Bana bir fikir verin ltfen..

zuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
193
3
96
Adana
30 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında..

bundan 5 yıl önce oğlumu kaybettim o dönemde psikolojık yardım almadım sanırım buyuk bir hataydı..

şimdi hayatımda herşey düzene girdi ama ben çok sinirli sabırsız biri oldum..kızım aslında çok yaramaz değil ama çok fazla sabredemiyorum eşime de öyle çok kolay sinirleniyorum istediğim yapılmadığında kendimi tutamıyorum.. belki de o kadar buyutulmeyecek olaylar aşırı tepki veriyorum..
sinirim mideme ve karnıma vuruyor ..
bazı olayları görmezden gelebilsem boşverebilsem belki de sonuçları bu kadar kötü olmayacak..

psikoloğa gitmeyı duşunuyorum ama burada her gidene ilaç veriliyor..belki de düşük dozda bir ilaç da almalıyım..bilmiyorum belki durumum daha ağır ilaçlar gerektiyior bilemiyorum..

sizce doktora ilaç vereceğini bile bile gitmelimiyim? yoksa böyle devam mı etmelıyım..

Zuzumm, her şeyden önce başınız sağolsun. Çok zor bir kayıp yaşamışsınız.
sizin de ifade ettiğiniz gibi, o dönemde destek almak doğru olurmuş. Ama olmamış. Demek ki, zamanı şimdiymiş.
Sizin bir psikiyatra değil, bir psikologa gitmeniz daha doğru olacaktır. Eğer ilaç kullanmanız gerekirse, zaten psikolog sizi psikiyatra yönlendirir. Göreceğiniz psikoterapi kaybınızı işlemenizi ve yeni yaşam biçiminizi kabullenmenizi sağlayacaktır.

Back