• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da bir are

strawberrycake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
54
0
86
Ankara
kızlar ya ben bilemedim napıcamı.benm 2 aydır bi ilşkim var sevdiğine gercekten eminim 1 sene peşimden koştu platonk takıldı şimdi çıkıyoruz ama değerimi bilmiyor yaa :( ilk zamnlarda aşırıııı kıskançtı çok bunaltıyordu duruldu normal oldu bi süre şimdi ise arayıp sormuyor bile doğru düzgün buluşmuyorzda bi soğuk davranıyor sordum ben ona uzak davrandığım için bana ayak uyduruyormuş.gercekten bende öyle aşkaaam cicim mucuk mucuk ayaklarını seven bi insan değilim oda değil ama soğuk davranıyormuşum.tartşsak ilk mesajı hep ondan beklerim atmam inadımdan falan hep ilk adımı ondan beklerim e braz haklı tabii arayı düzeltmek lazım bu böyle olmuyor bana biraz akıl verin nasıl sıcak davranıcam ?? kknın hatunları bliyorum sizdeki cevherleri banada yardmcı olun biraaz yerimseniben

canım ilişkide yapılan en büyük yanlış herşeyi karşı taraftan beklemek..buna inan. sürekli bi taraf ilk adımı atmıcak,yeri geldiğinde sen de atağa geçmelisin..o aramıyorsa sen ara,oda sen aradıkça arıcaktır.ilgi göster.biz bayanlar kadar,onlarda ilgi isterler. bide böyle dene.. ama bütün bunlara rağmen hala soğuk ve ilgisizse hiç zorlama bence. akışına bırak

işte bende bugüne kadar hep bekledim.o yüzden hiçbişey diyemiyorum çünkü haklı.öyle bi inadım varki :kızgın: o hiç böyle biri değil ama sen uzak durdukça bende sana yapışmam bunu bil diyor.ısrarcı bi yapımda yok zaten.ama birazda el üstünde tutulmak istiyorum galiba sevildğimi hssetmek çünkü bi kere gercekten sevip hiç sevilmedim o yüzden kmseye çok bağlanıp yakın olamıyorum sanırsam kafamçokkarıştı söyledklerni dkkate alıcam canıım çok teşekkür ederimm (:

Fiyonk:biyerde haklı şuanda ben olsam bende böyle yapardım galiba o yüzden bişey diyemiyorum.

Tatlım içinden geldiği gibi davran..Aramak istediğinde "Aman önce o arasın" diyip, aramamazlık etme,
Sarılmak istediğinde sarıl,
Tartışmak istediğinde tartış...Kısacası "SEN" ol..Hayat akıp gidiyor, zamanının kıymetini bil emi canım benim a.s.

liste yapma da aman, şakaydı sadece. :)))

senin üstüne düşmiycekse neden ilişkiye başlamış? bunu bi sor bence. senin isteğin ve yönlendirmenle bi şeyler olması ya da kararları sana bırakması iyi güzel de, bunu sana sözle ifadesi onun acemi aşık olduğunu gösterir. laelaelaelaelae hangi konularda atılım bekliyomuş senden mesela? hmm? :P

cnm sanirim sen ilk baslarda onun sana olan duskunlugu , ilk msj atmasi, kavgadan sonra ozur dilemesi, hep seni kiskanmasi, hep hep hep ondan gelen ilk adimi oyle alismis ve hosuna gitmiski..
simdi bunu kaybednce cok icerlemissin.

ilk baslarda tabi hersey yeni ve heycanliyken nazin, soguklugun ona geciyordu, hatta daha bi heycan verici geliyormustur (erkeklerin dogasi geregi) ama git gide senin bu soguklugun veya mesafen onu bezdirmis olmali.
belkide daha heycan verici seyler yasiyor, yada artik seninle sikicilasti ve sana ayak uyduruyorum demesi bence sucu sana atma sebebi.

besbelliki aranizda ne varsa yavas yavas oluyor gibi.. bulusmalar konusmalar heycan git gide yok olmus..
bence sakin cicim aksim mucuk aylari (herneyse iste o dediginden :p) onu yapma,
daha cok kendini bisey sanmasini saglarsin ve senden daha daha sogur,
bilirsin, ustune gittikce kacar.. hem ztn bu saatten sonra senin bole olmadigini bildigi halde bole davrandiginda yacilik yapiyor gibi olmazmi?

bence yapma..hatta onunla bitirecegini soyle bu yazdigin seyleri ona anlat.. yada hemen dank diye bitiricem demede bi ara verelim de..
bakarsin seviyorsa pacasi tutusur yine pesinden kosar, tamam oldu dersede bilirsinki oda zaten dunden raziymis..ve onun bu hareketlerin sebebiymis..

Tatlım içinden geldiği gibi davran..Aramak istediğinde "Aman önce o arasın" diyip, aramamazlık etme,
Sarılmak istediğinde sarıl,
Tartışmak istediğinde tartış...Kısacası "SEN" ol..Hayat akıp gidiyor, zamanının kıymetini bil emi canım benim

ayyy öyle sıcak geldinki bana kanım kaynadı çook saoll :1hug:

fiyoonk : yok canım merak etme yapmam liste falan :P

maniac : Canım ilgin için çook saol
Cidden dediğin gbi oldu üzüldüm.
Tek seferde resti çekemiyorum çünkü biliyorum seviyor ve benden kat kat fazla :(
şöylede bişey var ikimizdede keçi inadı var ve ayrılalım desem sırf gururundan tamam der ve asla gelip yalvarmaz.kişilk meselesi oda böyle.bende aynen böyleyim geri dönmem bişey bikere biter bende ..

Her defasında neden onun aramasını bekliyorsun ki...
Bence sende de bazı eksikler var yani sen ne kadar mucuk mucuk seven bir insan değilim desen de belki ilk başlarda bir birinize alışamadığınız için onları senden beklemiyordu,belki zamanla göreceğini düşünüyordu ve baktı gördü aynı tas aynı hamam....
Doğal olarak sıkılmıştır ilgisizlikten,hep ilk adımı atmalardan.Sonuçta daha erkek arkadaşın kocan olsa monotonlaştı evlilik falan filan der ama evlenmeden bunu yitirmiş olmanız sizi ileride birbirinize pek bağlayacağını düşünmüyorum.
Ne olursa olsun erkekler 50 sinede gelse sevgililerinden,eşlerinden canım cicim duymaktan hoşlanıyorlar.Eğer karşındakini seviyorsan ve onunda sonuna kadar sadece seni sevmesini istiyorsan, mucuk mucuk ayaklarınıda seveceksin !
Bekarsın sana bir şey demiyorum ama ne evliler var salmış kendini bakıyorsun ağızlarından bir birlerine karşı tek bir güzel hitap şekli çıkmıyor.Her zaman duygusal olan kadınlar değildir.
Erkeklerin duygularını ve isteklerini hafife almayın derim.O duygu ve istekler biterse siz de bitersiniz o erkeğin hayatında...

ozaman cnm soyledigim gibi bitsin desen biraz sert olucak gibi,
istersen soyle ilgininn azaldigini duusnuyorum, sende benim oyle oldugnu soyluyorsun..cok fazlada bulusamiyoruz biraz ara versek nasil olur?
deren belki bi action olur? yani bi hareket yapar..veya dusuncesini ogrenirsin..
yanliz seni cook sevdiginden nerden eminsin? (sozlerinden ise eger bunlarin cogu genelde laf'tir unutma,,) ama eminsen ozaman bence ugrasma bosa, ztn seni cook seviyormus..ozaman tek caren dusuncelerini paylas..sonucta ikiniz bu iliskimini icersindesiniz, senin dusunceerini bilmesi gerek onunda

ben çok kötü günler geçirdim hiç haketmeyen birine o kadar çok değer verdmki kibirnden havasından geçilmez hale getirdim onu bu ilgimle sevgmle verdğim değerle.ama sıfır değerinde ! bir kere gercekten aşık oldum ondada yaşamadığım tek kötü şey kalmadı belkide bu yüzdende korkuyorum.

bide şöyle birşey var seviyorum ama aşık değilim.tamamen geçmişimle alaklı benim sanırım oof çok karışığım:S.

kızlar ayrılma eşiğine geldik ama bi kere biterse dönüşünün olmadığını bildiği için ara verelim dedik sizce işe yarar mı ki yaa ?

bence iyi yapmissin, oncede onerdigim gibi bence bu daha iyi sizin icin. enazindan iliski bittiyse bile ama olesine devam ediyorsaniz daha daha yipranirsiniz. cogu sen yipranirsin tabi.
enazindan biraz dusunme sansi ve olcup bicmek iicn bi zamaniniz olmus olur.

tabi bu hareketin (ara verme) hemen herseyi duzeltir yeni asiklar gibi olursunuz diye degil., yani ise yarar ama suna yarar;
-sensizlige dayanamayip degerini anlarda ona gore davranir artik,
-yada aslinda iliski bitmiste bu ara verme herseyi ortaya cikardi gibi de olur, yani aslinda duygularin bittgini ve neden bu tur davraniliyor diye de ogrenmis olursunuz...
yani bunu bilmeden bi ilsikiye bos bos devam etmek bosa vakt kaybi sonucta dimi?

yani kiisaca ise yarar ama herseyi aciga kavusturmak iicn yarar, sende rahatlarsin.

Back
X