bana da akıl verebilir msiniz..???

konunu okurken kendimi okudum sanki. tıpa tıp aynısını yaşadım kendimi bildim bileli onunlaydım ve akrabamdı senelerimi verdim askerliğini bekledim işini gücünü okulunu herşeyini bekledim ama ne oldu??? ailem istemedi karşılarında durdum direndim savaştım. tabi bu arada neyi anladım akrabayla olmuyormuş. hani diyorsun ya gözüm kara değil ince eleyip sık dokuyorum aslında gözün kapkara şuan göremiyorsun. bak aynılarını yaşadım tecrübe konuşuyor yani. ailenin vardır bir bildiği. bak bende o zaman karşı çıkıyordum onlara ama haklılarmış diyorum şimdi. bana inat 1 hafta önce gitti nişanlandı. gerçekten gözlerini aç ve iyi düşün. şimdi 1 ay bilemedin 1 sene ağlarsın ama öbür türlü bir ömür ağlarsın. söylemesi kolay deme sakın bana. seni çok iyi anlıyorum şuan. eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış misali ha bak bu arada da aileler asla yanılmıyor aslında onlar herşeyi görüyor senin kötü olmanı istemez ne annen ne baban

haklısınız... akrabayla olmaz zaten eger 7 kat el olsaydı hiç böyle bi duruma da düşmezdim.. ona da söylerim çok keske 7 kat el olsaydın

diye... yalnız akraba dediysek dıdısının dıdısı.. yüz göz olmak kötü ama ailem ankarada onun ailesi istanbulda.. annem aslında çok

sever onları babam fazlasıyla karsı annem olmaz diyor ama olur kapısını da açık bırakıyor ama babamdan çok korkuyor.. babam çok

inatcı bi insan.. o konu açıldığı zaman bana bile küfür ediyor..

Biz ne desek boş arkadaşım sen zaten kararını vermişsin.. öyle bir savunuyorsunki, o kadar emin konuşuyorsunki.. ben çok gördüm böyle davrananları sonunda ailelerinin dediğine geldiler.. bi akrabam aynı durumdaydı, aile istemeyince kaçtı.. adam bi süre geçtikten sonra aldattı kızı, kız şimdi 6 yaşında çocuğuyla baba evine döndü.. bu kadar emin konuşman bende şunu düşündürdüki sen etraflıca mantıklıca düşünemiyorsun. ben bir yıllık kocamdan bu kadar kesin dille bahsedemem. ne olursa olsun bi miktar şüphe olmalı insanın içinde, kendi iyiliği için..

ben karar vermedim... evet savunuyorum çünkü tanıyorum nefes alış verişinden anlıyorum.. yalan mı söylüyor bakışından seziyorum..

üzülmüş mü sesinden anlıyorum o derece eminim.. şüphe yok neden şüphe olsunki ben kendim gibi eminim ondan.. ben sadece ailemi

naasıl ikna ederim onun derdindeyim.. kaçmıcam ya kaçmıcam annemle konusabilmem için yüreklendirilmem lazım birazda... sizin

akrabanız olabilir benimde akrabalarım var ailesine karsı çıkıp çok mutlu olan iyiki yaptım diyen... pişman olanda var... iyi o zaman ben

ayrılayım benim istemediğim ama ailemin çok istediği münasip biriyle evleneyim... bu mudur yani..?? okuluma işime herşeyime karıstılar

eşime de karıssınlar ben zaten kendim için yaşamayım onlar için yaşayayım dimi.. yeter ki ailem istesin... benim isteyip istememem

önemli değil haklısınız.....

ben karar vermedim... evet savunuyorum çünkü tanıyorum nefes alış verişinden anlıyorum.. yalan mı söylüyor bakışından seziyorum..

üzülmüş mü sesinden anlıyorum o derece eminim.. şüphe yok neden şüphe olsunki ben kendim gibi eminim ondan.. ben sadece ailemi

naasıl ikna ederim onun derdindeyim.. kaçmıcam ya kaçmıcam annemle konusabilmem için yüreklendirilmem lazım birazda... sizin

akrabanız olabilir benimde akrabalarım var ailesine karsı çıkıp çok mutlu olan iyiki yaptım diyen... pişman olanda var... iyi o zaman ben

ayrılayım benim istemediğim ama ailemin çok istediği münasip biriyle evleneyim... bu mudur yani..?? okuluma işime herşeyime karıstılar

eşime de karıssınlar ben zaten kendim için yaşamayım onlar için yaşayayım dimi.. yeter ki ailem istesin... benim isteyip istememem

iyi günler arkadasim,

KK´da dolanirken senin konuna rastladim. Ne kadarda benziyor benim durumuma...
Bende canimdan cok sevdigim insandan ayrilmak zorunda kaldim. Nedenmi? Ailem yüzünden..Annem, Babam, Teyzem, Dedem, Dayim, daha sayamadigim bir cok insan.. Ilk baslarda cok direndim, öyle direndimki Annemin babamin karsisina gecip Ben seviyorum diye hickira hickira agladim... ama nafile..ilk basta annem seneye izine gidince ( ben yurtdisindayim o memlekette) seni vericem ona tamam dedi... Bir sene gecti izine falanda gitmedik...
Annem bana onunle asla evlenemezsin, görüsmeye devam edersen sana hakkimi helal etmem dedi...
neyse cok uzatmak istemiyorum ben bunun üzerine baska bir insanla sözlendim, Ailem olumlu bakti olur dediler begendiler oglani.. Ama olmadi sevmiyordum zaten, sevmeyince sorun üstüne sorun. Bi süre sonra katlanilmaz oluyor.

O zamanlar kücüktük simdi 6 yil gecti aradan hala basladigimiz yerdeyiz... Birbirimizi cok seviyoruz. Ayni siz nasil sevdiginiz Adamdan eminseniz bende ondan öyle eminim ...

Rabbim yardimcimiz olsun. Umarim aileniz yumsar ve bu iliskiye daha fazla karsi cikmaz...Cok zor bir durum, cok zor Insanin sevdigi ile ailesi arasinda kalmasi....

Hersey gönlünüzce olsun ...

iyi günler arkadasim,

KK´da dolanirken senin konuna rastladim. Ne kadarda benziyor benim durumuma...
Bende canimdan cok sevdigim insandan ayrilmak zorunda kaldim. Nedenmi? Ailem yüzünden..Annem, Babam, Teyzem, Dedem, Dayim, daha sayamadigim bir cok insan.. Ilk baslarda cok direndim, öyle direndimki Annemin babamin karsisina gecip Ben seviyorum diye hickira hickira agladim... ama nafile..ilk basta annem seneye izine gidince ( ben yurtdisindayim o memlekette) seni vericem ona tamam dedi... Bir sene gecti izine falanda gitmedik...
Annem bana onunle asla evlenemezsin, görüsmeye devam edersen sana hakkimi helal etmem dedi...
neyse cok uzatmak istemiyorum ben bunun üzerine baska bir insanla sözlendim, Ailem olumlu bakti olur dediler begendiler oglani.. Ama olmadi sevmiyordum zaten, sevmeyince sorun üstüne sorun. Bi süre sonra katlanilmaz oluyor.

O zamanlar kücüktük simdi 6 yil gecti aradan hala basladigimiz yerdeyiz... Birbirimizi cok seviyoruz. Ayni siz nasil sevdiginiz Adamdan eminseniz bende ondan öyle eminim ...

Rabbim yardimcimiz olsun. Umarim aileniz yumsar ve bu iliskiye daha fazla karsi cikmaz...Cok zor bir durum, cok zor Insanin sevdigi ile ailesi arasinda kalmasi....

Hersey gönlünüzce olsun ...

amin.... peki neden istemiyordu sizin aileniz...???

bence biraz akışına bırak, daha sevgilinin askerden gelmesine çok var, şuan izin alsanda bi adım atamıycaksınız. zaman ver herkese herşeye .. düşün taşın acele etme.. hayırlıysa bi şekilde olur zaten ama hayırsızsa bi neden çıkar olmaz. tek başınada mücadele verme madem bu kadar eminsin sevgilinden dönünce gelsin aileni o ikna etmeye çalışsın.

bence biraz akışına bırak, daha sevgilinin askerden gelmesine çok var, şuan izin alsanda bi adım atamıycaksınız. zaman ver herkese herşeye .. düşün taşın acele etme.. hayırlıysa bi şekilde olur zaten ama hayırsızsa bi neden çıkar olmaz. tek başınada mücadele verme madem bu kadar eminsin sevgilinden dönünce gelsin aileni o ikna etmeye çalışsın.

oda öyle diyor üzülme bak ben gelip konuscam annenle.. hem bende yokum yanında olamıycam diyor.. ama ben şimdiden konusup

yumusatmak istiyorum onun ailesi de kızım sen söyle ben de arıym diyo ailesi izne geldiğindede söz yapalım diyor.. birazda iki arada

bir dere de kaldım

haklısınız... akrabayla olmaz zaten eger 7 kat el olsaydı hiç böyle bi duruma da düşmezdim.. ona da söylerim çok keske 7 kat el olsaydın

diye... yalnız akraba dediysek dıdısının dıdısı.. yüz göz olmak kötü ama ailem ankarada onun ailesi istanbulda.. annem aslında çok

sever onları babam fazlasıyla karsı annem olmaz diyor ama olur kapısını da açık bırakıyor ama babamdan çok korkuyor.. babam çok

inatcı bi insan.. o konu açıldığı zaman bana bile küfür ediyor..

bende ne küfürler ne hakaretler duydum camlar kapılar mı inmedi aşağıya. benimde öyleydi dıdısının dıdısı.. ve şimdi bağlar kopmuş durumda... bizimkilerde çok severdi ama bu evlilik konusu başka dediler .... evlatlıktan reddederim dediler yani dediler de dediler.. şimdi anlıyorum ne kadar haklı olduklarını evet vazgeçmek kopmak bitirmek çok çok zor ama ilerisi için buna mecburdum ve yaptım... biraz daha zamana bırak hemen ani karar verme ama şunu da unutma hangi anne baba evladının kötü olmasını ister

işte bende bundan korkuyorum ya anlamazlarsa.. ailem istemediğim birine veriyodu beni belki ben susan biri olsam şimdiye evliydim..

gittim isteyen çocukla konustum istemmiyorum dedim annesiyle konustum istemiyorum dedim de vazgecildi... ailem düşüncelerimi

fazla önemsemeyen bi aile..

o zamn seni seven çocuğa ne kadr güveniyorsan ona göre hareket et.. sınırları zolayabildiğin kadr zorla baktın olmuyor sevdiğin çocukla habersizce evlen ..

Msjlarim tumunu okumadim tek ilk msja bakarak yazziyorum ve dedigim sudur ONUN SEVGISINDEN 100% EMINSENKI EMINSIN BIRAKMA VAZGECME AILEN GUN GELIR GÕNLEN RAZI GELMEZZSE BILE BIRGÛNU MECBUR VERICEK VE NEOLURSUN KACMADA BEKLE SABIR ET BENDE COK ZOR SEYLER YASADIM ASKERDE OLAN SEVGILIMLE O TURKIYEDE BN ALMANYADA AIILEM KIN NEFRETLE DOLUYKUN SUAN COK YUMUSADILAR BN HICBISEY YAPMADIM ZAMANA BIRAKTIM ONUNLA GIZLI GORUSTUM KONUSTUM YAZISTIM SIMDI ISE BI BABAM HARIC ABIM ANNEM KIZ KARDESIM HEPSI KABULLENDI VE ANNEM KARDESIM SEVIYORLAR SEVDIGIMI SENDE SABIR ET VE NE INADA BINDIRIP LAF SOYLE BABANA NEDE VAZGECTIM GORUSMUYORUM DE SORARLARSA CVP VERME MECBUR ONLAR VERICEK TABI ERKEK TARAFINA DUSER IKNA ETMEK

Back
X