arkadaşım seninle meslektaşız,ben de senin gibiydim bir bebeklerle ilgili bilgim sıfırdı üstelik sevmezdim de..zor olduğu bir gerçek belki de hayattaki en zor şey bir bebek dünyaya getirmek..bir daha asla hiçbir şey eskisi gibi olmuyor,anne olmadan önceki tüm hayatın alışkanlıkların,zevklerin hatta eşinle olan aşk sevgi durumları bile hooppp çöpe... ama inan bana oğlumun o masum uyuyuşu ,o maymunlukları hele de o '' annecim'' diye sarılması var ya inana o öyle bir aşk ki bin ömrüm olsa gene de feda ederdim ona sahip olmak için...her saniyesine bir ömür veririm..
Ben de 3 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım.Eşim son derece isteyip beni özendirmeye çalışsada ben istemiyorum.
Aynen senin gibi ve çocuklarıda inanılmaz çok seviyorum , çevremdeki herkes demek kendi çocuğun olsa nasılda seversin diyorlar.
yakın arkadaşlarım hep bebek yaptı..Ama sonuç yok ben istemiyorum.Millet sanırım olmuyor sanıyordur.
Yani sana söylemek istediğim yalnız değilsin , senin gibi düşünenlerden ve problem olmamasına rağmen bilinçli olarak cocuk şu anda istemeyenlerden biride benim.Bunda tuhaf olan birsey yok.Ne zaman kendini hazır hissedersen ve allahta bizlere verirse olur insallah.
Bu herkesin kendi tercihi ve çevredekilerin sadece saygı duyması şart.
ben yeni evliyim ama ben de isteyemiyorum, çünkü evlilikle birlikte artık çocuk olma ihtimaliyle korkuyorum. bir sürü küçük kuzenim var, onlara çok baktım, yeni doğmuşları yıkadım yedirdim vs. ama benim korkum onlara bakmak değil. okul işi, eğitimi, para ve düzgün insan yetiştirememe korkusu var. evlenene kadar çocuğum olur diye düşünüyordum ama şimdi ciddi korkuyorum. eşim de şuan kararsız. o yüzden uzun süre düşünemiycez herhalde. tabii rahatlık payı da var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?