Bana bir akil verin seven insan dover mi ??

abcde90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
676
209
53
1senelik evliyim 2aylik bebegim var biraz kiskancim.bugun yne bunun yuzunden kavga ettik esimle beni oyle bir dovdu ki sacimdan tutup yere vurdu belime ayagiyla basti resmen belim citladi yumrukladi bide ickili ustelik ailesiyle oturuyoruz.kaldiramicagim laflar soyluyo sirf bebegim icn katlaniyorum ayrilirsak alacagini soyluyo ama biliyorm ki bana verir mahkeme ama tek korkum siddetle rezillik cikarmasi ne yapacahim ben ???? :((( seven insan boyle olur mu cok zoruma gidiyo ben kndine kiyamazken :(( nasil sogurum

1senelik evliyim 2aylik bebegim var biraz kiskancim.bugun yne bunun yuzunden kavga ettik esimle beni oyle bir dovdu ki sacimdan tutup yere vurdu belime ayagiyla basti resmen belim citladi yumrukladi bide ickili ustelik ailesiyle oturuyoruz.kaldiramicagim laflar soyluyo sirf bebegim icn katlaniyorum ayrilirsak alacagini soyluyo ama biliyorm ki bana verir mahkeme ama tek korkum siddetle rezillik cikarmasi ne yapacahim ben ???? :KK43:(( seven insan boyle olur mu cok zoruma gidiyo ben kndine kiyamazken :KK43:( nasil sogurum
Kıskancım ayrıntısını vermeniz dayak yemenizi normalleştirmiyor malesef.. Hiçbir kadın dayağı hak etmez.. Soğumanız için yazdıklarınızı 3. kişi gözüyle okumanız yeterli.

Bu ne ya !
Kıskançsınız dıye dayak mı yıceksınız!
Hala nasıl bu hareketlere katlanabiliryorsunuz ya !
Ne olursa olsun o adamın senı dövmeye hakkı yok !
Daha 1 senelik evlisin ya 1 sene!
Şimdi göz yumarsanız ilerde hastahanelik olursun!
Göz yumma sakın ...
Allah yardımcın olsun .
Of çok sınırlendım :KK34:

1senelik evliyim 2aylik bebegim var biraz kiskancim.bugun yne bunun yuzunden kavga ettik esimle beni oyle bir dovdu ki sacimdan tutup yere vurdu belime ayagiyla basti resmen belim citladi yumrukladi bide ickili ustelik ailesiyle oturuyoruz.kaldiramicagim laflar soyluyo sirf bebegim icn katlaniyorum ayrilirsak alacagini soyluyo ama biliyorm ki bana verir mahkeme ama tek korkum siddetle rezillik cikarmasi ne yapacahim ben ???? :KK43:(( seven insan boyle olur mu cok zoruma gidiyo ben kndine kiyamazken :KK43:( nasil sogurum
Sana kendinden başkası yardım edemez boşan bu pis magandadan

hala seven insan böyle yapar mıydı diyorsun koskoca bir pess

arkadasim ben anlamiyorum seven insan dover mi diye sormak nasil bir duygu? siddetin hicbir aciklanasi yani yoktur. elinizin altinda internet var bir nebze okuyun ne olur. degil siddet goren, normal bir anlasmazlik dolayisiyla bile bosanan ciftlerde mahkeme cocugu anneye verir !!!!

bosanmak istemeyebilirsin, kabullenmek zorunda olacagin kosullarin olabilir. anlasilir. bize de dusmez elestirmek ama ne olur bunu seviyor ama ne yapsin oluyor arada duyarsizligina donusturmeyin. ben yillarca siddet magduru kadinlarla calistim, o siddetten kacan kadinlara haksizlik bu tur yaklasimlar. nasil mi sogursun? internette arattir bir Agrili Melek adini. sogursun o zaman.

Back
X