Bana bir yol gösterin...

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Yıllarca devlet memurluğu için uğraşmış ve mulakat denilen liyakatsiz uygulamalar yüzünden cok iyi puanlar almama rağmen kapısından giremedim.16. Mülakatımda da başarısız olunca yerin dibine batsın işiniz dedim.
5 senedir hobi olarak sosyal medya ile uğraşıyorum.450bin, 150bin, 140 bin takipcili 3 adet bayanlar üzerine sayfam var. Güzellik, bakım, komedi tarzı.
Ben burada kendi isimi kurmak istiyorum. Az miktarda bir reklam gelirim var sektörün de içindeyiz artik ayakkabi, butik tarzi şeyler cok tutulmuyor.. Yapan tutturan var elbette.
Fikir istiyorum. Şu iş patlar dediginiz bir ürün veya başka birsey. Bakariz bana mantıklı şeyler sunanlarla ortak da çalışabilirim. Sosyal medya üzerinde icerik üretme, toplama konusunda kapasitem iyidir. Bekliyorum guzel önerilerinizi..

kozmatik ve mutfak gerecleri sosyal medyada cok tutuyor bence o konulara yogunlasabilirsin

valla şu iş patlar dediğim birşey olsa sanırım bunu herkese açık bir yerde yazmam :) çünkü öyle bir dönemdeyiz ki... misal bizim bazı fikirlerimizi çalıp baya baya iyi yerlere satmaya çalışanlar oldu.
iyi niyetinizi sorgulamıyorum asla, yanlış anlamayın ama zaman gerçekten böyle şeyler için kötü..

Bence kitleni büyütmeye ve daha çok reklam almaya bak derim. Onun dışında farklı şeyler denemek iyidir ama başarılı olmazsa sorun cikarabilir. Şahsi fikrim biraz daha büyü ve piyasayı izle ne tutuluyorsa konseptini oraya yönelt

Back
X