bana bir akıl verirmisin lütfen oku ne yapmam gerektiğini söyle çok ihtiyacım var :(

Benim eşimde evlenmeden önce içerdi ve o ben o kadar aşıktım ki bunu sorun olarak görmedim bile şaka gibi. Sadece perşembe akşamları içmezde cumaya gidiyor diye neyse evlendik uzak bir yere taşındık mahallesine çok uzak. Ben işten eve geliyorum o benden önce gelirli bira şişeleri dizili üç dört ay böyle sürdü birgün bi baktım perşembe geceside içiyor çok kızdım ama benim eşimede tehtir zorlama ters teper,
Aile dostumuz var ona anlattım onun yanında o da oğluö ne yapıyorsun yeni evlisin genç karın var diye bir sürü nasihatta bulundu ve o oldu. İçki agzına koymuyor ve bes vakit namazda. Allah doğru yolu göstersin kocana

evleneli daha kaç ay olmuş ve siz hamilesiniz. neden bu kadar acele ediliyor anlamış değilim. neyse olan olmuş , empati yaparsak sizin yerinizde olsam bir şekilde arkadaşlarına ulaşırdım. benim yapacak cesaretim yoksa veya eşim kızacaksa , eşimin saygı ve sevgi duyduğu birine söyleyip onun konuşmasını sağlardım hem eşimle hemde arkadaşlarıyla. eminim arkadaşları eğer azıcık vicdan sahibilerse anlayış göstereceklerdir.

Back