattım.babam vardı ama ha varlıgı ha yoklugu öleydi.cocuklarımda öle olsun istemiyorum.bi yandanda bu evlilik için neler yaptım artık içimden gelmiyor hiç birşey.karmakarışıgım.(
haklsısn idilga aslında hep ne yaparsa yapsın artık diorum senin dedgin gibi.cocuklarımla zaman geciyorum.ama söleidkleri duyunca tekrar başa dönüyorum canımı okadar yakıyoki sevmek zorunda deil ama saygıda duymaz oldu![]()
calışmıyorum.eşimn ailesi yüzünden kendime güvenimi yitirmişim.kendi evimde bile dışarı cıkmaya korkar olmuşuşum cesarete ihtiyacım var.
arkadaşlar yorumlarınız benim için cok degerli hepinize teşekkür ederim.insan içindeyken sıkıntının pek bişeyin farkında olmuyo.tabiri caizse silkelendim kendime geldim.herşeyden önce yavrularım var.seven sever sevmeyenede yol acık demi kızlaar.gitmek istiyosan yol acık dedim,ama ben evimde oturacagım dedim.calışmak zormuş felan filan dedi,ozaman gelirse güçlü olma zamanı ayaktadurma zamanı dedim.hiç bişey diyemedi.dediniz gibi gücsüz görüyo daha cok üstüme geliyo