Bana bir çare?

littlebadgirls

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
34
0
16
İstanbul
Sevgilimle herşey muhteşem gidiyordu adeta benim için ölüyodu o kadar ilgili ve düşünceliydi şu bir kaç gün öncesine kadar fakat ben görmezden geldim ve bir şekilde bu konu açıldı ben utangaç biriyimdir bir aşkım dedirtmek için bile ne kadar uğraştığını benim rahat olmadığımı söyledi kendisinin erkek olduğunu bir ilişkide kızın erkeği rahatlatması gerektiğini ben değişirsem kendisininde değişebileceğini bu durumun canını sıkmaya başladığını söyledi önceki ilişkimdede bu böyleydi o öpmedikçe ben öpmez sarılmadıkça sarılmazdım gerçi yapmadımda o yanağını uzatıp öp demedikçe öpmezdim bir nevi o yönlendirirdi beni ama bu sefer öyle değil yeni ilişkimdeki kişi sürekli kızlar tarafından ilgi görüp çıkma teklifi alan birisi yani ben yaklaşmazsam o da yapamıcağını söyledi açıkçası ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum açıkçası onun için olmasa bile ilerde yine karşıma çıkıcak ve ben bunları tartışmak istemiyorum artık kimseyle lütfen yardım edin bir öneri tavsiye verin bende düzelmek istiyorum :(

canım ben erkek arkadaşını haklı buldum illaki erkek yaklaşak diye bişey yok bu karşılıklı olmalı bence bunu yenmelisin

Sevgilimle herşey muhteşem gidiyordu adeta benim için ölüyodu o kadar ilgili ve düşünceliydi şu bir kaç gün öncesine kadar fakat ben görmezden geldim ve bir şekilde bu konu açıldı ben utangaç biriyimdir bir aşkım dedirtmek için bile ne kadar uğraştığını benim rahat olmadığımı söyledi kendisinin erkek olduğunu bir ilişkide kızın erkeği rahatlatması gerektiğini ben değişirsem kendisininde değişebileceğini bu durumun canını sıkmaya başladığını söyledi önceki ilişkimdede bu böyleydi o öpmedikçe ben öpmez sarılmadıkça sarılmazdım gerçi yapmadımda o yanağını uzatıp öp demedikçe öpmezdim bir nevi o yönlendirirdi beni ama bu sefer öyle değil yeni ilişkimdeki kişi sürekli kızlar tarafından ilgi görüp çıkma teklifi alan birisi yani ben yaklaşmazsam o da yapamıcağını söyledi açıkçası ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum açıkçası onun için olmasa bile ilerde yine karşıma çıkıcak ve ben bunları tartışmak istemiyorum artık kimseyle lütfen yardım edin bir öneri tavsiye verin bende düzelmek istiyorum :(

Çocuğu öpmek için mi yardım istiyorsun?
Biz seni itecez anlamadım ki?
Utangaçsan seni böyle kabul etmek zorunda.
Zorlamayla olmaz ki..

en azından biraz daha yakın olmak için tavsiye istemiştim neyse teşekkür ederim yinede :)

Bu işler içten gelir.
Utangaçlık da kişilikle alakalıdır.
Sen kendini değiştiremezsen ki bence bu da doğru değil. Sana hiç kimse yardım edemez.
Erkeklerin sevdiklerini eleştirmesinden nefret ederim.
Arkadaş görmüşsün,beğenmişsin,sevmişsin ki ilişkin var. Kızcağızı eleştirerek nereye varıyorsun ki? Sanki onun demesiyle öyle oluncak!

neden değiştirlemez olsunki başlangıçta hep olabilir bu tür utangaçlıklar ama bi süre sonra aşk yakınlıkta ister çekinecek bişey yok birkerede sebepsiz aniden sen tut elini yada pat diye sarıl yavaş yavaş aşarsın bence

hani biz buluşucaz o bekliyo diyelim sanki yeni tanıştığım bi insanı nasıl öper geçersin aynı öyle davranıyorum sanki etraftan birisi bişey dicek gibi geliyo bir de teşekkür ederim moral verdiğin için:)

benim 3 yıllık bi ilşkim var canım bende ilk aylarda böyleydim özelikle ilk sevgilim olduğu için çok utanıyordum ama gerçekten bu konuda erkekler haklı çevremdekilerden edindiğim tecrübelerdende konuşuyorum. bende yavaş yavaş değişme kararı aldım dediğim gibi aniden elini tuttum çok mutlu oldu. yüzyüzeyken canımdan başka bişey diyemezdim aşkım sevgilim demeye başladım aniden üşüyünce falan sarıldım ilşkimiz çok daha sağlıklı oldu bence çekinme canım şimdi lise çocukları bile çok fenalar sonuçta çocuk değiliz aşk karşılıklı yaşanır

Ne kadar oldu ki?
Sevmiyorsun bence. Ben aşık olduğum erkeği öpmeye doyamam, sarılırım hep. Yani yanımda olsa öyle yapardım.
Mutlu olur insan. Biz seni teşvik edemeyiz ki.

Değişebilirsin kesinlikle. Buna inan. Cesur kızlar çok etkiler erkekleri. Eğer ki o erkek senden hoşlanıyorsa inanılmaz sonuçlar alırsın.
Utangaçlığı yenmek için bir sürü yazı vardır nette, onları oku mesela. İlla ki bir şeyler bulursun. Daha önce baktın mı hiç bilemiyorum ...
Neden önce sen bir şeyler yapmıyorsun, bunu bul. Önce nedenlerini bilmemiz lazım ki çözüme gidebilelim.
Hani bazı kızlar yok beni hafif görür de bilmem ne gibi saçma sapan bir mantıkla çekingen kalırlar. Öyle bir şey mi sendeki de ?
Böyle devam edersen kaçırırsın elinden adamları. :ssz:

Bende de vardır utangaçlık. Ama duygularımı belli etmekten, işve cilve yapmaktan, dokunmaktan vs. asla çekinmem.
Utangaçlığını tamamen kırmana gerek yok yani. Yerinde bir utanma duygusu çok hoş bence.
Ama çok pasif kalmamak lazım. Erkek hiç heyecan duymaz çünkü o zaman.

Bir de bu çocuk sana ne güzel anlatmış durumu. Başka biri olsa hiçbir şey demeden ayrılırdı belki de.
Bu sana nerede yanlış yaptığını ifade edip çözüme gitmeyi önermiş. O açıdan da takdir ettim.

bende denemeye çalışırım dedim kendisinede o da anlayışla karşıladı yaparsam her şeyin çok daha güzel olacağını söyledi bunu bende biliyorum ama nefesim kesiliyo sanki çok çok teşekkür ederim :)

Değişebilirsin kesinlikle. Buna inan. Cesur kızlar çok etkiler erkekleri. Eğer ki o erkek senden hoşlanıyorsa inanılmaz sonuçlar alırsın.
Utangaçlığı yenmek için bir sürü yazı vardır nette, onları oku mesela. İlla ki bir şeyler bulursun. Daha önce baktın mı hiç bilemiyorum ...
Neden önce sen bir şeyler yapmıyorsun, bunu bul. Önce nedenlerini bilmemiz lazım ki çözüme gidebilelim.
Hani bazı kızlar yok beni hafif görür de bilmem ne gibi saçma sapan bir mantıkla çekingen kalırlar. Öyle bir şey mi sendeki de ?
Böyle devam edersen kaçırırsın elinden adamları. :ssz:

Bende de vardır utangaçlık. Ama duygularımı belli etmekten, işve cilve yapmaktan, dokunmaktan vs. asla çekinmem.
Utangaçlığını tamamen kırmana gerek yok yani. Yerinde bir utanma duygusu çok hoş bence.
Ama çok pasif kalmamak lazım. Erkek hiç heyecan duymaz çünkü o zaman.

Bir de bu çocuk sana ne güzel anlatmış durumu. Başka biri olsa hiçbir şey demeden ayrılırdı belki de.
Bu sana nerede yanlış yaptığını ifade edip çözüme gitmeyi önermiş. O açıdan da takdir ettim.

Ben arkadaşlarıma karşıda böyleydim sevmiyosun diyenler için söylüyorum ve çok istediğim birşeydi onunla birlikte olmak o kadar güzel moral vermişşinki en içten dileklerimle çoooooooook teşekkür ederim :)

Back
X