Hanımlar merhaba benim çift yumurta ikizi bebeklerim olacak inşallah 25.haftaya girmek üzereyim. Bebeklerim biri kız diğeri erkek , erkek olan bebeğim gayet sağlıklı ama ya kızım

perinatalog ileri düzeyde us yapınca corpus colleseum Agenizi teşhisi koydu ve tek taraflı ventrikülde 10mm sınırda olduğunu söyledi , ama kızımın posizyonu cok uygun olmadığı için Emar sonucuna bakalım denildi. ikiz oldukları için amineyosentez yapılamadı 28 haftamda emar çekilecek . Şimdi hanımlar bu emar sonucunda kötü çıkarsa sonuç kızımın kalbine yapılan bir iğne ile sonlandırabiliriz denildi

lakin ben bu şekilde olsun istemiyorum , kızımı dünyaya getirmek istiyorum ama bu durum da ne düşünüp Nasıl hareket etmeliyim ? O kadar çaresiz durumda kaldım ki bilemiyorum .. Bu rahatsızlıkta olup ta sağlıklı dünyaya gelebilen bebekler olduğu gibi , Anamoli bebeklerde dünyaya gelebiliyor ... Ben bebeğimi doğurup dünyaya getirmek istiyorum ama ya cok ağır olura , gözümün önünde her gün acıdan ölürse

hiç kendimi affetmem bu sefer ...Bana yardımcı olun anne olarak, kadın olarak düşüncelerini duymak istiyorum.. Bir de bu durum yasamış ve ya halen yasayan hanımlar yaşanmışlıklarınıza ihtiyacım var ... Hayırlı geceler.. Rabbim evlatlarımızı korusun ...