Bana bir yol gösterin. Lütfen

Bahts1z

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
2
0
1
34
Ne yapacağımı bilemiyorum...
Yaklaşık iki yıl kadar önce eşimden ayrıldım küçük bir çocuğum var. Kamu personeliyim. Artık yeni hayat kuracağım ümidiyle hesapsız kitapsız bıraktım herşeyi...
Dışardan güçlü sanıyor insanlar beni. Ama ben o kadar kırılganlaştım ki artık altından kalkamıyorum.
Eşimin bana yıktığı borçlarla cebelleşiyorum. Bir yandan kredi ödeyip diğer yandan ev geçindirmek çok zor. Çok şey denedim, ek iş bulmaya çalıştım, olmadı. Namusunla para kazanmak deyimi bile aslanın midesinde.
Ailem durumu mu bilmesine rağmen görmezlikten geliyor, ben de gururumdan kimseye bişey diyemiyorum artık.
Bir iş karşıma çıktı, görüntülü sohbet işi. Saat başına ücret verilen sitelerden birine üyelik açtım. Sadece sohbetten birşey olmaz diye düşündüm. Ama işin iç yüzü daha farklı çıktı. Gerçek hayatta kendini bastıran erkeklerin karşısındaki kadından kendilerini bir takım cinsel doyuma ulaştırmalarını istiyorlar. Bir kaç kez denedim. Sadece sohbet isteyen de oldu, başka türlü şeyler talep eden de... denedim. Olmuyor. Her defasında buhrana düşüyorum. Kendime yakıştıramıyorum. Olmuyor işin içinden çıkamıyorum. Ben kendimi satamıyorum.
Şuan çocuğum ordan burdan borç aldığım paralarla doyuyor. Yaşıyor.
Ben ölmek istiyorum artık. Tükendim. Bana yol gösterin nolur.

Yaklaşık iki yıl kadar önce eşimden ayrıldım küçük bir çocuğum var. Kamu personeliyim. Artık yeni hayat kuracağım ümidiyle hesapsız kitapsız bıraktım herşeyi...
Dışardan güçlü sanıyor insanlar beni. Ama ben o kadar kırılganlaştım ki artık altından kalkamıyorum.
Eşimin bana yıktığı borçlarla cebelleşiyorum. Bir yandan kredi ödeyip diğer yandan ev geçindirmek çok zor. Çok şey denedim, ek iş bulmaya çalıştım, olmadı. Namusunla para kazanmak deyimi bile aslanın midesinde.
Ailem durumu mu bilmesine rağmen görmezlikten geliyor, ben de gururumdan kimseye bişey diyemiyorum artık.
Bir iş karşıma çıktı, görüntülü sohbet işi. Saat başına ücret verilen sitelerden birine üyelik açtım. Sadece sohbetten birşey olmaz diye düşündüm. Ama işin iç yüzü daha farklı çıktı. Gerçek hayatta kendini bastıran erkeklerin karşısındaki kadından kendilerini bir takım cinsel doyuma ulaştırmalarını istiyorlar. Bir kaç kez denedim. Sadece sohbet isteyen de oldu, başka türlü şeyler talep eden de... denedim. Olmuyor. Her defasında buhrana düşüyorum. Kendime yakıştıramıyorum. Olmuyor işin içinden çıkamıyorum. Ben kendimi satamıyorum.
Dogru yol istiyorsan o sitelerden cik.esinin borclari seninuadinami?bende esimden ayrildm.nafakada almiyorm.hayatimda hic calismadim.dis hekim asistani oldm.cok yorucuydu simdi bir fabrikada halkla iliskilerdeyim.ve maasim asgariden cok az fazla....kizimi dersaneye yolluyorm.uniyi kazandi..nasl okutucam bilmiyorm ama bu tur sitelere allah korusun.kuru ekmek yerim ben yine kizimi kazandigim helal parayla okutur ve yediririm.
Ailenizden kiziniz icin yardm isteyin.gururlu davranacagim diye yanlis seylere meyil vermeyin....allah yardimciniz olsun.

Devletten yardım alın , belediyelerden veriliyor biliyorum beyaz masa mı diyorlar hangi ildesiniz Bursa'da y sanız bir yardım derneği önerebilirim.
Allah yardımcınız olsun. Çok güçlü bir annesiniz

Devletten yardım alın , belediyelerden veriliyor biliyorum beyaz masa mı diyorlar hangi ildesiniz Bursa'da y sanız bir yardım derneği önerebilirim.
Allah yardımcınız olsun. Çok güçlü bir annesiniz
Kamu personelleri bu tur yardimlardan faydalaniyor mu?zannetmiyorum ama....

Allah yardimciniz olsun simdiden gelecek kotu yorumlara kulaklarinizi tikayin.
Borcu devretmeniz hicbir sekilde mumkun degil mi, bu borc nasil sizin ustunuze kaldi miktari ne kadar?

Borç ne kadar? Sadece banka borçları mi?

aslında bu yaptıgın cok rısklı bırsey olakı bırsey oldu ortaya cıktı kamudan atılma durumun bıle var
caresızlıgını hıssettım ...
evde nıkah sekerı bebek sekerı sabun süsleme gıbı seyler yapıp satabılırsın veya organızasyoncular bunları yaptırıcak kısıler arıyorlar bulabılırsın bu tarz seyler
haftasonu evlere temızlıge gıdebılırsın
cocugun ıcın ek gelır kaynagını boyle olusturabılırsın

allah yardımcın olsun

Eşinizin ailesi sahip çıkmıyor mu torunlarına. Onlardan en azından torunları için yardım talep etseniz. Yada kendi aileniz torunlarının ihtiyaçlarını karşılamaz mı?
Devlet memuru iken böyle işlere bulaştığınız ortaya çıkarsa işinizden de olursunuz. Yapmayın ne olur, ki vicdani yükü daha ağır ve yaşıyorsunuz da zaten.

peki krediden bahsetmişsiniz yapılandırıp yüklü bir kredi çekseniz de şu borç kapama kredisi veren yerler var.

Memuriyetinizi tehlikeye atıyorsunuz.
Borçları devretmenizin, ailelerden destek almanın bir yolu yok mu?
Nafaka davası acın tekrardan eğer eski eş ödeyecek durumdaysa...
Şehir değiştirin, masraf azaltın, bir arkadaş yazmış haftasonları temizliğe gidin... en azından kendinize olan saygınızı korursunuz...

o işlerin sonu hayırlı değil. bence bulaşıkçılık bile yapsanız ayıp değil. ama o iş ayıp.artı annesiniz. ruhunuzu kirletmeyin tükenmeyin lütfen.

bakın hukukçular daha iyi bilir ama bildiğim kadarıyla borçları ödemeseniz bile maaşınızın ancak 4 te1 ine haciz koyarlar. ona da hepsi sıraya girer. ödeme yapmayın daha iyi.

Ya çok üzüldüm. Ama ne olur allah rızası icin o sitelerden kendini kurtar bugün sohbetle başlar allah korusun yarın öbür gün başka yerlere gider iş. Öyle şeylere bir kere bulaştın mi kurtulanazsin. Memurluktan da olursun allah korusun. Evlere temizliğe git merdiven yıka gerekirse. Internet ten makale yazabilirsin aylık 800 900 tl kazanan var. Hafta sonları 2 günde ek bir iş bulabilirsin. Ya ne bileyim illa ki bir yolu vardır ama kurtuluş o siteler değil yemin ederim degil. Gerekirse çocuğunu babaannesine bırak hem bakıcı parası olmaz hem masraf azalır. Ona yakın bir yere taşın. Ya ne bileyim aklım durdu

Eski esinizin borcunu odemeniz haksizlik :(
Allah sabir ve kolaylik versin. Valilik ya da kaymakamliklarda bulunan sosyal yardimlasma ve dayanisma vakiflarina da basvuru yapabilirsiniz.

Evladinizla en guzel sekilde yasarsiniz insallah. Kredi yapilandirmasi yapilabiliyorsa bankaya magduriyetinizi bildirin , yazik size.

Lütfen kendine gel. Git sığınma evine fln yerleşmeye çalış. Devlet desteği al arastr nasıl yardim alabilirsin falan. ailene neden gurur yapiosn? Kendini satmak dahami ii git ailenin altnda ezil yinede kendine bunu yapma

Eski eşim yurt dışına yerleşti. Türkiyeye gelmiyor. Ben manevi güç arıyordum. Sizlerden bu önerileri duymak beni biraz daha motive etti. Bazen insan burnunun ucundaki tehlikeyi geç fark ediyor. Ailem destek olmuyor. Zaten maddi durumları da iyi değil. Yardım kuruluşları devlet memuruna destek olmaz diye biliyorum. Yani yine kendi başıma naparsam yapacağım.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Zaten o dediğim sohbet işine bir daha bulaşmadım. Ama ek iş olarak bir şeyler yapmam şart. Gerekirse hiç uyumam. Adanada yaşıyorum

Back
X