bana çare! :(

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
Sevgilimden uzaktayım ve bir sürü sorunum var bugün ayrılıp yarım saat içinde barıştık ama çözüm lazım bana. bi anda dengesizleşiyo o bi öyle bi böyle bi evlenmek istiyo bi düşünmüyorum diyo bugünde soğudum senden dedi bana eskisi sevmiyorum dedi.onu sıkmamak için nasıl davranmalı aşkını nasıl kazanmayalım kızlar:( ?
Sıkmamak için çok mesaj atma demeyin çünkü 2 gün o atmadan hiç ona mesaj atmadım kızdı bana mesaj at diye ben devam etirincede sen atmazsan bende atmam artık dedi.uzakta olup arası bozuk olupta sonra sevdiğini kazananlar napıyosunuz lütfen yardım :(

Bence hic sevgisini falan kazanmaya calisarak güzel zamanina yazik etme.. Bu dengesiz tiplerden cok fazla var evet bir dedigi ertesi gün ki dedigini tutmuyor kendi yakin arkadasimdan iyi bilirim bu durumu degissin artik bir düzene girsin diye 2 yil bekleyip de 2 yil sonra cok basitmis gibi mesaj yazip benim yarin nisanim var demesi gibi... Bu tipler genelde yalniz kaldiginda cani istedigin de seni cok sever ilgide gösterir... Bi arkadas ortamina veya biraz huzur buldugu ortama girdiginde sen secenek olarak son siralarda yer aliyorsun... Sürekli kafan karisik ne istedigi belli olmayan hangi söyledigine inanacagimi bilemedigin biriyle uzatma derim ben.. Varsa böyle birini degistirebilen bir arkadas suana kadar bilemem ama genelde evlendikten sonra bile daha kötü olur degismezler...

Sana "senden soğudum artık" ve "eskisi gibi sevmiyorum" demiş.
Sen hala aşkını kazanmak için mi uğraşacaksın ?
Ben aşkını kazanmak yerine, onu aşkımdan mahrum eder terk ederdim. Belki o zaman anlardı soğukluk nasıl olur.
Varlığını değerlendiremeyeni yokluğunla başbaşa bırak canım. Bence bu lafların üstüne ayrılmalısın.
Şimdiden sıkıldıysa beyfendi, bunun daha evliliği, yaşlılığı,hastalığı var ...

birazcık gururun olsun ya :20::20::20: seni sevmediğini söyleyen bir adam için ne uğraşıcaksın... :31::31:

hiç uğraşma def et gitsin. Bir zamanlar bir dengesizde bende vardı böyle.bir yaptığıyla diğeri birbirini tutmazdı. Çekilecek çile değil valla.
Onu bırak rahatına bak. İllada sevgili istiyorsan yakınında olan huyunu suyunu iyice gözlemlediğin birini bul inşallah

yol vermek lazım böylesine ki onu adam ediyim derken kendi hayatından çalma nedne bu kadar kendi kıymetinizi bilmiyosunuz anlamıyorum , o sizin sevginizi kazanmaya çalışsın. Onu bi defet bakalım nası paçaları tutuşuyo biseviyo bi sevmiyo evlenincede ayda bir boşanırsınız artık

Gururlu ol biraz. Sana seni sevmiyorum eskisi gibi değil hislerim deyip sonra hiçbir şey olmamış gibi barışan erkekten hayır gelmez. Bırak ne hali varsa görsün. :20:

bencede birak. simdiden senden sogudum diyebiliyorsa ve en önemlisi sevmiyorum artik diyebiliyorsa ne ici ugrasacaksinki artik..

ama ben dayanamıyorum ayrılsam bile geri barışıyorum onsuz yapamıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki .s

ama ben dayanamıyorum ayrılsam bile geri barışıyorum onsuz yapamıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki .s

Ne bu, ondan başka adam yok mu? Ondan ayrılınca başkasını bulamayacak mısın yani? Asıl senin demen lazım ' Bu adam bana böyle dedi sonra neden barıştı acaba beni üzmemek için mi, sevmiyor mu beni' diye. Bence bırak gitsin..

Sevgilimden uzaktayım ve bir sürü sorunum var bugün ayrılıp yarım saat içinde barıştık ama çözüm lazım bana. bi anda dengesizleşiyo o bi öyle bi böyle bi evlenmek istiyo bi düşünmüyorum diyo bugünde soğudum senden dedi bana eskisi sevmiyorum dedi.onu sıkmamak için nasıl davranmalı aşkını nasıl kazanmayalım kızlar:( ?
Sıkmamak için çok mesaj atma demeyin çünkü 2 gün o atmadan hiç ona mesaj atmadım kızdı bana mesaj at diye ben devam etirincede sen atmazsan bende atmam artık dedi.uzakta olup arası bozuk olupta sonra sevdiğini kazananlar napıyosunuz lütfen yardım :(

ayyy benim görüştüğüm kişinin aynısı tabi ben artık görüşmüyorumda....onu kazanmak için neden bişe yapmak istiyosunki neden sen uğraşıyosun neden o dengesizliği bırakmıyo...inan bende çok istedim bişeler olmasını o kişiyle ama baktım ne yaptığı belli değil bi iyi bi kötü sanki beni tanımıyo gibi bıraktım biraz insan boşluğa düşüyo bi gariplik oluyo ama dua et başka çare yok ALLAH iyi insanlarla karşılaştırsın kimse bulunmaz hint kumaşı değil...emin ol...

aşk,sevgi,bağlılık çok güzel şeyler harika duygular ama seviyorum diye kendini kullandıran,onurunu,gururunu hiçe saydıran kadınları cimciklemek istiyorum :47::47:

Allah sana akıl fikir vermiş güzellik vermiş sağlık sıhat vermiş daha ne istiyorsun ki... seni sevmiyorsa sevmiyordur napıcaksın uğraşma bırak gitsin eminim çok zordur senin için yapıcak bişi yok malesef,ayrılıp hayatına devam etmelisin elbette kıymetini bilen biri çıkar karşına

"Onsuz yapamıyorum, duvarlar üstüme üstüme geliyor" bir alışkanlık belirtisidir, bağımlık belirtisidir.

Yanlış anlamayın eleştirmiyorum, yaşadım da biliyorum:)

Tavsiyem: kesinlikle ayrılın, sonra gençliğinize geçen yıllarınıza ağlamak zorunda kalırsınız. Dengesiz adamlarla uğraşan kadınların yazılarını okuyunca, cidden sinir stres basıyo beni, keşke elimden gelse de hepinizi kurtarabilsem bu sıkıntıdan.:)
Sanki başka insan yokmuş gibi, yapışıp kalıyoruz böylelerine, bir de üzerine, ay ben onsuz yapamammmm diyoruz. Böylece adamlar da kaybetme korkusu kalmadığı için, dengesiz dengesiz eziyet ettiriyorlar böyle..

Güçlü olmayı öğrenemezseniz, sizi sürekli ezecektir.

ayrılmadan da ayakta duramazmıyım ? yani öle şeyler yapıyım ki bensiz soluk alamasın beni hep istesin istiyorum benim onu istediğim gibi yan yana olsak bu kadar sıkıntı olmazdı biliyorum çünkü yan yana aylarca kaldık ve hiç kavga etmezdik onun ailesi eni istemiyo zaten annesinin dolduruşlarıyla soğudu benden annesini ikna etcek tanışıcaz ama önce onu tekrar kazanmam lazım uzaktayken napıyım sizce ? tabi ayrılık dışında

Daha once de yazilmis ama bende tutamadim kendimi yazmak istedim. Sen bensiz nefes alamasin asik edeyim vs vs demissin ama bunlar filmlerdeki gibi olmuyor maalesef. Eger bir insan erkek/kadin fark etmez, kaybetme korkusu yasamiyorsa sandigin gibi nefes alamayip
Askindan yataklara dusmez. Suan sen onu kaybetmek istemiyorum diyorsun eger o da seninle ayni fikirde olsa senden sogudum diyebilir miydi? Sadece bunu dusun. Annesi, babasi ailesi arkadaslari kim seni sevmezse sevmesin o dik durup ben onu seviyorum deseydi kim ne diyebilrdi? Hadi dusunelim ki seviyor kafasi karisik sadece bunun gecici bir durum olmasi gerekir surekli devam etmemeliydi. yani sizin sorunlariniz anlik Takdiklerle cozulecek kadar kucuk degil bence. Senin basina geldi mi de bu kadar rahat konusuyorsun diyeceksin belki:) evlenelim diye konuyu acip bence mektup arkadasi olalim diyen bir adam vardi hayatimda dusun sen gerisini. Seni mutsuz eden bir insan icin bosuna guzel vaktini harcama, bizim bizi uzenlere degil mutluluk verenlere yer acmamiz gerekir hayatimizda. Lutfen yasadiklarini sorgula ve guclu ol. Kimse vazgecilmez degil bunu da lutfen unutma:)

Yaşınız kaç bilmiyorum ama konuyu okuduğumda sanki lise aşklari gibi geldi.Kısa süreli ayrılıklar barısmalar,soğudum gibi cümleler.Neden istenmedikce üstüne gidiyorsunuz,askını nasıl kazanabilirim demişsiniz o sizin aşkınızı kazanmaya çabalasın eskısı gibi sevmiyorum diyen adam sizden sıkılmıstır,biraz gururlu olsanız,ulasılmaz olsanız belkı kendı asık olur..Filmlerden mi çok etkileniliyor bilmiyorum bu erkekleri padisah gibi gözunuzde buyutuyosunuz,hani filmlerdeki gibi haremler,cariyerler...vs... Bu tarz cümleler kullanan şahısı hayatınızdan ve kalbınızden cıkarmanızı öneririm ama siz ayrılık dısında tavsıye ıstemıssınız.
O zaman konusun onunla seni seviyorum sen benden soğusanda sevmesende sana aşığım,sensiz yapamıyorum diyebilirsiniz...Yani sevgilinizi poh pohlayıp,çevresine hava yapmasını sağlayın..

benim sevgilim de uzakta, bir ilişkide önemli olan şey KARŞI TARAFI SIKMAMAKTIR. sürekli arayıp sormak, hayatınızın tek odak noktasının o olduğunu belli etmek vb. evet çok seviyor olabilirsiniz ama çok belli etmemek lazım bazen. bekleyin, sabredin. biz de sorunalr yaşıyoruz dönem dönem. ama ben üstelemiyorum hiç. zamana bırakıyorum, sabrediyorum ve bekliyorum. seviyorsa zaten özleyecektir, eksikliğinizi hissedecektir ve sizi arayacaktır. ama sevmeyen bi adam varsa karşınızda ne yapsanız boşa olur. hatta yapmayın da asil bi şekilde bitsin bitecekse. inanın sabrın sonu selamettir.

lise aşkı değil aksine üniversite mezunuyum üniversitede tanıştık tabi benim okulum bitdi 2 yılıktı o devam ediyo 4 yılık...
benden soğuduğunu söylüyo evet ama ben onu aramayıp sormadığımda bana kendini özletiriyosun diyo. sonra ben konuşmamaya devam edince kızdı bana böyle yapma diye bende tekrardan yazmaya başladım normal. sıkıntılarımız olduğunda o altan alıyo ben uzatıyodum ama son bir haftadır herşeyi zmana bırakalım dedim ama beni çok severken arada böyle şeyler yapması canımı sıkıyo. yalan değil bende bazen sıkılıyorum ondan ayrılma fikri aklıma geliyo ama hiç kopmadık henüz ayrılalım desem bile konuşuyoruz ayrılma fikri uçuyo kafadan. telefonda tartışıyoruz ama aradığında sesi beni seviyomuş gibi anlatabiliyomuyum bazen inat yapıyo olmamış bişeyi sırf sinir etmek için söylüyo. mesela muhteşem yüzyılı izliyo ben kızıyorum ona izleme diye inatla izliyomuş gibi yapıyo ama bana bi sahne söylediğinde diziyi açtığımda aslında öyle bi sahne olmadığını ve beni sinir etmek için yaptığını görüyorum. biraz konuşunca belgesel izlediğini söylüyo beraber izleyip yorum yapıyoruz .böyle yapma sebebinide canım sıkılıyo uğraşıyım senle diyo bu bi örnek

Back
X