bana bir çözüm yolu bulurmusunuz

Etrafın kapicilarindan ücret karşılığı talep edebilirsiniz. Bizim apartmanda yaşlı bir teyzenin bakımına kapıcının eşi yardım ediyor , haftada uç gun. 600 veya 800 alıyordu sanırım. Dolar değil TL. Acil şifalar diliyorum annenize.

Ambulans sedyeyle felan indirmezmiki kapiya kadar geldikten sonra.
Dedigin gibi sorun asagi inip cikmasi onada yardimci olmuyacaklarsa ne anlami varki.
Evde saglik hizmetleri varya acaba onlar bi ayarlama yaparlarmiki bu ambulans isini.

Teşekkür ederim Nomu.Normalde hergün lazım.Buraya yazabilirmisin.İnceleyeyim.Bugün bir kız gördüm.Türkmenmiş.Bir amcaya bakıyormuş.Yanında kalıyormuş.Yemeği temizliği bakımı herşeyini ben yapıyorum 600 dolar alıyorum dedi.

Teyzesizsiniz diye bir siteden profil oluşturup beklentilerinizi yazarsanız kısa zamanda
birileri çıkacaktır diye düşünüyorum.
Kolaylıklar dilerim.

Allah hepinize kolaylıklar versin canım. İnşaAllah bu imtihanı güzellikle geçersin de sonraki hayatını bunun huzuruyla yaşar, mekanını da cennet yaparsın.

112'yi arayıp annem fenalaştı diyorsunuz gelip evden alıp acile götürüyorlar, sonra servise geçirirler ordan zaten.

Ama diyaliz zordur, dikkat gerektirir, sıkı diyet gerektirir. Anneniz bunlara dikkat etmediği sürece sürekli sıkıntı çıkacaktır.

Şuan kaldıkları daire annenle babanın sanırım bence baaka bir yerde daire bakın hastaneye yakın olsun mümkünse ya ilk kat yada mutlaka asansörü olsun. Siz madem ilgileniyorsunuz hastaneye götürüyorsunuz annenizi yardimci ya gerek yok diye düşünüyorum bide bi tane tekerlekli sandalye almaya çalışın.
Tahminimce daireyi ilk kat veya asansörlü olarak bulursanız birde tekerlekli sandalye işinizi görecektir. Kiraya gelince şimdi oturdukları daireyi kiraya verir diğer dairenin kirasini ödersiniz

Çok geçmiş olsun

Back
X