Bana bir çözüm yolu gösterin:(

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar bayanlar, eski konularımdan bilen bilir, k.v. ile hiçte iyi olmayan bi ilişkimiz var. 1 yaşında bir evladım var, bu zamana kadar annem bakıyor idi. İdi diyorum annemin ciddi sağlık sebepleri ile evladımı kime bırakıcam derdi oluştu, kendim çalışıyorum ve ekonomik sebeplerden dolayı işten ayrılma ve ücretsiz izin gibi bi lüxüm malesef yok, kayınvalide bakıcak gibi, bakıcı araştırdım ve halende araştırıyorum, ama doğru dürüst kimseyi bulamadım. K.v. gönülsüz bi şekilde bakarım muhabbeti yaptı( ben teklif etmedim, oğlu dedi) ama içim hiç elvermedi. K.v. evladımı doğduğundan bu yana 7 ay sormadı nsl iyi mi sağlığı sıhhati diye, ve zaten problemli bi ilişkimizde var, mecbur baktırıcam ama içim içimi yiyor. Bakmak sırf karnını doyurmak deil, evladımı nsl etkiler nsl davranır eder die uykular girmiyor, ben içimi nsl ferahlatayım:((

Anladığım kadarıyla tıpkı benim kv gibi torun sevgisi hissetmeyen kalpsizlerden biri. Bu durumda en acemi bakıcı bile ondan daha iyi olacaktır keske gönlüne sinen birini bulabilsen ben olsam gözüm arkada kalırdı çocuklar en ufak huzursuzluğu hissedip etkileniyor olay karnının doyması değil sadece

hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz. Başka seceneğiz yok O zaman baktığı için şükretmelisiniz..

Anladığım kadarıyla tıpkı benim kv gibi torun sevgisi hissetmeyen kalpsizlerden biri. Bu durumda en acemi bakıcı bile ondan daha iyi olacaktır keske gönlüne sinen birini bulabilsen ben olsam gözüm arkada kalırdı çocuklar en ufak huzursuzluğu hissedip etkileniyor olay karnının doyması değil sadece
Torun sevgisi var da kızından olana, ona tapıolar, ama işte:( evladımı nsl etkilerinden koruyabilirim acaba

hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz. Başka seceneğiz yok O zaman baktığı için şükretmelisiniz..
Yok pastam dursun demiorum, bakıcı bulamadım güvenilir, çok uçuk fiyatlar isteyenlerede yanaşamadım, ben evladımı en az zararla bu durumdan nsl korurum die düşünüyorum:(

Torun sevgisi var da kızından olana, ona tapıolar, ama işte:KK43: evladımı nsl etkilerinden koruyabilirim acaba
Daha çok küçük kendini duygularını ifade etmesi zor yani kötü bişey yaşasa bile anlaman ve koruyucu olmak adına bişeyler yapman zor

Acaba benim gibi bu durumda olupta, ben şöyle bi yöntem bulup en az zararla atlattık diyebilen var mı? Ne bileyim saçma ama belkide içimi ferahlatıcak 1-2 söz duymak istiyorum

İyi akşamlar bayanlar, eski konularımdan bilen bilir, k.v. ile hiçte iyi olmayan bi ilişkimiz var. 1 yaşında bir evladım var, bu zamana kadar annem bakıyor idi. İdi diyorum annemin ciddi sağlık sebepleri ile evladımı kime bırakıcam derdi oluştu, kendim çalışıyorum ve ekonomik sebeplerden dolayı işten ayrılma ve ücretsiz izin gibi bi lüxüm malesef yok, kayınvalide bakıcak gibi, bakıcı araştırdım ve halende araştırıyorum, ama doğru dürüst kimseyi bulamadım. K.v. gönülsüz bi şekilde bakarım muhabbeti yaptı( ben teklif etmedim, oğlu dedi) ama içim hiç elvermedi. K.v. evladımı doğduğundan bu yana 7 ay sormadı nsl iyi mi sağlığı sıhhati diye, ve zaten problemli bi ilişkimizde var, mecbur baktırıcam ama içim içimi yiyor. Bakmak sırf karnını doyurmak deil, evladımı nsl etkiler nsl davranır eder die uykular girmiyor, ben içimi nsl ferahlatayım:KK43:(

Adam akıllı bakıcı bulcaksın bu kadar

Yok pastam dursun demiorum, bakıcı bulamadım güvenilir, çok uçuk fiyatlar isteyenlerede yanaşamadım, ben evladımı en az zararla bu durumdan nsl korurum die düşünüyorum:KK43:

Evet bende bakıyorum çok çok yüksek fiyatlar diyorum ama sonra düşününce kiminle olduğu çok önemli kimden ne alırsa onu verir. Sıradan bir ev temizliğine gelen yardımcı da yaklaşık meblağları istiyor. Bugün temiz olmasa yarın olur dert etmeyiz değil mi . Ama bakıcı öyle değil her zaman ilgili bilgili kültür sahibi olmalı yanında insan yetişecek. Dizinde dediğiniz gbi her şey karın doyurmak değil.
Umarım bulursunuz kendıne göre birini
Bulamazsanız da kv ti yontacaksınız yapacak bir şey Yok

Psikolojik yönden nasıl etkilenir ? Mesela hangi huyları evladiniza etki eder ?

Back
X