Herkese merhaba, iyi hafta sonları diliyorum.
Malum derdim olmasa konu açmam, yeni bir dertle sizlerleyim. Bilenler bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim. Yeni evli sayılırım.Eşiminde benimde 2.evliliğimiz. 2 kızımız var bizle birlikte yaşayan.
Sorun şu ki eşimin davranışlarına anlam veremiyorum.Son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ve sürekli bana küsüyor. Öyle böyle değil bildiğin çocuk gibi küsüyor. Son iki kavgamızdan bahsedeyim beni anlayabilmeniz için.
İşyerinde 5 kişi çalışıyoruz. Eşimde hepsini tanır muhabbeti vardır.2 erkek 3 bayan şeklindeyiz. 4 gün önde doğum günümden bir gün önce, ofisteki arkadaşlar öğlen yemeğini birlikte yiyelim diye ısrar ettiler. Bende yemekten 2 saat önce eşimi aradım, böyle bir durum var. İşini ayarla sende gel dedim. Aşkım şimdi işlerim var. Ayarlarsam gelirim gelemessemde size afiyet olsun, çık sen dedi. Bende tamam dedim ve yemeğe çıkmadan hemen önce yine aradım geliyomusun diye. Yok ben yoğunum sen çık dedi.Güzel bi şekilde konuştuk kapattık. Akşam eve gelene kadar birşey yoktu. Akşam eve geldik bağırış kıyamet koptu. Ben erkeklerle yemeğe çıkıyormuşum. Erkek olarak onu düşünmemişim. Neler demediki. Doğum günü öncesi günümü berbat etti. Çok şiddetli kavga ettik.
Neyse ertesi gün doğum günümdü. Ofise çiçekler göndermiş. Geldi doğum günümü kutladı. Akşam için plan yapmış. Bir şekilde barıştık.
Dün yine bir kriz yaşandı. Çok samimi bir arkadaşım var. Eşim onun erkek arkadaşından hiç hoşlanmadı. Bende hiç bir araya getirmedim birdaha onları tatsızlık çıkmasın diye. Ama arkadaşımla kendim görüşmeye devam ettim. Arkadaşımın erkek arkadaşı watsaptan yazdı bana. Numaramıda bir bahaneyle arkadaşımdan almış. Bugün arkadaşımın doğum günü. Ve süpriz bir video hazırlamak istemiş. Bendende bir video istedi. Bunu eşime söylediğimde küfürlerle karşılık verdi. Ama neticede o benim kaç yıllık arkadaşım. Bende ona söylemeden bir video gönderdim. Akşam eşim sordu gönderdinmi dedi. Evet dedim. Yine kıyamet koptu. Sinirlendiğinde ne söylediğini asla bilmez. İşi beni arkadaşımın sevgilisiyle yakıştırmaya bile getirdi. Şiddetli kavga etmedik ama sonuçta huzursuz bir gece geçirdik. Salonda uyuyakalmış güya yanıma gelmedi. Ben zorla getirdim yatağa. Yine küsüz yine küsüz. Bi akıl verin Allah aşkına. Ben şimdi napayım. Sessizmi durayım, kavgamı edeyim, çekip gideyimmi? Aklım durdu yine. Çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin. Sevgilerle...