• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir haller oldu

Kitabını okumuştum, şuanda da filmini izliyorum
Secret'e inanıyorum ama yapılması zor gibi geliyor
Gerçekten odaklanmamız lazım ki olumlu düşünelim
Ki istediklerimizi kendimize çekebilelim..

Anneme de izletmeyi düşünüyorum. Yıllardır çekmediği çile kalmadı. Ağır depresyonlar geçirdi. Etkisi hala üzerinde.
Ünşallah ona da bi faydası olur, ruhu bedeni huzura kavuşur ve hayattan tad almaya başlar annecim :66:

Kitabını okumuştum, şuanda da filmini izliyorum
Secret'e inanıyorum ama yapılması zor gibi geliyor
Gerçekten odaklanmamız lazım ki olumlu düşünelim
Ki istediklerimizi kendimize çekebilelim..

İlk başta zor geliyor evet, fakat kendini alıştırdığun zaman kendiliğinden olumlu düşünüyorsun hiç farkına varmadan :) bende bir hafta sürdü. İçim okadar rahat ki anlatamam. Allahın izniyle namazıma da başlayıp öbür dünyaya olan borçlarımı yavaş yavaş ödeyeceğim. Ne kadar erken başlarsan okadar iyi, her gün kârdır.

babam annemle nişanlı oldukları dönem trafik kazası geçirmiş. 3 ay hastanede kalmış artık solunum cihazını kesmek için imza istemişler ama işte mucizem şu an hayatta ve onun sayesinde ben de hayattayım.
inandığımız ve istediğimiz hiçbir şeyden vazgeçmeyelim, belki de ona en çok yaklaştıgımız anda vazgeçtiğimizden kaybediyoruzdur :)

Bu çekim yasasına ben de inanıyorum ama tam olarak nasıl yapılması gerektiği hakkında bir bilgim yok.
Araştırmaya başladım ben de ilk fırsatta uygulamak istiyorum...

Dün bu konuyu okuduğumdan beri bahsettiğiniz şeyi yapmaya çalışıyorum.Ne kadar becerebiliyorum bilmiyorum ama olmasını istediğim konu hakkında olumlu cümleler kurunca mutlu olduğumu hissettim.Birden gülümsüyorum=)

Son düzenleme:
Dün bu konuyu okuduğumdan beri bahsettiğiniz şeyi yapmaya çalışıyorum.Ne kadar becerebiliyorum bilmiyorum ama olmasını istediğim konu hakkında olumlu cümleler kurunca mutlu olduğumu hissettim.Birden gülümsüyorum=)

Ozaman bu işi çözdün demektir :D
Örneğin "bunu başaracağım" değil "bunu başardım!" diyerek buna inandırmalısın kendini.

Bu işe ben de birara merak salmıştım.
Ama beni kurtaran enerjiden öte dualarım oldu.
Şükürler olsun halime...

Bu işe ben de birara merak salmıştım.
Ama beni kurtaran enerjiden öte dualarım oldu.
Şükürler olsun halime...

Peki ilgilenmiyormusun artık bununla? Yanı sırf bu konuya yönelik soruyorum. Olumlu sonuçlar alamadın mı?

Yaşayabildiğimiz her saniyeye şükürler olsun

Son düzenleme:
Peki ilgilenmiyormusun artık bununla? Yanı sırf bu konuya yönelik soruyorum. Olumlu sonuçlar alamadın mı?

Yaşayabildiğimiz her saniyeye şükürler olsun

Yok ilgilenmiyorum.
Öyle güzel dualar öğrendim ki ve o duaların hayatımdaki kocaman değişimlerine tanık oldum ki.
Anladım ki beni ancak dualarım kurtarıyor.:nazar:

bi aralar çok güzel ilgilenmiştim bu konuyla ama puff diye uçup gitti.. hatta kişisel gelişim kitapları okumuştum
bi ara meleklerle yaşamak olayına sarmıştım :9:
düğün arifesinde tekrar ihtiyacım var olumlu düşünceye
yarın bu filmi izleyeyim ben de :16:

İlk başta zor geliyor evet, fakat kendini alıştırdığun zaman kendiliğinden olumlu düşünüyorsun hiç farkına varmadan :) bende bir hafta sürdü. İçim okadar rahat ki anlatamam. Allahın izniyle namazıma da başlayıp öbür dünyaya olan borçlarımı yavaş yavaş ödeyeceğim. Ne kadar erken başlarsan okadar iyi, her gün kârdır.

Ne kadar güzel, kısa sürede olumlu düşünme olayının alışkanlık yaptığını fark etmişsin.
Artık öyle bir hale geliyor ki, mutsuz dahi olamıyorsun hiç.
Biraz enerjin düştüğünde, hemen toparlamayı da biliyorsun.

Aykut Oğut da hep belirtmiştir kitaplarında, pratik yapmak çok önemlidir diye. :))
İyi ki böyle bir alışkanlığımız var. Keşfetmekle kalmayıp, hayatımıza uyguladığımız için şanslıyız. :))

Namaz kılmıyorum ben ama eminim ki harika bir his veriyordur. Çok güzel bir arınma sağlıyordur.
Güzel bir karar olmuş senin için. :31:

Yok ilgilenmiyorum.
Öyle güzel dualar öğrendim ki ve o duaların hayatımdaki kocaman değişimlerine tanık oldum ki.
Anladım ki beni ancak dualarım kurtarıyor.:nazar:

bana da öğretebilir misin o duaları? ben hayatımda bu kadar karamsar olduğum bir dönem görmedim. hayatım boyunca çabaladığım şeyi yakalamama bir sene kaldı ve ben hiç bir şey yapamıyorum sanki. yardımcı olabilir misin?

Back
X