Bana bir akıl:(

valla kusura bakma da gereksiz şeyler yapmışsın ondan böyle olmuş nişandaki altın zaten nişan hediyesi olarak yapılır nikahla ilgisi yoktur ki kadına da fazla gelmiş yaptıkların o da aklınca denemek istemiş seni sen aman hakkımda şunu desinler bunu desinler hareket etmişsin içinden gelerek değil

en başta nişandan sonra altınları vermesen bu sorunlar hiç olmazdı hediye götürmen falan da ne güzel ne tatlı davranış şeklinde görülürdü

bundan sonra yapılacak şey hakkımda böyle desinler şöyle desinler diye davranmak değil nasıl hissediyorsan nasıl mutlu olacaksan öyle davranmak gittiğinde de saygılı ve mesafeli davranırsın olur biter

Baştan altınları vermen hata bence, nişanda takılanlar kız tarafınındır, istediğin gibi saklarsın. Hadi verdin, neden isterseniz bozun diyosun ki? Tutup hepsini bozsa üzülmeyecek miydin? Karşı tarafa yaranmak için yapmışsın ama kayınvaliden samimi olmadığını anlamış, sonuç olarak ortaya da çıkmış. Bir daha böyle hatalar yapmazsın sanırım :delphin:

KISACASI KAYINVALİDEM türbanına kıldıgı namazlara hacıya yazılmasına ve herşeyden önemlisi bir imam hatip lisesi müdürü olmasına bakmadan ALENEN YALAN SÖYLÜYOR,İFTİRA ATIYOR,ENTRİKA ÇEVİRİYOR VE HARİKA BİR TİYATROCU...

altınlarla ilgili yaptıklarını doğru bulmuyorum. beni iyi bilsinler diye yapmışsın anladığım kadarıyla. kusura bakma ama sen kaşınmışsın. bi "al kaynanacığım bi beni dene" demediğin kalmış. tabi yeni gelinken hataları oluyor insanın.
burda kaynananı kötüleyelim ayıplayalım istemişsin ve onun dini özelliklerini büyük harflerin arasına yazmışsın. peki senin bu yaptığın doğru mu?türbanı
namazı
haccı
Allahla onun arasındadır, ne seni ne de bizi hiç ilgilendirmez.
seni ilgilendiren seninle olan ilişkileridir.
böyle söylediğinde, "türbanlı, namazlı, haclı biri şöyle şöyle..." deyip kötülediğinde direk kişiyi değil ibadeti öne alıyorsun. ibadet kötü birşey değildir.
huyunun kötülüklerini yazacaksan huyunun kötülüklerini yaz.

akpakcım arkadaş kayınvalidesinin namazını türbanını kötü özellik olarak yazmamış bunları yaptığı halde iftira atıyor dedikodu yapıyor demiş ben de namazında niyazında insanlara dedikoduyu da iftirayı da hiç yakıştıramıyorum tamam kimseye yakışmaz ama benim bildiğim gıybet insan eti yemekten daha kötüdür o yüzden ibadetini aksatayan insanların aynı zamanda dinin ruhuna uygun da davranması gerekir

yoksa kimse kimseyi ibadetinden dolayı kötüleyemez olu mu öyle şey hiç

başta hata etmişsin tabi ipleri eline vermişsin.sonradan patlayınca da suçlu oluyosun işte.artık eskisi gibi olmadığını, değiştini ve hatanı anldığnı farkettir.soğuk davran, saygıszılk yapma yakınlık da kurma.yabancı gibi git gel. en iyisi bu.kolay gelsin

ya bu zamanda iyilik yaramıyor walla...ben de eşimin alesi söze geldilerinde sırf maddi durumları iyi değil diye hiçbir şey yaptırmadım ama en başta ne kadar büyük bir hata ettiğimi yeni anlıyorum
inan ağızlarını açtıklarında benim kaynana kızım Allah razı olsun durmumuzu biliyordun bizi zorlamadın diyeceği yerde yanımızda parayla geldik yaptırsaydın dedi..
deliye döndüm ama en baştan ipi vermişim ya ondan sonra da hiç önemsemediler..düğün dernekmiş bayram seyranmış..
yani kıymet bilnmiyor inanın...ennn baştann tavrı koymak lazım..
annem bana demişti ahhhh ahhhh dinlemedim o zaman:çok üzgünüm:

Canım benim sende kendinden çok taviz vermişsin valla insanlara malesef cadı olmak yaranıyor demiyolar ki bu bizi düşündü bizde onu düşünüp yardımcı olalım nerdeeee ah ah :bbo:

soğuk davran tabiki konuşma ki insana değerinden fazla değer verirsen tepene çıkarlarve başlarlar eziyet çektirmeye!!!

iyi olmak için taviz verdikçe bunları içinde büyütmüşsün doğal olarak,şimdi de ağrına gidiyor.başkaları için kendini değiştirmeye çalışma,gereksiz alçakgöünüllülükler yapma.neysen o ol.bayramda da koy tavrını,nasıl olmasını istiyorsan öyle davran.
yeni evliliklerde oluyor malesef,ben de yeni evliyim,buraya bikaç konu da ben açtım böyle meselelerle ilgili,ama şimdi tavrımı koymaya başladıkça taşlar yerine oturmaya başladı,kendimi daha iyi hissediyorum böyle olduğunda da

aynı şeyleri bende yaşadım ama enayilik oldu yaptıklarım iyilikten maraz doğar demişler herşeyi alttan alıp sabredip sonunda patlayınca kötü oluyor insan
ama böylesi evliliğim için daha iyi bayramda da gidiyorum yüzlerine bile bakmıyorum

Back
X