bana bir çözüm yolu bulurmusunuz

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.594
11.147
448
Bugün berbat bir gündü doğrusu.Annemi diyalize götürdüm.Sabah götürüken bacakları tutmadı dengesini kaybetti.
Neyse bir şekilde merdivenlerden aşağı indirdim servise bindik.Diyaliz bitti servise bindik.

Eve çıkarken sağolsun şoför yardım ettide birkaç basamak çıktı .Sonra kendini bıraktı.Olduğu yerde kaldı.
Sonra babam ve 3 kişi daha geldi ayaklarından kollarından tutarak içeri götürebildik.
Babamda cinnet geçirmek üzere.Sinirleri çok yıpranmış durumda.Yardımcı kadın tutsak bugün sordum 600 dolar istiyorlarmış.
2 aymı 3 ay mı oldu illa bir yerden bir şey çıkıyor.Önce kateteri enfeksiyon kapmış onu düzelttik bu sefer hastanedeyken bel fıtığı çıktı.Özel hastaneye götürdüm bir işlem yaptırdık tam düzeldi derken bugünde bacaklar çıktı.

Şimdi sorunum annemin hastaneye gitmesi gerekiyor merdivenlerden indirmeyi özelliklede çıkartmayı yapamıyoruz.Şoför ambulans ayarlayın dedi.Belediye ayarlıyormuş.Belediyeyi aradım.O da indirmeye bindirmeye yardım etmeyiz sadece getir götür yaparız dedi.O zaman onunda bir anlamı kalmıyor.Servisle taksi zaten götürüyor.Bana ne önerirsiniz?

En güzeli asansörlü eve kiraya çıkmaları bence.Babamda bir emekli maaşıyla karınımı doyurayım kiramı vereyim diyor.1800 lira maaş alıyor.Kirasını benim vermem lazım.

Oynatmaya az kaldı gerçekten.Annemin bir tarafı düzelse başka bir tarafı bozuluyor.

En mantıklısı asansörlü bir ev gibi görünüyor.
Karşı binamda bir teyzede diyalize gidiyor.Bina asansörlü. Tekerlekli sandalye kullanıyor servise kadar

Geçmiş olsun

Zor durumunuzu anlıyorum ama sanki annenizin suçu gibi bu , öyle yazmışsınız.
O da böyle olmasını istemez ki ?
Babanız niye cinnet geçiriyor , iyi günde evet kötü günde hayır mi demiş ?
...

Kapı görevlisi , paraya ihtiyacı olan bir komşu varsa ondan ricada bulunabilirsiniz ?

Asansörlu ev elbette çok iyi olur . Siz evli misiniz ?

Gecmis olsun ama cekene daha zor ne kadar uzuluyordur simdi anneniz.

Ozel ambulanslar var istediginiz yere goturuyorlar tasiyorlar onlarla devamli anlasin.

canım çok üzüldüm.şimdi ki evleri kira mı?yüksek giriş falan da düşünebilirsiniz.asansörlü yerlerin kirası biraz pahalı olur.

En mantıklısı asansörlü bir ev gibi görünüyor.
Karşı binamda bir teyzede diyalize gidiyor.Bina asansörlü. Tekerlekli sandalye kullanıyor servise kadar

Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.Banada en mantıklı çözüm bu gibi geliyor.Ev kendilerinin .Altlarında sadece bir daire var .İyi kötü çıkıyordu eskiden şimdi bacakları tutmuyor.Asansör olursa sandalyeyle indiririz.

Allah acil şifa versin.

Anneniz lego mu bozuluyor derken? Siz de yıpranmışsınız anlaşılan. Umarım her şey yoluna girer. Acil şifa diliyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Haftada kaç gün gerekecek yardımcı bayan?
Daha uyguna yardımcı bayan bulmanız için site önerebilirim?

Zor durumunuzu anlıyorum ama sanki annenizin suçu gibi bu , öyle yazmışsınız.
O da böyle olmasını istemez ki ?
Babanız niye cinnet geçiriyor , iyi günde evet kötü günde hayır mi demiş ?
...

Kapı görevlisi , paraya ihtiyacı olan bir komşu varsa ondan ricada bulunabilirsiniz ?

Asansörlu ev elbette çok iyi olur . Siz evli misiniz ?

Evliyim.Babama bir şey diyemem gerçekten çok iyi bakıyor .Kendiside 70 yaşında yaşlı onu kaldırıyorum ediyorum derken beli tutulacak .Fıtık ondada var.

Bugün gerçekten sinirliydi.Annem küçük çocuk gibi laf dinlemiyor.Fazla su içiyor.Yememesi gereken yiyecekleri yiyor.Babam yediği zamn onu çekemiyor sende yemeyeceksin o zaman diyor.Kendiside eziyet çekiyor babamada çektiriyor.Bugün doktorlar çok kızdı sen ölmek mi istiyorsun canınamı susadın yemeyeceksin içmeyeceksin bizi dinlemiyorsun dediler.

Evliyim.Babama bir şey diyemem gerçekten çok iyi bakıyor .Kendiside 70 yaşında yaşlı onu kaldırıyorum ediyorum derken beli tutulacak .Fıtık ondada var.

Bugün gerçekten sinirliydi.Annem küçük çocuk gibi laf dinlemiyor.Fazla su içiyor.Yememesi gereken yiyecekleri yiyor.Babam yediği zamn onu çekemiyor sende yemeyeceksin o zaman diyor.Kendiside eziyet çekiyor babamada çektiriyor.Bugün doktorlar çok kızdı sen ölmek mi istiyorsun canınamı susadın yemeyeceksin içmeyeceksin bizi dinlemiyorsun dediler.

Ay anladım, huysuz hastalardan. Çok zor Allah sabır versin, şifa versin.Işte yaşlılık ve hastalık onu da böyle yapmış.

Diyaliz günleri bir erkek ayarlamak mümkün mu aşağıya indirmek için. Var mi çevrede böyle birileri ?

Yanlış da hissetmiş olabilirim ama anlatım şekliniz hiç hoşuma gitmedi.

Bir günlük değilki aylardır böyleyiz .Hastaneden çıkıyoruz tekrar giriyoruz .Hastaneydeyken yattığı yerde fıtık çıkıyor..Aksilik üstüne aksilik...

Bıkkınlık diyelim. Tam rahat edeceğiz diyoruz başka bir şey çıkıyor bizde insanız

Çok geçmiş olsun Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin, babamı kaybedeli 3 sene olacak annemi de kaybedersem diye korkuyorum diyabeti var dikkat etmiyo,insan eti ağırdır derler,anneni babani seni ayrı ayrı o kadar iyi anlıyorum ki...en mantıklısı asansörlü ev başka kardeşler varsa maliyeti bölüşmelisiniz

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Haftada kaç gün gerekecek yardımcı bayan?
Daha uyguna yardımcı bayan bulmanız için site önerebilirim?

Teşekkür ederim Nomu.Normalde hergün lazım.Buraya yazabilirmisin.İnceleyeyim.Bugün bir kız gördüm.Türkmenmiş.Bir amcaya bakıyormuş.Yanında kalıyormuş.Yemeği temizliği bakımı herşeyini ben yapıyorum 600 dolar alıyorum dedi.

Ay anladım, huysuz hastalardan. Çok zor Allah sabır versin, şifa versin.Işte yaşlılık ve hastalık onu da böyle yapmış.

Diyaliz günleri bir erkek ayarlamak mümkün mu aşağıya indirmek için. Var mi çevrede böyle birileri ?

Yok maalesef bir erkek kardeşim bir eşim birde babam var babam hariç diğerleri çalışıyor.

Çok geçmiş olsun Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin, babamı kaybedeli 3 sene olacak annemi de kaybedersem diye korkuyorum diyabeti var dikkat etmiyo,insan eti ağırdır derler,anneni babani seni ayrı ayrı o kadar iyi anlıyorum ki...en mantıklısı asansörlü ev başka kardeşler varsa maliyeti bölüşmelisiniz

Sağolasın canım.Herşeyin başı sağlık huzur gerisi faso fiso gerçekten.Gençken iyiyken sağlığının kıymetini bilmek lazım.Allah kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin.Kimse istemez böyle olmasını annemde istemez ama başına geldi maalesef.Bizim şeker başlangıçlı.Hala daha çayını şekerli içer.Dikkat etmez.

Seninde başın sağolsun.

Back
X