Bana biraz Moral olur musunuz?

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Ayrılma kararı aldım, değişeceğim diyen insan değişmiyor. Kısaca özet geçeceğim, geçmişimde bir evliliğim oldu, sonraki yıllar yanlız yasadım, rahat yasadim, gezdim tozdum içtim. Ta ki esimi tanıyana dek. Onu tanıdım geçmişimden hic birşeyi saklamadım, o da kabul etti ama hazmedemedi. Ben sevince biraz takıntılı bir hal alıyor ta ki Sabri'm bitene kadar. İki yıl hakaretine, beni terkedip hemen ardından gitmemelerine, beni surekli eski esi ile kıyaslamasına( ben onun gibi yemek ve temizlik yapamıyorum) vs. Bunların hepsine katlandım, bir kac defa şiddet oldu aramızda, herseye eyvallah dedim düzelir umuduyla. Onun kalbini kırmadım, bana yaptığı gibi davranmadım. Tüm hatalarının farkında ama hazmedemiyormus. Bu gün ilk defa noktayı ben koydum ayrılma kararı aldım. Dayanacak gücüm kalmadı cunku kendimi elinde oyuncak olmuş gibi hissediyorum. Duygularımla oynadığını hissediyorum. Psikoloğa da gittik bi faydası olmadı. Soyle bir huyu var takıntısı var, beni garanti görünce hemen tavırları değişiyor benim gideceğimi anlayınca bambaşka bir insan oluyor. Sevgi degil saplantı oldu sanki. İlk defa bitirme kararı aldım. Bitirmek istemiyorum ama bitirmek zorundayım artık. Aileme eni düzenimi kurduktan sonra herseyi anlatacağım. İlk önce bu adımı atmalıyım. Öncelikle bi sure ayrı kalmalıyım kendimi toplayıp boşanmalıyım. Sizden manevi destek istiyorum sadece.

Cocuk var galiba, imzada öyle diyor. Şiddet olan iliski bitmeli. Bekar oldugunuz zamanlar onlar. Sevip de ayrilmak o kadar zor ki. Evet belki de hayatında senin hep olacagini düşündüğü icin böyle oldu ama ne olursa olsun kadın şiddete eyvallah dememeli.

ne var bunda?
herkes bekarken daha rahat geziyor eğleniyor
sizin kötü bir hayat yaşadığınızı mı düşünüyor ki?
Evet kimbilir neler yaptın tarzında. Oysa ki ben onun gecmisini hic bir Zaman sorgulamadım. Ondan sonra da zaten ne gezme ne tozma hic bir şekilde olmadı. Takıntı yaptı ve büyüttü. farzi misal istediğim gibi yasadim, ondan önceki icin beni bu derece yargılamakta haklı mı?

Evet hem sözlü hem de tokat
Bak o tokat atildiysa aranizdaki tüm saygı duvarı yıkılmıştır. Sözlü olanları bir derece zorlanırsa çok sinirlenip diline hakim olamamaya baglayabilirim ama hoyratca bedenine aci verme amaciyla temas olmuşsa bunu hicbirsey geri döndüremez .sizi eskisi gibi göremez siz de onu.

Cocuk var galiba, imzada öyle diyor. Şiddet olan iliski bitmeli. Bekar oldugunuz zamanlar onlar. Sevip de ayrilmak o kadar zor ki. Evet belki de hayatında senin hep olacagini düşündüğü icin böyle oldu ama ne olursa olsun kadın şiddete eyvallah dememeli.
Evet su an el kaldırmıyor geçmişte yaptı ama sarfettiği sözler yenilir yutulur degil, ağzından hakaret çıktığında düşünemez hale geliyorum anında. Resmen beynim duruyor.

Evet kimbilir neler yaptın tarzında. Oysa ki ben onun gecmisini hic bir Zaman sorgulamadım. Ondan sonra da zaten ne gezme ne tozma hic bir şekilde olmadı. Takıntı yaptı ve büyüttü. farzi misal istediğim gibi yasadim, ondan önceki icin beni bu derece yargılamakta haklı mı?
tabiki haksız
eşiniz takıntılı bir insanmış gerçekten
hem siz evlendikten sonra farklı bir hayat tarzına bürünmüşsünüz zaten, daha ne istiyor
eşiniz size güvenmiyor

Bak o tokat atildiysa aranizdaki tüm saygı duvarı yıkılmıştır. Sözlü olanları bir derece zorlanırsa çok sinirlenip diline hakim olamamaya baglayabilirim ama hoyratca bedenine aci verme amaciyla temas olmuşsa bunu hicbirsey geri döndüremez .sizi eskisi gibi göremez siz de onu.
Zaten birbirimizi eskisi gibi giremiyoruz, hele ben hic göremiyorum cunku kırılan benim bu durumda.

Verdiğiniz karar çok doğru bence. Hala seviyorsunuz sanırım ama sizin alttan almanız eşinizin istediği kadar rahat davranmasını sağlamış. Siz zamanında da ayaklarınızın üstünde durabilmişsiniz yine durabilirsiniz. Sadece kararlı olun yeter.

tabiki haksız
eşiniz takıntılı bir insanmış gerçekten
hem siz evlendikten sonra farklı bir hayat tarzına bürünmüşsünüz zaten, daha ne istiyor
eşiniz size güvenmiyor
Evet bana güvenmiyor zaten, yanlis yapsam zoruma gitmeyecek bu kadar ama onunla birlikte olduğum surece tek bir hatam olmadı onu üzecek. Bu yüzden nefret ettirdi kendinden

Verdiğiniz karar çok doğru bence. Hala seviyorsunuz sanırım ama sizin alttan almanız eşinizin istediği kadar rahat davranmasını sağlamış. Siz zamanında da ayaklarınızın üstünde durabilmişsiniz yine durabilirsiniz. Sadece kararlı olun yeter.
Evet ayrılmak istemiyorum ama dogru olanın bu oldugunu biliyorum artık. En azından öncelikle gercekten gidip bir sure sonra da mevzuyu kapatmak.

Bile bile niye evlenmiş o Zaman. Siz söylemişsiniz. Güçlü olun.
Evet hic bir şey saklamadım, üstüne birde kafasında kurduğu ve benim yapmadığım aklımdan geçirmediğim şeylerle de suçlandım. Artık yeter diyorum. İlk defa bunu benden görüyor

Back
X