Bana bir fikir verim!!

Canisi25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
32
-2
86
Hollanda
Selam arkadaslar,

bundan 1 ay kadar once benim kayinpederim rahmetli oldu. O gunden beri kayinvalidemi hic yalniz birakmiyoruz. 2 hafta turkiyeye gittim ve gecen kafta geri donduk. Evimiz kayinvalideme yakin oldugu icin isten ciktiktan sonra yemege oraya gidiyoruz ve yelen misayirleri agirliyorum. 2 haftadirda boynum acayip agridigi icin fizik tedaviye gidiyorum. Bugunde yine felaket agriyor ve esime mesaj gonderip aksam yemeginden sonra eve gidip dinlenmek istedigimi yazmak istiyorum ama tepkisinden cok korkuyorum/ cekiniyorum. Anlayisla karsilarmi yoksa yine kavga cikarirmi? Belim, boynum acayip agriyor ve sadece yatip sicak tulugu koyum uzamanmak istiyorum... Bana bir fikir verin ne yapayim?

bence sen esının tepkısınden once kendı saglıgını dusun...acil şifalar canım

rahatsiz oldugunu soylersen kizip kavga cikarmaz herhalde
her zaman gidiyormussunuz zaten guzel bir mesaj at canim cok rahatsizim ben direk eve gecip uzanmak istiyorum de olaylik bir sorun olmaz herhalde gecmis olsun canim bu arada a.s.

bunda çekinecek ne var anlamış değilim hatta eşine değilde kayınvalidene güzel bi dille annecim benim boynum ağrıyuor eve gidip uzanacağım bişeye ihtiyacın var mı de, ki mutlaka dinlen kızım diyecektir

Sen saglikli oldugun müddetce esine ve cevrene faydan olabilir canim, esinde bunu anlamali...güzel bir dil ile söylemelisin...bunda hic cekinecek birsey yok..

Keyfinden yapmiyorsun cünkü saglik bu, dikkatli olmak lazim....

Bu arada bilmem ama bana cok iyi geliyor, sicak suyu doldurup küvete gir 10 dakika falan kal belki bir faydasi olur....Gecmis olsun....:teselli:

cok tesekkuler.
Neden cekindigimi bilmiyorum garip bir his girdi iste icime... Sanki tantana olacak/kavga olacakmis gibi...

şikayet eder gibi söylemezseniz, eşinizin sorun çıkarmaması gerekir.
zaten elinizden geleni yapmışsınız şimdiye kadar.
eşiniz annesine yardımcı olabilir. siz de bir dün dinlenmiş olursunuz.

canım bunda kızacak bir sey yokki
sen elinden geleni zten yapıyorsun
her akşam gidiyorsun
bence anlayısla karsılayacaktır

madem bir tartışma yaşamadınız çekinmen yersiz canım
güzellikle anlatırsanız eşinizin karşı çıkacağını sanmıyorum

Mesaj cektim ama birsey geri gondermedi. bir kere caldirdim esim biraz unutkandir sms konusunda ne aradi ne sms gonderdi... Kafayi yiyecem yani... Anlayisla karsilayacagini zannetmiyorum nedense...
Sms/ telefon beklemek cok zor....

eşinin böyle bi durumu anlayışla karşılayacağını sanıyorum yada öyle sanmak istiyorum
sağlık bu
bu haldeyken kayinvaldene gidersen ne hayrın dokunacakki zaten
hata önce kayinvaldeni ara güzel bir dille çok rahatsız olduğunu bugün gidemiceğini anlat
sonrada eşini ara annesiylen görüştüğünü ve bugün eve gidip dinlenmek istediğini söyle

arasaydın canım keşke yaaa... hatta bence de kayınvalideni de ara... hani özellikle sen söylersen daha anlayışla karşılar bence... içten olduğunu anlar yani...

Bayanlar,

Esim aradi ve beni anladigini soyledi.. Aksama ne yemek yapacagimi sordu hahaha. Uf sanki ustumden bir yuk kalkti.. neden bu kadar cekindim anlamadim yani...

canım bence mesaj atma ara ve güzellikle hastalığını anlat ve önce dr.git .. canım bide biz eşini tanımıyoruz nasıl bir aile olduğunuzu falan bilmiyoruz , onun için ne tepki vereceğini sen daha iyi bilirsin .. genede önce dr. git önce sağlık lütfen ihmal etme..

Eşinizden bu kadar korkmanız cok garip.daha önce tartışma olmadı diyorsunuz.böyle bir konudan dolayı size kızacaksa da bırakın kızsın..eş dediğin şefkatli olmalı bilmeli ki saglık önemli ne bileyim üstünüze titremeli..bırakın o düşünsün gidin yatın evinize sıcacık dinlenin ..
kaynananız alışacak olur mu böyle sacma şey ya..basını mı bekliceksiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…