- Konu Sahibi TuzluCekirdek
selam bayanlar. kusura bakmayın en çok ziyaret edilen yer burası olduğu için bu bölüme yazdım. şimdi benim bir oğlum var 4. ayı bitti ve 2 dedesinin istediği isimleri koyduk kırılmasınlar diye ama gel görki benim ailem her iki tarafın koyduğu ismi kullanıyor ama eşimin ailesi kullanmıyor hep kendi istedikleri ismi söylüyorlar ve eşimin ablasının oğlu var valide o çocuğada kendi koydukları ismi öğretmiş ve çocuk hep o isimle sesleniyor bugünde dedimki bak kardeşinin 2 ismi var lütfen onlaı kullan dedim öğrenmesi gerekiyor dedim bu arada o çocuğunda 2 ismi var ve valideler onun 2 isminide kullanıyor valideye dedimki anne diğerinide öğret e öğrenir acelesi ne bende öğrensin dedim bu sefer ağzına dolanacak ve diğerini unutacak dedim aslında amacım onada laf vurmaktı bu bir surat astı bana kızdı çocuktan hırsını alıyo dursana gerizekalı falan diyo. şimdi dememe o ki ben atık oğlumun ismini değiştirmek istiyorum bıktım çünki acaba 4. aylık çocuğun ismi değişirmi bana bilgi verirmisiniz. karışık olduysa kususra bakmayın oğlanı uyutuyorum bi yandanda
Son düzenleyen: Moderatör: