- Konu Sahibi karamanlier
çok sevdim.. basını dahi hatırlamıyorum bu ilişkinin yıllardır birlikteyiz kendimi bildiğimden beri.. akrabayız zaten ama yakın değil annemin kuzenının çocuğu.. şimdi askerde yolunu bekliyorum... zaten hep beklediğimdi çünkü ayrı şehirlerde yaşıyoruz.. oda beni seviyor eminim bundan kendi sevgimden nasıl eminsem onunkindende öyle eminim... tartısırız kavga ederiz o sayar söver ben susarım ben kırıp dökerim o susar... evi gibiyiz zaten dedim ya yıllardır beraberiz sanırım ilk çıkmaya basladıgımız da (çıkma denirse tabi o beni öpüp kaçmıstı) 7. sınıftaydım küçücüktüm... elimi tuttugunda liseye yeni baslamıstım... öptüğünde lise 2 deydim zorlukları birlikte atlatmaya calıstıgımızda lise son... onun omzunda ilk agladıgımda karar vermiştim daha 15 yasımdaydım tavsanım ölmüştü ve ona sıgınmıstım :))) çocukluk işte... herneyse uzatmaya gerek yok... ama içimi de dökmek istiyorum çünkü anlaması gereken insanlar anlamıyor beni.. annem babam onlardanda öte tüm ailem olmaz diyor istemiyor sevdiğim adamı.. hatta hakaretler ediyor.. babam mesela arş-ı alaya kaldırdığım adama söylemediği şeyleri bırakmıyor... en iğrenç küfürler dahil.. annem hakkımı helal etmem ancak ölümü çiğner evlenirsin diyor.. kaçmak istemiyorum güzellikle olsun hersey napıcam bilmiyorum... diceksiniz neden istemiyorlar babamın gerekçesi akrabaya kız vermem... annemse deli o sülale diyor.. babası sürekli gencken döverdi karısını senide döver.. deli aşağı deli yukarı... ama bışey deyimmi aşktan gözüm kör olmadı ınce eleyip sık dokuyan bi insanım her hareketten olumsuz bişey cıkaran... deli falan değil ya vallahi değil.. sinirli çok snirli ama hepsi o... ama her insan damarına basınca kükremez mi... kükrer elbet.. napmalıyım bilmiyorum sürekli dua ediyorum.. ve bu adama babam en iğrenç küfürleri ettiği halde en ufacık bir saygısızlık yapmadı bu zamana kadar eger onun ailesi beni istemeseydi ne kadar seversem seviym dayanamazdım artık yeter onlar kim oluyoda bana hakaret ediyo derdim inanın demiyo bile.. napcam ben nasıl ikna etcem ailemi... normalde anneye anlatılır anne babayı yumusatır ama bende tam tersi yangına körükle giden bir kadındır artık bıktım nereye kadar sürcek bu süreç kestiremiyorum... mutlaka aranızda benım durumumda olupta evlenende vardır... yazarsanız sevinirim
yazmayı unuttum şimdi ekliyorum sevdiğim istanbulda ve biz ne zaman istanbula gitcek olsak annem onlara gidelim der... annesini çok çok sever ...babasının gencken yaptıklarından ve baba tarafından kaynaklı biraz annemin istememe durumu..
çok teşekkür ederim şimdiden dinlediğiniz için çok sağolun...
yazmayı unuttum şimdi ekliyorum sevdiğim istanbulda ve biz ne zaman istanbula gitcek olsak annem onlara gidelim der... annesini çok çok sever ...babasının gencken yaptıklarından ve baba tarafından kaynaklı biraz annemin istememe durumu..
çok teşekkür ederim şimdiden dinlediğiniz için çok sağolun...
Son düzenleme: