Bana çıkma teklif eden çocuk ona karşı saygısız davrandığımı söyledi ?!

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Geçen hafta hiç beklenmedik anda beklenmedik bir kişiden sürpriz bir şekilde çıkma teklifi aldım.Kendine çok güvendiğini beni çok mutlu edeceğini, bu ilişkiden pişman olmuyacağımı ve benim ona şans vermemi söyledi.Ben söylediği sözlerden sürprizinden etkilendim herşey çok güzeldi ne diyeceğimi bilmiyorum dedim oda deneyelim hiç birşey kaybetmezsin bak görüceksin dedi bende tmm dedim ama yinede kendimi çok kararsız hissediyordum bir kaç saat sonra pişman oldum ben kendimi şu an hiç bit ilişkiye hazır hissetmiyorum beni kararsız kılan bazı şeyler var senin de boşuna bana zaman harcamanı istemiyorum diye mesaj attım.Biraz tartıştık.Saçmalıyorsun kararsızlığı bırakıyorsun en azından biraz vakit geçirelim neyin doğru yanlış olduğuna sonra karar ver.Ben senin her kahrını çekmeye razıyım dedi.Ben yok ben gerçekten çok kararsızım şu an sana karşılık vermemi bekleme çünkü biraz zamana ihtiyacım var dedim.Sonra ne o yazdı ne ben.Ben vazgeçtığıni düşündüm.1 hafta geçti bana niye yazmıyorsun noluyor,konuşmak istemiyorsan söyle biraz konuşmamakta noluyor saygın olsun fln yazdı.Sonra bende işte vazgeçtiğini sandığımı yazdım.Sonra yine birşeyler yazınca yok dersim var çok mesğulum falan filan yazıyordum gerçek olsa bile bunların hepsinin onunla konuşmamak için bir bahane olduğunu farkettim oda bunun farkındaydı.Sonra ona ben çok düşündüm mantığım bana sana evet dedirtebilir ama kalbim hayır diyor ve ben hep kalbimin sesini dinlemekten yanayım.Birinin hayatına boşu boşuna girmektense girmemeyi tercih ederim dedim.Oda yolun açık olsun kendine iyi bak ama 1 haftadır bir kelime bile yazmadın sana saygı duyan kişilere karşı seninde saygılı olman gerek, neyse dedi.Ama ben ona saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum.O mu haklı yoksa ben mi?

Baştan düşünüp evet demeliydin. İlk önce evet sonra hayır demeni kendine saygısızlık olarak algılamış bilmiyorum kendince haklıdır

Dene bak göreceksin diyenleri hiç anlamamışımdır. Ayakkabı deniyosun sanki. Bi insan sevmediği biriyle niye 'denemek' için birlikte olur ki..

herkes kendıne göre haklıdır....senin durumunda karşı taraf seni biraz sıkıştırmış....bence haklı haksız yok.....kafanı takma buna...olur böyle şeyler başta ne dıyecegını bilemezsın karsı taraf senı zorlar.....sonra sakin kafayla düşününce olmayacağını anlarsın...senın durumunda böyle olmuş.....saygısızlık falan yok ortada.....

Madem öyle bana niye bana evet dedin diye bu sözlerini kullanıp üzerine gelmiştir oda kendince haklı bana göre.

bu kişi sizin zaten isteksiz olduğunuzu bilerek "deneyelim,pişman olmayacaksın" dediyse olabilecek her ihtimale hazırlıklı olması gerekirdi. ayrıca sen ona gerekli açıklamayı yapmışsın. bence fazla abartmış,kızgınlıkla söylediğini düşünüyorum yalnızca senden karşılık alamadığı için. canını sıkma derim ben şahsen,sen yanlış bir şey yapmamışsın.ha keşke bir şey hissetmiyorsan hiç girişmeseydin böyle bir işe ama her ilişki tutkulu bir şekilde başlamıyor maalesef. tam tersi de olabilirdi,ondan hoşlanabilirdin de. karşı taraf biraz fazla ısrarcı davranmış her şeye rağmen.sıkıcı bir durum böyle diretilmesi. :50:

Back
X