Bana bir akıl verin

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
Eski konularımı bilen arkadaşlar bilirler. Eşimle bu akşam çok kötü bir kavgaya tutuştuk ikimizde susmadık ben söyledikçe o daha söyledi zihinsel olarak o kadar yoruldum ki saçmalamaya başladım. Neresini nasıl anlatayım bilmşyorum ne kadar anlatsamda bizim Yaşadıklarımızı bilemezsiniz tahminden öteye geçemez bakmayın akıl verin dediğime başıma gelenler kendimi fazla akıllı sanmamdan oluyor. Eşim resti çekti 2017 ye kadar herkes kendine çeki düzen verecek aynı yatakta yatılacak cinsellik yaşanacak ilk evlilik zamanlarımızda bana yaptığı ağır suçlamalar nedeni ile tüm bu işlerden elimi eteğimi çekmiştim kentinde de sorun vardı çocuk olunca herşey alt üst oldu. Bana her ağladığımda senin gibi kadın olmaz olsun diyerek hakaret ettiğini biliyorum. Ne lohusalığımda ne gebeliğimde sözleri ile beni yedi bitirdi. Şu anda ağlamaktan olanı bile yazamıyorum. Bende suçluyum belki ç en az onun kadar ama nasıl oluyor ben haklı iken onunla konuşmamda haksız duruma düşüyorum

Hoşgeldiniz uzun zamandır yoktunuz:)

Eşiniz yeni öküzlükler mi yaptı yoksa uzun zamanın birikim ve patlaması mı?

Bu hafta seyahatte otel odasında tek başıma baydığım için bolca kk ya takıldım. Ben ne zaman iş seyahatine çıksam sizin konulara denk geliyorum o yüzden eski konularınızın galiba hepsini okudum ve bir odunla evli olduğunuza kanaat getirdim.

Son düzenleme:
Eski konularımı bilen arkadaşlar bilirler. Eşimle bu akşam çok kötü bir kavgaya tutuştuk ikimizde susmadık ben söyledikçe o daha söyledi zihinsel olarak o kadar yoruldum ki saçmalamaya başladım. Neresini nasıl anlatayım bilmşyorum ne kadar anlatsamda bizim Yaşadıklarımızı bilemezsiniz tahminden öteye geçemez bakmayın akıl verin dediğime başıma gelenler kendimi fazla akıllı sanmamdan oluyor. Eşim resti çekti 2017 ye kadar herkes kendine çeki düzen verecek aynı yatakta yatılacak cinsellik yaşanacak ilk evlilik zamanlarımızda bana yaptığı ağır suçlamalar nedeni ile tüm bu işlerden elimi eteğimi çekmiştim kentinde de sorun vardı çocuk olunca herşey alt üst oldu. Bana her ağladığımda senin gibi kadın olmaz olsun diyerek hakaret ettiğini biliyorum. Ne lohusalığımda ne gebeliğimde sözleri ile beni yedi bitirdi. Şu anda ağlamaktan olanı bile yazamıyorum. Bende suçluyum belki ç en az onun kadar ama nasıl oluyor ben haklı iken onunla konuşmamda haksız duruma düşüyorum

Ya kadınların hamileyken erkekler tarafından üzülmesinden nefret ediyorum :KK43: Ve ne yazık ki başımıza ne geliyorsa, sevdiğimiz adam sandığımız heriflerin bebeklerini taşırken ya da onu doğurduktan sonra, belki de bi kadının en sevgiye, şefkate muhtaç olduğu zamanlarda geliyor. . .

Aynı şeyler Çözemiyoruz o istiyor ki ben adım atayım ben istiyorum ki o bana adım atsın. Ama ben birikenlerden o kadar boğulup yoruldum ki içimden ona hiçte olması gerektiği gibi davranmak gelmiyor. Hep kötü davranıp benim canımın yandığı gibi o da üzülsün istiyorum ama hep dönüp giren bana giriyor.

Aynı şeyler Çözemiyoruz o istiyor ki ben adım atayım ben istiyorum ki o bana adım atsın. Ama ben birikenlerden o kadar boğulup yoruldum ki içimden ona hiçte olması gerektiği gibi davranmak gelmiyor. Hep kötü davranıp benim canımın yandığı gibi o da üzülsün istiyorum ama hep dönüp giren bana giriyor.

:KK45:
Ay kusura bakma güldürdün beni giren bana giriyormu.

Şimdi aranızda bu kadar mesafe varken cinsellik olmaz, görev gibi sanki. Şu anda adamdan hiç gazzetmiyorsunuz, insan sevmediği biriyle cinsellik istemez zaten.

Adım işinde haklısınız çünkü tükenmişsiniz. İçinizden gelmemesi beklendik bir durum.

Evlilik terapistine gitmiş miydiniz o ne dedi?

Hımm sanırım tam yorum yapabilmek için eski konulara göz atmak şart.
Ben bir bakıp geleyim.

oncelikle biraz sakin olun, o hakliyken haksiz duruma dusmek sinir ve ofkeye yenilerek kendini yanlis ifade etmekten oluyor hep.

Bu nedir yahu avrupa birliğine uyum süreci mi geçiriyorsunuz tarih belli.
Ayrıca niye 2017 de 2020 değil.
Böyle kuralla kaideyle evlilik mi sürdürülür.
Ya karşılıklı adım atıp çözeceksiniz ya da boşanıp kurtulacaksınız.

Back
X