- Konu Sahibi karamanlier
konunu okurken kendimi okudum sanki. tıpa tıp aynısını yaşadım kendimi bildim bileli onunlaydım ve akrabamdı senelerimi verdim askerliğini bekledim işini gücünü okulunu herşeyini bekledim ama ne oldu??? ailem istemedi karşılarında durdum direndim savaştım. tabi bu arada neyi anladım akrabayla olmuyormuş. hani diyorsun ya gözüm kara değil ince eleyip sık dokuyorum aslında gözün kapkara şuan göremiyorsun. bak aynılarını yaşadım tecrübe konuşuyor yani. ailenin vardır bir bildiği. bak bende o zaman karşı çıkıyordum onlara ama haklılarmış diyorum şimdi. bana inat 1 hafta önce gitti nişanlandı. gerçekten gözlerini aç ve iyi düşün. şimdi 1 ay bilemedin 1 sene ağlarsın ama öbür türlü bir ömür ağlarsın. söylemesi kolay deme sakın bana. seni çok iyi anlıyorum şuan. eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış misali ha bak bu arada da aileler asla yanılmıyor aslında onlar herşeyi görüyor senin kötü olmanı istemez ne annen ne baban
haklısınız... akrabayla olmaz zaten eger 7 kat el olsaydı hiç böyle bi duruma da düşmezdim.. ona da söylerim çok keske 7 kat el olsaydın
diye... yalnız akraba dediysek dıdısının dıdısı.. yüz göz olmak kötü ama ailem ankarada onun ailesi istanbulda.. annem aslında çok
sever onları babam fazlasıyla karsı annem olmaz diyor ama olur kapısını da açık bırakıyor ama babamdan çok korkuyor.. babam çok
inatcı bi insan.. o konu açıldığı zaman bana bile küfür ediyor..