bana bir akil tesseli morel verin:-(

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
Merhaba hanimlar bana birazcik teselli verin. esimden bosaniyorum kurtuluyororum,ama bu icimdeki buruklu ne, neden canim yaniyor ki neden o değilde ben aci çekiyorum belkide işin ciddiyetini anlamamistir daha bana sen bu eve geri döneceksin diyor ondan bi msj bile atmiyor kizlar bana bi akil verin kizima baktikca içim gidiyor

Valla kesin kararliysan ve bosanmakta gecerli sebeplerin varsa vicdanin yuregin rahatsa hicc takma.. biz kadinlar duygusal olduğumuz icin verilen emege gecmise anılara bir anda kiyamiyoruz.. emin ol gececek boşaninca ohhj ustumden yuk kalkti bile dersin.. zorlu bir surec tabi boyle duygu karmaşasi yaşaman normal ama dik dur kendine guven gerisi gelir.. hayırlısı olsun hakkinda.

Merhaba hanimlar bana birazcik teselli verin. esimden bosaniyorum kurtuluyororum,ama bu icimdeki buruklu ne, neden canim yaniyor ki neden o değilde ben aci çekiyorum belkide işin ciddiyetini anlamamistir daha bana sen bu eve geri döneceksin diyor ondan bi msj bile atmiyor kizlar bana bi akil verin kizima baktikca içim gidiyor
Canim kolay değil tabi bir yuva yikiliyor o yüzden buruk olman aci cekmen normal. Ne hayallerle yola çıkıyor insan sonra neler yaşıyor. Esin durumun farkinda degil bence suan. O da kavrayinca ayni seyi yaşayacak. Ne yasarsak hep hayirlisi bu demek dışında bi caremiz olmuyor. Allah yardimcin olsun

Neden için acıyor ki? Bak seni çözmüş adam, zayıflığını bildiği için döneceksin diyor. Ne kadar saygısız ve terbiyesiz bir insan! O bir erkek olarak kızına acımıyor, umurumda bile değil. Şam babası ne olacak! Bırak gerizekalıyı, çok güzel günlerin olacak üzülme canım.

Back
X