bana biraz moral veriir misinniiizzzzzz :)

buseferson

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
6
0
16
İstanbul
Ben 21 yaşında bekar, pcos, pank atak hastası bir kızım =)
aranıza yeni katıldım.. kilom 2 sene önce 55 iken şimdi 98.9 kilodayım.. okuyorum ist. üni.de 4.sınıftayım.. panik atak ve polikistik over ilaçları beni bu hale getirdi.. b-fit'e gidiyorum 1 ay ara verdim pazartesi yeniden başladm.. en kötüsü gece kalkıp yemek yeme gibi bi sorunum var psikiyatristlerin çare bulamdığı! 
amacım daha önce vrmekti ama yapamıyorm hep pes ediyorm.. şu an 48 bedenim.. tam 3 ay sonra mezuniyetim var ve gitmeyeceğim çünkü okulun en kilolusu gerçekten bneim! umarım verebilirim sizlerin desteğiyle.. merhabalar =)

Son düzenleme:
Canim verirsin insallah bozma sen moralini yeterki...karamsarligin bize bir yarari yok...sadece iste gercekten iste ve bu ugurda herseyi yap...bogazindan mi keseceksin kes, hareket mi edeceksin usenme kalk...
gece yeme aliskanligi sorun ewt haklisin...ama biraz zorlamak gerekiyor bee canim...ben diyet olayina girdim mi 5 ten sonra birsey yememeye calisiyorum...acikirsam da sicak su iciyorum...yesil cay iciyorum midemi su ile dolduruyorum...saat iyice gec olunca da emegime yazik diyorum yemiyorum...sabah yiyecegim kahvaltinin hayali ile yatiyorum...bos mideyle yatip bos mideyle hafif hafif uyaniyorum...bende de bir huy var kesinlikle dolu mideyle yani yemek yiyip yatamam...yani kisacasi hersey kafada beyinde bitiyor...hareketsiz bir yasamin varsa da sunu onerebilirim...bir pedometre al...yavas yavas bu sekilde basla...kendini kontrol etmis olursun...hergun adimlarini birazcik daha derken arttirarak devam edersin...sen yeterki iste...yaparsin gercekten...ben motivasyonum duserse de sik sik basari oykulerini okuyorum...bunlar beni gaza getiriyor her zaman...kolay gelsin canim

Bu yolda seni motive edecek en güzel şey hayal etmek, gitmemek olur mu tabiki gideceksin giyeceğin kiyafeti ayakkabiyi saçını nasıl yapacağını hayal etmeye çalış eğer özenli titiz davranırsan 3 ayı çok verimli değerlendirebilirsin. Bol bol başarı öyküsü oku insanların neler yaptığını görünce şevkleneceksin

Back
X