Bana bir akıl verin napim ben bunla?

sekercihiniz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
39
9
36
Bi süredir tanışıyoruz aramızda en fazla 3 dakikalik bi muhabbet olduysa.Platonik olarak seviyordum, bikac ay öncesinde bikac şey oldu ben buna belli etmeye çalıştım değer verdiğimi bu kendini çekti ve sosyal medyadan önüne geleni eklemeye başladı bende vazgeçtim istemiyor demek ki diye. Ya kızlar o gün bi yerde yalnızdım telefona dalmışım ama dokunsan ağlayacak durumdayım bu bana bakiyormus bende o olduğunu fark etmedim başkası sandım telefonu indirdim gözgöze geldik geri telefonla yüzümü kapadım günaydın dedi bana bende günaydın abi dedim. Anlasin pesini bıraktığımi diye. Benim olduğum yere geldiğinde aşırı derecede bağırarak konuşuyor. Üstüne birde sokakta filan karşılaştığımızda üstünü düzeltir, ve sesi kısılır düzeltmek icin de boğazını temizliyor. Kızlar kafayı yedirticek bana. Sevmiyorsa neden bunları yapıyor seviyorsa neden gelmiyor?

Bence boşver sen onu, bunlar erkeklerin sözde karşıdakini kendine bağlayıp egosunu tatmin etmek için başvurmuş olduğu ucuz oyunlardır. Aslında sevmiyor ama senin ilgini kaybetmek de istemiyor. Karakterli bir insan böyle davranmaz. Ben de benzerini yaşadım, hem de uzun süre katlandım onun oyunlarına, başta ilişkiden korktuğu için kararsız davrandığını düşündüm, ama egosunu tatmin ediyormuş sadece, sonradan öğrendim. Sana tavsiyem onu kafana fazla takma ve uzak durmaya devam et.

sana karşı hiçbir şey hissetmiyor canım ya. az çok tecrübeli biri olarak söylüyorum. :stop:

Back
X