- Konu Sahibi littlebadgirls
Sevgilimle herşey muhteşem gidiyordu adeta benim için ölüyodu o kadar ilgili ve düşünceliydi şu bir kaç gün öncesine kadar fakat ben görmezden geldim ve bir şekilde bu konu açıldı ben utangaç biriyimdir bir aşkım dedirtmek için bile ne kadar uğraştığını benim rahat olmadığımı söyledi kendisinin erkek olduğunu bir ilişkide kızın erkeği rahatlatması gerektiğini ben değişirsem kendisininde değişebileceğini bu durumun canını sıkmaya başladığını söyledi önceki ilişkimdede bu böyleydi o öpmedikçe ben öpmez sarılmadıkça sarılmazdım gerçi yapmadımda o yanağını uzatıp öp demedikçe öpmezdim bir nevi o yönlendirirdi beni ama bu sefer öyle değil yeni ilişkimdeki kişi sürekli kızlar tarafından ilgi görüp çıkma teklifi alan birisi yani ben yaklaşmazsam o da yapamıcağını söyledi açıkçası ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum açıkçası onun için olmasa bile ilerde yine karşıma çıkıcak ve ben bunları tartışmak istemiyorum artık kimseyle lütfen yardım edin bir öneri tavsiye verin bende düzelmek istiyorum