Bana bir akıl verin kızlar…Taktik istiyorum.

kumru16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
91
45
38
Merhaba eşimle iki ay önce çok şiddetli kavga yaşadık konusu çok saçma sapan birseyden çıktı.Eşim başlattı ve uzattı.Her zamanda böyledir bana saçma sapan davranmayı kendine misyon edinmiş biridir.

Bende dayanamadım bir ton saydırdım ve birbirimize çok yüklendik,sonrasında bir soğukluk girdi aramıza,konuşmamaya başladı zaten yapısında da hep bir küsme vs vardı.

Benim de canıma tak etti ve trip atmak küsmek öyle olmaz böyle olur hesabı yapıp ,ne konuşuyorum ne yanına gidiyorum.Olacağına varsın hersey, benim de bir gururum ,onurum var…. ara ara de evin için de ufak ufak gerginlikler yaşıyoruz bu böyle iki aydır devam ediyor ,kısır döngüye girdi.

Kesinlikle artık ben ona yapıcı olmak istemiyorum,yoruldum.İki ay dir, bir duruş sergiliyorum ancak moralim motivasyonum bu anlamda çok düştü gücüm bitmek üzere ve eşim hala umursamaz vurdum duymaz şekilde davranmaya devam ediyor.Zaten hep benim yapıcı olmamla ve her ne olursa olsun guler yüzümle yürüdük.Artık doydum.

Olacağına varsın,benim içinde bazı şeylerin kıymeti kalmadı.Dik duruşumdan taviz vermeden ,aynı onun bana yaptığı gibi davranarak bu güne kadar geldim ama tıkandığımı hissediyorum,takmaya başladım,kurmaya başladım vs vs .Zihnime türlü düşünceler geliyor ve duygusallığım işin içine girince hep ben kaybediyorum değerim olmuyor gözünde….Suan karşımda burnu düşse yerden almayacak narsist bir adam var ve ona karşı bende onun gibi duruş sergileyerek taviz vermiyorum.

Sizlere sorum : Beni kaybedeceğini hissetsin , yanlış mı yapıyorum ben diye endişelensin istiyorum.Bunu nasıl yapacağım ?? Var mı bildiğiniz işe yarar taktikleriniz ???

Bu duruşum şuan onda da etki yarattı bozuluyor belli etmiyor ve hiç bir jest,mimik endişe kaygı alamıyorum hiç bir şekilde his belli etmiyor.Ve ben de tükenmek üzereyim biraz daha mesafemi korumaya ona yaptıklarının yanlış olduğunu anlamasina yetecek kadar zamana ihtiyacım var.

Nasıl motive olabilirim ??? Desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var???

İnsanlar konuşa konuşa demişler.
Aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama ben böyle durumlarda zaman geçince Türk kahvesi yapıp hadi gel konuşalım diyorum.Sakin sakin neden rahatsiz oldugumu anlatıyorum susarak yada trip atarak birşey çözülmüyor.13 yıllık evliyiz bizden çok çocuklar etkileniyor.Halledilecek bir sorunu uzatıp sabrinizi tüketmeyin sonra ki sorunlarda gücünüz bitmiş olur.Eger konuşmaya rağmen uzatirsa oda rahatsız olduklarını dile getirmeyip devam ederse zaten geçinmeye gönlü yok demektir

Merhaba eşimle iki ay önce çok şiddetli kavga yaşadık konusu çok saçma sapan birseyden çıktı.Eşim başlattı ve uzattı.Her zamanda böyledir bana saçma sapan davranmayı kendine misyon edinmiş biridir.

Bende dayanamadım bir ton saydırdım ve birbirimize çok yüklendik,sonrasında bir soğukluk girdi aramıza,konuşmamaya başladı zaten yapısında da hep bir küsme vs vardı.

Benim de canıma tak etti ve trip atmak küsmek öyle olmaz böyle olur hesabı yapıp ,ne konuşuyorum ne yanına gidiyorum.Olacağına varsın hersey, benim de bir gururum ,onurum var…. ara ara de evin için de ufak ufak gerginlikler yaşıyoruz bu böyle iki aydır devam ediyor ,kısır döngüye girdi.

Kesinlikle artık ben ona yapıcı olmak istemiyorum,yoruldum.İki ay dir, bir duruş sergiliyorum ancak moralim motivasyonum bu anlamda çok düştü gücüm bitmek üzere ve eşim hala umursamaz vurdum duymaz şekilde davranmaya devam ediyor.Zaten hep benim yapıcı olmamla ve her ne olursa olsun guler yüzümle yürüdük.Artık doydum.

Olacağına varsın,benim içinde bazı şeylerin kıymeti kalmadı.Dik duruşumdan taviz vermeden ,aynı onun bana yaptığı gibi davranarak bu güne kadar geldim ama tıkandığımı hissediyorum,takmaya başladım,kurmaya başladım vs vs .Zihnime türlü düşünceler geliyor ve duygusallığım işin içine girince hep ben kaybediyorum değerim olmuyor gözünde….Suan karşımda burnu düşse yerden almayacak narsist bir adam var ve ona karşı bende onun gibi duruş sergileyerek taviz vermiyorum.

Sizlere sorum : Beni kaybedeceğini hissetsin , yanlış mı yapıyorum ben diye endişelensin istiyorum.Bunu nasıl yapacağım ?? Var mı bildiğiniz işe yarar taktikleriniz ???

Bu duruşum şuan onda da etki yarattı bozuluyor belli etmiyor ve hiç bir jest,mimik endişe kaygı alamıyorum hiç bir şekilde his belli etmiyor.Ve ben de tükenmek üzereyim biraz daha mesafemi korumaya ona yaptıklarının yanlış olduğunu anlamasina yetecek kadar zamana ihtiyacım var.

2 ay önce küçük bir sebepten kavga ediyorsunuz ve 2 ay boyunca konuşmuyor musunuz? Nasıl bir gururmuş bu ya, taş olsa aynı evin içinde çatlar/

2 ay önce küçük bir sebepten kavga ediyorsunuz ve 2 ay boyunca konuşmuyor musunuz? Nasıl bir gururmuş bu ya, taş olsa aynı evin içinde çatlar/
Bende artık bu durumlarından çok sıkıldım neyse derdi çıksın ortaya istiyorum uzak duruyorum.Ben duramadım o nasıl duruyor hep böyle anlamış değilim.Daha kötüye gidecekse de de gitsin eskisi gibi karşısında eğilmek bükülmek istemiyorum olacağına varsın

Bu anlattığın çok net psikolojik şiddet
Bir değil iki değil kaçıncı
Sakın geri basma

Muhtemelen işi boşanmaya getirmek için yapıyor.
Sen de işini kolaylaştır olsun bitsin.

Kavga sebebi nedir?
Bunu bilmeden nasil yorum yapalim?
Ayrica ben 2 ay ayni evde kus duramazdim
Muhtemelen evden giderdim
Ikinizde de nasilsa gitmiyor rahatligi var

Saçma sapan bir şeyden dolayı çıkan kavgadan sonra iki ay küs kalmayı doğru bulmuyorum,
ama sizin sorununuz daha genel anladığım kadarıyla, duruşunuzu bozmadan ona bu şekilde evlilik yürümeyeceğini
ortak bir karar alarak boşanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz, çünkü aynı çatı altında eşle 2 ay küs kalmak bence işkence gibidir içten içe yer bitirir sizi.

2021 yılındaki konunuzu okudum ve çok üzüldüm. İki güzel kelamı, saçının okşanmasını, bir gülümsemeyi hangi kadın haketmez, bu şekilde kesinlikle devam etmemenizi öneririm naçizane.

2 ayda zaten dusuncelerınızle bıtırmıssınızdır. Kadının kalbı ne kadar geç onarılırsa o kadar sogur. Bu kavgalar hep mı boyleydı, hep sız mı adım attınız? Eger oyleyse Eşınız bı adım atmıyorsa boşanmayı dusunebılırsınız

Adım atmak konuşmaya çalışmak illa kendinden ödün vermeye çalışmak değildir.
Konuşmak istiyorum demek bilakis kendine ve ilişkiye saygı göstermek demektir.
Eşinizi karşınıza alıp 2 aydır böyleyiz neler düşünüyorsun neler hissediyorsun bilmek istiyorum diye konuşabilirsiniz.
Bu arada sevgi sözcükleri ya da güleryüz göstermenize gerek yok konuşun kendinizi ifade edin sadece.
Küslük meselesi uzatmak vs ne yapmak nereye varmak istiyor ? Psikolojik bir destek almak ister mi ?
Çocuk moduna girmeden yetişkin gibi konuşun bakalım neler diyecek?

Malesef taktikle evlilik yürümez ömür geçmez açık ve net olun derim.
Birde eğer eşiniz bu tavrını hep sürdürmeye niyetliyse siz ne yapmayı düşünüyorsunuz içinizden geçenler neler ?
Gerçekten evliliği bitirmek istiyor musunuz?

2 aydır evde karısı ile konuşmayan bir adama karşı altan almaya gerek yok. Yapılan yorumlarada katılmıyorum, bu evlilik siz altan aldığınız sürece devam edecek gibi. Adam sizi umursamıyor, takmıyor aynı zamanda koca olduğunu da farkında değil bununla barışmanin hiç bir anlamı yok. Onunla konuşmamaya devam edin, ama tavır yapmadan ve kendinizi üzmeden yapın. Gittiği yere kadar gitsin baktınız düzelmiyor o zaman boşanmayı düşünebilirsiniz.

Bizimde zaman zaman böyle tripli zamanlarimiz oluyor elbette ama günün sonunda hareketlerimize gülüyoruz. Sorun nedir anlayamasamda cok uzatmisiniz ama erkek olan kendisi trip atmak küsmek kadinlara yakisir bunu ben hep esime söylerim :) rol calma bu kadinlara yakisir prenseslere yakisir derim😂 onun disinda büyük bir iletisim sorununuz var b*cak gibi kesmek neye yarar ki konulari ? Gördügün gibi nasil baslamissa devam etmis.

2 aydır evde karısı ile konuşmayan bir adama karşı altan almaya gerek yok. Yapılan yorumlarada katılmıyorum, bu evlilik siz altan aldığınız sürece devam edecek gibi. Adam sizi umursamıyor, takmıyor aynı zamanda koca olduğunu da farkında değil bununla barışmanin hiç bir anlamı yok. Onunla konuşmamaya devam edin, ama tavır yapmadan ve kendinizi üzmeden yapın. Gittiği yere kadar gitsin baktınız düzelmiyor o zaman boşanmayı düşünebilirsiniz.
Bende böyle düşünüyorum bu şekilde sürekli olarak uzak durmasından bir bahane üretip kavga çıkartıp hep üstüme gelmesinden sonunda benim yapıcı olmam ile herseyi toparlamaktan tükendim.Boşanmaya niyeti var gibi ama yerini bulamadı gibi geliyor elinde tutar bir malzemesi yok. Sanki ben bezeyim bitirelim diyeyim önüne geleyim diye bekliyor.Bende taşkinlik yapmadan niyeti neyse kendisi önüme gelsin istiyorum Yukarda arkadaşlar karşılıklı oturup konuşun demişler çok kere denedim konuşacak birsey yok deyip kestirip atar.Sorunlari çözümsüz bırakır öyle yaşatır bizi.yoksa çok mücadele verdim.İşim geregi evden çekip gidemiyorum.Düzenimi ben bozacağıma o bozsun giderse gitsin fazla naz aşık usandırırmiş.

Bende böyle düşünüyorum bu şekilde sürekli olarak uzak durmasından bir bahane üretip kavga çıkartıp hep üstüme gelmesinden sonunda benim yapıcı olmam ile herseyi toparlamaktan tükendim.Boşanmaya niyeti var gibi ama yerini bulamadı gibi geliyor elinde tutar bir malzemesi yok. Sanki ben bezeyim bitirelim diyeyim önüne geleyim diye bekliyor.Bende taşkinlik yapmadan niyeti neyse kendisi önüme gelsin istiyorum Yukarda arkadaşlar karşılıklı oturup konuşun demişler çok kere denedim konuşacak birsey yok deyip kestirip atar.Sorunlari çözümsüz bırakır öyle yaşatır bizi.yoksa çok mücadele verdim.İşim geregi evden çekip gidemiyorum.Düzenimi ben bozacağıma o bozsun giderse gitsin fazla naz aşık usandırırmiş.
Konuşulacak bir şey kaldığını sanmıyorum, olsa zaten kendi konuşurdu. Şuan sadece geri çekilmeniz gerekiyor onunda kendinizi üzmeden ve har şeye hazırlayarak yapın. Birde şu son yazdıklarınıza bakılırsa hayatında başka biri olabilir.

Anlattığınıza göre fazlasıyla çaba göstermişsiniz “tek taraflı” fazlası da öz saygınızı yitirmekten öteye gitmez. Vereceğiniz karar var olan hayatınızdan çok daha güç olmayacaktır. Siz güçlü bir kadınsınız üstesinden gelebilirsiniz böylesi mutsuz bir hayatı çekmeye deymez… temennim, bundan sonra yollarınızda çiçekler açsın 🌷

Back
X