- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
- 18
- Konu Sahibi inceldigiyer
Arkadaslar ben 26 yasina geldim universite mezunuyum aslinda hic istemedigim bir meslekten ailemin istegi uzerine basladim ve bir sekilde mezun oldum diyebilirim, neyse asil konuya gelecek olursam ben bir fabrikada normal bi isci olarak is buldum yani mezun oldugum meslekle alakasi olmayan. 26 yasina geldim ama daha bir gun herhangi bir iste calismisligim yok hic calismadim hayatimda bu ilk olacak.
Simdi tedirginlikler ve endiselerle doluyum aslinda beceremessem diye degil de yeni bir ortama girecegimden, (galiba asosyal oldum ya da adi herneyse) yeni tanisacagim insanlar ortam nasil olacak bilmiyorum icimde bir tedirginlik var
Kizlar bana destek olurmusunuz bilmiyorum calismakla ilgili yapici yorumlara ihtiyacim var sanirim
Simdi tedirginlikler ve endiselerle doluyum aslinda beceremessem diye degil de yeni bir ortama girecegimden, (galiba asosyal oldum ya da adi herneyse) yeni tanisacagim insanlar ortam nasil olacak bilmiyorum icimde bir tedirginlik var
Kizlar bana destek olurmusunuz bilmiyorum calismakla ilgili yapici yorumlara ihtiyacim var sanirim