bana bisey soyleyin

zeefeya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
60
12
3
37
Merhaba kizlar size birsey sormak istiyorum..esimin telinde oglumun bebeklik resimlerino ariyodum.eski resimlerini bakmak icin dosyalar kismona girdim ve viber diiye dosya gordum. .actim ve bi kadin resmi..sakince sordum ve orda birsuru forum cikiyo birindende kadilar cikti dedi..ozellikle sadece birinin resmine tiklamis.gelinlikli masum yuzlu bi kiz.esim bisey yok aldatmadim konusmadim mesajlasmadim bana haksizlik ediyosun DDiyo.sizce benmi cok kiskancim abartiyorum..tahammul edemiyorum onun baska bi kiza bakmasina

Hatırladığım kadarıyla viber bir online msjlaşma ve net üzerinden telefon konuşması yapma uygulaması. O uygulamada birileriyle irtibat kurmak için rehberde kayıtlı olmalı yada kendisi eklemeli.

Artık nefret ediyorum şu olaylardan
Teknoloji hayatımıza bir girdi güven direkt çöpe gitti...

Biz viber whatsupp instegram vs hiçbirşey kullanmıyoruz, sadece şifrelerimizi bildiğimiz facebook var onda bile insan şüphe ediyor bazen.

Senin yerinde ben olsam aynı tepkileri verirdim, kıskancım çünkü.

Fazla boş bırakma sen yine ara sıra bak karıştır ve bilsin karıştırdığını, caydırıcı olur belki

Merhaba kizlar size birsey sormak istiyorum..esimin telinde oglumun bebeklik resimlerino ariyodum.eski resimlerini bakmak icin dosyalar kismona girdim ve viber diiye dosya gordum. .actim ve bi kadin resmi..sakince sordum ve orda birsuru forum cikiyo birindende kadilar cikti dedi..ozellikle sadece birinin resmine tiklamis.gelinlikli masum yuzlu bi kiz.esim bisey yok aldatmadim konusmadim mesajlasmadim bana haksizlik ediyosun DDiyo.sizce benmi cok kiskancim abartiyorum..tahammul edemiyorum onun baska bi kiza bakmasina

viber whatsapp gibi bişey. ani mesajlaşabiliyor ve arayabiliyorsun görüntülü olarak karşındakini. forum falan değil. eşine bunları öğrendiğini söyle daha ayrıntılı cevap vermesini iste tehdit et. ağzından baklayı çıkaracaktır.

viber whatsaap gıbı
telı eklı olan kısıler gorebılıyor bırbırını
bırbırlerıne dosya gonderebılıyor ve seslı arayabılıyor
oyle yok busuru dosya cıktı yok resımler cıkmıs kazayla bırıne tıklamısımdır falan gıbı seyler yalan yanı

ya bayılıyorum bu kk kadınlarına bişi daha öğrendim burdan.eşimin akıllı teli yok ama alırsa yandı burda öğrendiğim swarmdır viberdir hepsini paranoyak manyak olacam Allahım almasın bu teli.

Viber , kisi listende olan kisilerle online olarak yazisma ve konusma programi..

Acik sohbetler vardir belli paylasimlar yapan.

Yada biri ile yazismis ise , o kisi buna fotograf gondermis ise oda galeriye duser..

Mesela gecen tum kisi listemdeki kisilerin profil resimlerini gornustum galerimde

Ama forum bambaska birseydir. Alakasi yok

Bence oncelikli olarak o resim kime ait ve esinin onla ne gibibir baglantisi var onu ogrenmelisin canim....
Rehberinde ekli olan biri ise taniyor demektir ....

bence yazzışmaları sildiği için rahatlıkla görüşme yok konuşma yok falan diye bol keseden sallıyor..
w.app taki gibi silinenleri geri yükleyen bir program var mı araştırmak lazım.belki de bu şekilde öğrenirsiniz işin aslını.

araştırdım buldum,bu durumda yedek var mı onu bulmanız lazım telefondan.

Viber mesajları kullanıcı gizliliğine verdiği önemden dolayı sunucuda tutmaz.

Eğer yedek almadıysanız, Viber resmi böylemine göre, Viber'da silinen mesajlar geri alınamaz. Siz yedek almadıysanız başka bir yerde mesaj yedeğiniz tutulmaz.

Android için silinen dosyaları geri getirme programları işe yaramayacaktır. Çünkü veriler veritabanından siliniyor.

Bende arastirdim onu sadece kisi listesindekilerin profil resmi dusuyo o dosyaya
.bunuda sundum onune ama yeminler ediyo ben bisey yapmadim diye..beraber actik viberi orda birsuru konu cikti ask sevgi grup sohbetleri ataturk..sohbet forumunda birinin resmini tikladik ve o resim dustu dosyaya..ben bunlar ne diye butun sohbetlere baktim diyo.o kadar tepem attiki programi silicektim ama esim yurtdisiyla is yapiyoo surekli model dosya gonderiyo.sadece bakmasini bile hazmedemiyorum.ben daha forumun giris resminden ne b..k bisey oldugunun anliyorum o erkek haliyle anlamiyomu..sindiremiyorum icime

benim de viberim var ama hiç öyle konular filan yok. telefonumda kayıtlı arkadaşlarla karşılıklı viber uygulamamız var ise konuşabiliyor, resimli mesajlar gönderebiliyoruz. hepsi bu.

Bende arastirdim onu sadece kisi listesindekilerin profil resmi dusuyo o dosyaya
.bunuda sundum onune ama yeminler ediyo ben bisey yapmadim diye..beraber actik viberi orda birsuru konu cikti ask sevgi grup sohbetleri ataturk..sohbet forumunda birinin resmini tikladik ve o resim dustu dosyaya..ben bunlar ne diye butun sohbetlere baktim diyo.o kadar tepem attiki programi silicektim ama esim yurtdisiyla is yapiyoo surekli model dosya gonderiyo.sadece bakmasini bile hazmedemiyorum.ben daha forumun giris resminden ne b..k bisey oldugunun anliyorum o erkek haliyle anlamiyomu..sindiremiyorum icime
viberin içeriği mi değişmiş ne forumları varmış?!!
ben silmiştim kendimden.
şaşırdım.

Gonderilmis veya aliinmis bi resim gorulmuyo ama o guruptan bi kadinin resmi tiklanmis bunu itiraf etti.oyle I resimler yuklemislerki plajda banyoda..ben kotulugune olsa onlari tiklardim onlarda burda olurdu ben gelinlikliyi tikladim onlari gormemek icin.sen meraktan hicbiseye bakmadinmi diyo
.ama soylenen hicbisey beni tatmin etmiyo

şimdi meraktan tekrar viber yükleyeceğim yani.......
benim bildiğim viberde forum kısmı yok.

Hemde ne konular var kizlar 10000 uyeli acik sohbet gurubu var.amaaaaaa ne resimler ne resimler..esiminde tek dayanagi bu..bu kadar g...tt varken ben niye gelinlikli kiza baktim.niyetim pislik olsa onlara bakardim diyo.bide ustune ben suclu oldum..cok inanclidir ve bu dogrultuda yasamaya calisr elinden geldigince..sabah namazda kalktik ben senden baska bi kizla flort bile etmemisken sen benim namusuma iffetime laf soyleyemezsin beni lekeleyemezsin diyo.gulermisin aglarmisin:KK11:

viber da forum falan yok ki. ben aktif olarak kullanıyorum viberı, özellikle yurt dışı aramalarda avantajlı olduğu için. eşinizin telefonu samsung muhtemelen. çünkü samsunglar resim dosyasında viber, whatsapp gibi ayrı klasörler oluşturuyor. ordan gelen resimleri de otomatik olarak o klasörlere kaydediyor. bu da demek oluyor ki eşinize biri viber uygulaması üzerinden o resimleri göndermiş.

Esin yalan söylemis ..
Cünkü vibeer Forum felan degil , sadece birbirini ekleyenler görebilir...

Hemde ne konular var kizlar 10000 uyeli acik sohbet gurubu var.amaaaaaa ne resimler ne resimler..esiminde tek dayanagi bu..bu kadar g...tt varken ben niye gelinlikli kiza baktim.niyetim pislik olsa onlara bakardim diyo.bide ustune ben suclu oldum..cok inanclidir ve bu dogrultuda yasamaya calisr elinden geldigince..sabah namazda kalktik ben senden baska bi kizla flort bile etmemisken sen benim namusuma iffetime laf soyleyemezsin beni lekeleyemezsin diyo.gulermisin aglarmisin:KK11:

kiskanmakta haklisiniz ama dozunu arttirirsaniz isin tadi kacar.
arada sirada bakin tlfununa..
nedense ben esinizin sizi gozle dahi aldattigina inanmadim.
komedi namusuma dil uzatiyorsun diyor hahah :KK70:

Back
X