Bana biraz fikir gerekli

LadyLiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
56
30
88
Selam kızlar iyi geceler :)
Biraz yardıma ihtiyacım var, saç rengimi degistirmek istiyorum ama renge karar veremedim bi türlü tam olarak o_O açık renk istiyorum hazır yaz da gelirken :) ama karamel tonları değil daha koyu sarı tonları böyle nasıl anlatsam turuncuya kaçan şeyler değil ama iyice sarı da değil :KK48: renkli gözlü buğday tenliyim, daha önce saçlarımı boyadım ama kendi rengime döndüm sonra bi kaç yıl oldu
Fazlasıyla kararsız bi insanım bi türlü karar veremedim renk önerirsiniz çok sevinirim :) :KK15:

Ten rengin önemli bence
Esmerler de buğdayım diyo mesela
Bence sarı riskli olur sizin için

Buğday tenliyseniz sarının açık tonları zaten iyi durmayacaktır.
Bakır tonlarında ve balyaj uygulaması yaptırırsanız iyi olur. Renkli gözlüymüşsünüz hoş olur.

Ben biraz daha küllü tonlarda istiyorum aslında parlak renkler değil :) tam olarak sarı yada çok açık da değil zaten kendi saç rengim de kestane tonları

Sarinin tonunu yakalayamazsan yuzun cok solgun gorunur,bugdaymissin. Koyu renklerde skinti cekmezsin.madem sarida karar kildin ,yerinde olsam bi kac farkli kuaforun fikrini alirdim.

Yok ben gerçekten buğdayım esmer değilim yani :) hatta buğdaydan da açık olabilir ten rengim tam ismini bilemiyorum ama oldukça açık :KK48:
Geçen biri buğdayım diyodu fotosu bile esmerim diye bağırıyodu da ordan esinlendim pardon : D

Sarinin tonunu yakalayamazsan yuzun cok solgun gorunur,bugdaymissin. Koyu renklerde skinti cekmezsin.madem sarida karar kildin ,yerinde olsam bi kac farkli kuaforun fikrini alirdim.
Aslında tam olarak sarı falan değil istediğim sarıya dönük renkler küllü kumrallar falan çok da açık değil yani

Geçen biri buğdayım diyodu fotosu bile esmerim diye bağırıyodu da ordan esinlendim pardon : D
:KK48: bu saç rengi gibi önemli bi konu olunca yanlış söylemek bana zarar olabilir :) fotoğraftaki gibi işte ten rengim, bağırmıyodur umarım esmerim diye :KK48:

Back
X