Bana cesaret verirmisiniz

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
18
Arkadaslar ben 26 yasina geldim universite mezunuyum aslinda hic istemedigim bir meslekten ailemin istegi uzerine basladim ve bir sekilde mezun oldum diyebilirim, neyse asil konuya gelecek olursam ben bir fabrikada normal bi isci olarak is buldum yani mezun oldugum meslekle alakasi olmayan. 26 yasina geldim ama daha bir gun herhangi bir iste calismisligim yok hic calismadim hayatimda bu ilk olacak.
Simdi tedirginlikler ve endiselerle doluyum aslinda beceremessem diye degil de yeni bir ortama girecegimden, (galiba asosyal oldum ya da adi herneyse) yeni tanisacagim insanlar ortam nasil olacak bilmiyorum icimde bir tedirginlik var

Kizlar bana destek olurmusunuz bilmiyorum calismakla ilgili yapici yorumlara ihtiyacim var sanirim

İlk gittiğin gün böyle saf gibi oluyosan hiç bişey bilmiyosun. Çok normal ama sonra alışıyosun. İlk günü atlat gerisi gelir.

tesekkur ederim, aslinda endiselerim evlilik hayatindanda katlaniyor henuz cocugum yok ama evlilik ev isleri ve is hayati bir arada becerebilirmiyim diye
Çalışınca herşeyin daha düzenli oluyo. Valla ben evdeyim zamanım var diye bütün işleri yavaş yavaş yapıyorum işler birikiyo. Çalışsam hiç işim olmaz :)

Calismaya uzun ara verince boyle hissetmen normal. İşin hakkinda hayirli olsun, insallah iyi insanlarla karsilasirsin =)

Evlenmeden önceki hayat temponla evlendikten sonraki tempon farklıdır.
Mesela evlenince evliliğe adapte oldun, evliyken hem ev işlerine okulu bitirmeye adapte oldun, şimdi de hem ev işlerine hem de işine adapte olacaksın, alışacaksın. Hoppa

Back
X