• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akil verim yuvam dagilsin istemiyorum esimin bu p*rno izlmesi beni delirtiyo

GamzeHH

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
91
2
0
Almanya
Merhaba Arkadaslar, biz 1,5 yillik evliyiz bir yilda beraberligimiz oldu. 8 aylik hamileyim. Esim beni cok sever bende onu, hep ilgi sevgi gösterir hep sicakligini hissetirir ama ara ara ben evde yokken uygunsuz seyler izledigini yakaladim. Hamileligimden önce bakiyormuydu bilmiyorum yakalamadim. Bu konuyu ona sordugumdaysa anlikti sen evde yoktun dedi kizdigimdaysa corba kaşiksiz yenirmi dedi iyice sinir oldum. Bende ona bekleseydin gelene kadar birdaha yapmani istemiyorum dedim ama gel görki yine yakaladim. Onu hic bir zaman reddetmedim isteyince bana gel dedim ne yapicam bilmiyorum :( sana yetmiyormuyun dedigimdeyse sacmalama tabiki yetiyorsun diyor. Artik görsem bile ona söylemiyorum dahada ilgisini cekmesin diye ama icim icimi yiyor. Bakimsiz biride degilim yani desem ilgisini cekiyordur. Nasil davranmaliyim bir akil verin lütfen ;( cikmazlardayim, iyice pisikolojim bozulmaya basladi ...

Merhaba Arkadaslar, biz 1,5 yillik evliyiz bir yilda beraberligimiz oldu. 8 aylik hamileyim. Esim beni cok sever bende onu, hep ilgi sevgi gösterir hep sicakligini hissetirir ama ara ara ben evde yokken uygunsuz seyler izledigini yakaladim. Hamileligimden önce bakiyormuydu bilmiyorum yakalamadim. Bu konuyu ona sordugumdaysa anlikti sen evde yoktun dedi kizdigimdaysa corba kaşiksiz yenirmi dedi iyice sinir oldum. Bende ona bekleseydin gelene kadar birdaha yapmani istemiyorum dedim ama gel görki yine yakaladim. Onu hic bir zaman reddetmedim isteyince bana gel dedim ne yapicam bilmiyorum :( sana yetmiyormuyun dedigimdeyse sacmalama tabiki yetiyorsun diyor. Artik görsem bile ona söylemiyorum dahada ilgisini cekmesin diye ama icim icimi yiyor. Bakimsiz biride degilim yani desem ilgisini cekiyordur. Nasil davranmaliyim bir akil verin lütfen ;( cikmazlardayim, iyice pisikolojim bozulmaya basladi ...

bakmayan erkek var mı acaba diye bir sormak gerek önce? :34:

ancak eşinizde bu cvp benide sinir etti.. sinir oluyorsanız tavrınızı kesin olarak belli edin.. ancak şu var ki şimdi hamilesiniz doğumuza az bi zaman kalmış belki eşiniz bebeğinize zarar vericem diye düşünüyor olabilir.. bu sebeple ihtiyacını başka türlü karşılıyor olabilir...

benim eşimde bakıyordu özellikle haftasonları...gıcık... bende bir dahaki baktığında y.odasına almadım kapıyıda kitledim.. gecenin bi vakti olduğu için çok fazla ısrarda edemedi komşuları rahatsız etmemek için.. salonda koltukta uyuyakalmış sabah baktığımda. böyle olunca bi ara yapmadı... sonra yine yapmak istedi bu seferde ben uyumadım (benim yanımda olmuyormus ,olmazmıs,gidip uyumam lazımıs bunun yalnız kalması lazımmıs bla bla ) bende inadıma uyumuyorum.. zavallı kocam bakamıo ben varkende ,izlemio tv :9::9::9: haa ben evde engelledim tamam bakmaz artık dersem yalan söylemiş olurum haftada nöbete kalıyor ve kesin işyerınde bakıyordr gece... :23::23::23:

gözü doymaz maymun iştahlı erkek milleti işteee :47::47::47:

Bende elimden geldigi kadar yanliz birakmiyormuyum Artik firsat vermiyoum ama bulunca bakiyor iste tam öküz ya :S

Back
X