Bana biraz moral olun arkadaşlar...

burls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
160
61
48
36
Merhaba arkadaşlar belki eski konular danda beni hatırlarsınız bes tane düşüğüm vardi. Cok şükür 6.gebeligimde herşey yolunda dedi doktorlar ve 10+4 günlük oldum benim suanki sıkıntım cok halsizim,bulanti halim var her yemekten sonra ama cikartamiyorum , eskisi gibi gücüm yok esim de surekli sen eskisi gibi degilsin hic bir seye onem vwrmiyosun diye tadsiz tartışmalarimiz olmaya basladi kizlar sadece ben mi bunu yaşıyorum sizde yasadiniz mi bu durumlari bana yardımcı olun

Bence eşinize forumdaki gebelikte bulantı ve kusma yaşayanlar konusunda yazan arkadaşların mesajlarını okutun :) eğer sadece halsizlik ve bulantı yasiyorsaniz çok sanslisiniz demektir. Kusmaktan 38 kiloya düşmüş biri olarak yazıyorum 5 aydır değil bişeyleri önemsemek ne kızımın ne kocamin yüzüne bakacak halim yok.ikisi de kendi başlarının çaresine bakıyorlar malesef

Bence eşinize forumdaki gebelikte bulantı ve kusma yaşayanlar konusunda yazan arkadaşların mesajlarını okutun :) eğer sadece halsizlik ve bulantı yasiyorsaniz çok sanslisiniz demektir. Kusmaktan 38 kiloya düşmüş biri olarak yazıyorum 5 aydır değil bişeyleri önemsemek ne kızımın ne kocamin yüzüne bakacak halim yok.ikisi de kendi başlarının çaresine bakıyorlar malesef
Aslında doğru söylüyor sunuz bende progestan kullanıyorum iyice sersem gibi dolaşıyorum tabi ilk cocugumuz olacağı icin esimde cok anlamiyo galiba eskisi gibi olmami bekliyo benden

Merhaba arkadaşlar belki eski konular danda beni hatırlarsınız bes tane düşüğüm vardi. Cok şükür 6.gebeligimde herşey yolunda dedi doktorlar ve 10+4 günlük oldum benim suanki sıkıntım cok halsizim,bulanti halim var her yemekten sonra ama cikartamiyorum , eskisi gibi gücüm yok esim de surekli sen eskisi gibi degilsin hic bir seye onem vwrmiyosun diye tadsiz tartışmalarimiz olmaya basladi kizlar sadece ben mi bunu yaşıyorum sizde yasadiniz mi bu durumlari bana yardımcı olun
Canım ilk üç ay eşimden ayrı uyudum halsizlik takatsizlik bulantı ... Eşim yatakta Kımildasa tekrar uyuyamıyor ve daha sinirli oluyordum böyle olunca kanepe de uyudu:) ama geçiyor bu halin merak etme 18.haftalarda .eşin seni üzmesin bu günler daha hassas oluyor insan :) ne güzel bir bebek sahibi olacaksiniz ona odaklansin ve hamileliğin zorluğunu sadece anne değil baba da anne ye Katlanarak geçiriyor..

Sen eşine forumdan seçtiğin mesajları oku çok normal bir süreç yaşadığınz canım

Erkekler çocukları eşlerinden bir dönem kıskanıyorlar ne yazık ki.

Ven o kadar kötü bir bulantı kusma dönemi geçirmistim.ki sabahları kusma seanslarım sırasında allahım.al canımı diye dua eder sonra tövbe ederdim. Hele.ki o halde progestan kullanmak daha zor. Uyuyakalayım bayılayım da o bulantı hissini bir süre hissetmeyeyim süre uzun süre dua ettim. O dönem hem fiziksel hem psikolojik bir savaş. Uyuyamayıp horul.horul.uyiyan eşime.kızıp ağzına çorap soksam mı diye ciddi ciddi hesap yaptığım.geceler oldu. Ya da beraber olmak istediğim halde adamın agzına öpüşürken kusar mıyım diye korkup vazgeçtiğim. Bir de kızkardeşimi kafasına şiseyi dikerken görüp odaya girip gizlice agladıgım zaman var. Çünkü ben su icemiyordum ve çok kıskanmıştım onu.
Hele.ki siz beş kayıp.yaşamışsınız. sizi ve psikolojinizi anlamalı. Haa onu.ikna etmek.mi istiyorsunuz, yetiskin degil de cocuk gibi davranın. Bazen cünkü cocuktan beter oluyorlar.

Aslında doğru söylüyor sunuz bende progestan kullanıyorum iyice sersem gibi dolaşıyorum tabi ilk cocugumuz olacağı icin esimde cok anlamiyo galiba eskisi gibi olmami bekliyo benden

Bu sefer farklı inşallah bebeğin tutacak ve degerlerin normal sınırlarda oldugu icin normal.bir hamilelik yaşıyorsun. Sizin ilacınız bir ultrason randevusu. O da muhtemelen her sey gene aynı olacak sanıyor.

Valla gebeliğimin büyük bir kısmında resmen süründüm. Ama eşim bana çok yardımcı oldu. Hem psikolojik olarak hem de diğer her açıdan. Eşinizin biraz anlayış göstermesi gerektiğini düşünüyorum ama işte o da sizin elinizde değil. Kulaklarınızı tıkayın hamileliğinizin tadını çıkarmaya çalışın. Modunuzu düşürmeyin. Kendinizi eve kapatmayın. Havalarda çok sıcak o da etkiliyor muhtemelen.

Back
X